Şimdi Ara

Light Sigara Tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marlboro light kadar kötü sigara yoktur heralde. Önerilerinizi bekliyorum

• Bana kalırsa da lightların en iyisi..

Beyaz filtre sigara içiyorum ben hasta olduğumda veya boğazım ağrıdığında Marlboro Light alırım.
  • bence,

bu konu birazdan kilitlenir..
  • Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • winston one hocam çook aşırı hafif bende bıktığım için şu sigaradan belki koparım diye başladım bir süre sonra alıştımda. Tabii arada kaçamak yapıp super lightta alıyorum
  • Sen hala icecek sigara bulamadin mi kardes

Yanlis hatirlamiyorsam gecenlerde de sigara tavsiye konusu acmistin sen.
    Sabit bi markaya alismadan birak sen o sigarayi belliki piyasa da senin istedigin ayarda sigara da yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Sen hala icecek sigara bulamadin mi kardes

Sabit bi markaya alismadan birak sen o sigarayi belliki piyasa da senin istedigin ayarda sigara da yok :)

parayla değil ya. soruyorum işte millete şuan kısa marlboro dan keyif alabiliyorum. light önerisi istedim sadece. dğeiştirmem olmazsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yoğun Mentollü Olsun Dersen Marlboro Blue İce Al Ben Onu İçiyorum 1.5 Yıldır Müptelası Oldum :) Ondan Önce 5 Yıl Winston,Parliament,Camel Vb.. Sigaralar İçtim İçmediğim Sigara Kalmadı :) Unutmadan Marlboro Light Kadar Berbat Bir Sigara Daha İçmedim Galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hnd∞6 -- 4 Şubat 2013; 10:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Sen hala icecek sigara bulamadin mi kardes

parayla değil ya. soruyorum işte millete şuan kısa marlboro dan keyif alabiliyorum. light önerisi istedim sadece. dğeiştirmem olmazsa

Kısa winston diyorum

• Malboro Gold Siyah ve Beyazı da var .. şekil sigara ..

En son free shoptan almıştım 23 € 1 karton. bitince yine getirtmei düşünüyorum.. yanma falan derdi de yook...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyricalforce

Malboro Gold Siyah ve Beyazı da var .. şekil sigara ..

En son free shoptan almıştım 23 € 1 karton. bitince yine getirtmei düşünüyorum.. yanma falan derdi de yook...

Ülkeye girişte free shopta sigara satışına yasak geliyor. Yurtdışına çıkarken alıp dönüşte getiriler artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ülkeye girişte free shopta sigara satışına yasak geliyor. Yurtdışına çıkarken alıp dönüşte getiriler artık.

Yani ? zaten dönüşte 2-3 karton almaya izin var ? yanlışmı biliyorum ? buda mı yasaklanıcak ? ülkeye girerken ben sigara alamıycakmıyım ?
  • winston light, çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyricalforce

quote:

Yani ? zaten dönüşte 2-3 karton almaya izin var ? yanlışmı biliyorum ? buda mı yasaklanıcak ? ülkeye girerken ben sigara alamıycakmıyım ?

Malesef Türkiye ye girişte artık alamayacaksın. Ülkeden giderken alabileceksin sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 21 Şubat 2013; 11:13:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Malesef Türkiye ye girişte artık alamayacaksın. Ülkeden giderken alabileceksin sadece.

Ne kadar saçma bi durum bu ??? gerçi kilo kilo vermiyolar zaten :)))

türk vatandaşı oldugum için vermiycekler sanırım. doğru mu ?
    yani ülkeye giren yabancı pasaportlular yine eskisi gibi standartlarda alabiliceklerse. yine sıkıntı yook.. Gelen giden çok yabancı arkadaşım var. bi hal çare bulucaz artık..
  • Muratti mode deneyin derim cok hafif ama winston one gibi bos gelmiyor bana

• west one.

sigaranın üzerinde yazan değerler zifir: 1mg, nikotin: 0,1mg, karbonmonoksit : 1mg.

tırıs bi ciğara
  • Winston super light veya beyaz filtreli ic icimi en rahat sigaradir ben parliament iciyorum marlboroda ayni para ama almam icmem

• parliament aqua blue. Dene farkı gör
  • insanın mide sini bulandırmayan ve elinde iğrenç bir koku bırakmayan sıgara tavsiyeniz var mı? (lark blu midemi bulandırdı sıgaradan soğuttu)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.