Şimdi Ara

Ligde Düşme Yok Diyenler Yanılıyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Federasyon başkanımız 26 Ocak'ta bir önerge verileceğini belirtti. En az -12 puandan başlamak üzere cezalar olacak. Ayrıca para cezaları verilecek. Puan silme ve para cezası eylemleri play-off'tan önce yapılacaktır. Suçların ağırlıklarına göre adı geçen takımlarından Avrupa'dan men edilmesi söz konusu. Ayrıca şike eylemleri gerçekleşmişse, verilen kupalar geri alınacak. Fakat 58. maddenin değişmesi kesinlikle söz konusu değil."

Bu metindeki en önemli cümle nedir?

En az -12 puandan başlamak üzere cezalar olacak.

Bu ne demek?

En düşük ceza -12 puan, ondan sonraki cezaları ucu açık yani küme düşmeye kadar yolu var. Bu açıklamadan nasıl çıkarttınız küme düşme olmayacak diye çözemedim.

• TFF ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sona erdi. Toplantı sonrasında açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, küme düşmenin söz konusu olmayacağını ve minimun 12 puan olacak puan silme cezalarının Play-off'tan önce verileceğini söyledi.
  • çünkü küme düşme söz konusu değildir diye açıklaması var bir defaya mahsus. ha olurda -50 puan verirler fenere o zaman düşer ki sanmıyorum..
  • Onu bunu geç,imza yeter
  • Üstelik en sonda da diyor ki 58.madde kesinlikle değişmeyecek.
  • uygulanmayacaksa neden duruyor 58. madde ? birde utanmadan kesinlikle değişmeyecektir diyo, bir işe yaramayacaksa kağıt üzerinde yazıyor olası benim hiç umrumda değil. bu ülkede futbolun bittiği gündür bugün.
  • iyi haber bence.

Kimse kurtulamiyacak sike yapan.

Avrupadan menler acaba sirf seneyemi yoksa 3-5 sene mi onu merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en az -12 ise fener en fazla -16 alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuwenix

TFF ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sona erdi. Toplantı sonrasında açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, küme düşmenin söz konusu olmayacağını ve minimun 12 puan olacak puan silme cezalarının Play-off'tan önce verileceğini söyledi.

Açıklamayı dinledim öyle bir şey demedi.
  • şike+58. madde= küme düşme
    bu ikisinin olduğu yerde puan silme ve para cezası yeterli olmaz. bu yukarıdaki ikiliden birini inkardır. ya şike yoktur yada 58. madde çiğnenmiştir.
    şuan yapılmak istenen Fenerbahçe yi kurtaralımda nasıl olursa olsun çabasıdır.
  • Abi bu açıklamalar 3-4 gün önce olsa ben de derdim küme düşme olacak yoksa uefa cıs eder diye. Ama şu an durum ortada apaçık. Maa gitti bildiğin pazarlık yaptı. Uefa da şikeciler gelmesin benim organizasyonlarıma gerisi umrumda değil dedi ki böyle bir karar çıktı.
  • 58. madde ne diyor?

MADDE 58 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME
    1* Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik primi verilmesi de bu kapsamdadır.
    2* Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.
    3* İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.
    4* Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir.

58. Madde kesinlikle değişmeyecek deniyor, üstüne -12puan üzerinden ceza verilecek deniyor.. Nerden tutsan elinde kalır... Bu nasıl bi tezatlık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Neuwenix

TFF ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sona erdi. Toplantı sonrasında açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, küme düşmenin söz konusu olmayacağını ve minimun 12 puan olacak puan silme cezalarının Play-off'tan önce verileceğini söyledi.

Açıklamayı dinledim öyle bir şey demedi.

Metin olarak bu şekilde çevirmişler ligtv ve ntv de video var şu anda açarsan tekrar dinleyebilirsin

2'dakika da muhabir soruyu soruyor : Sayın Akıncıoğlu anladığımız kadarıyla küme düşme durumu söz konusu değil. Biraz önce bahsettiğiniz durum en az 12 puandan başlamak üzere puan düşme cezası olacaktır. Artık bu sezon adına bu şike suçları eğer kulüpler tarafından mahkeme tarafından sabit bulunursa en ağır ceza 12 puandan başlamak üzere olmak üzere puan düşme cezası küme düşme cezası yok yani ?

Hasan Akıncıoğlu : EVET

• Hasan Akıncıoğlu:26 ocaktaki genel kurulda bu önerge geçerse 58. madde uygulanmayacak geçmezse 58.madde uygulanacak

http://www.ntvspor.net/video-galeri/hasan-akincioglundan-onemli-aciklamalar
    3:50'den sonrası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Onu bunu geç,imza yeter

Ben de ekledim imzama tepkisiz kalmayacağım.
  • Uefa maç başına -12 istemiş.Fenerbahçe için geçen maç sayısı beşten fazla değil mi ? Nasıl ligde kalacak Fenerbahçe ? Bence Fenerbahçe'den daha çok diğer takımları kurtarma çabası bu.Trabzon'un ismini kimse zikretmiyor ama onların da teşvik olayı vardı diye biliyorum.
  • -12 maç başınaysa zaten Fenerbahçe düştü demektir. Valla bütün zevkimizin içine ettiler. Şu ülkede en sevilen spordu futbol onu da aldılar elimizden.
  • Ligden düşme olmaz diyenlere aldırmayın. Uefa bir el attı mı tff falan hikaye olarak kalır. Yaşanan süreçte uefa verilecek kararları bekliyor...

Sezon başında kıytırık Yunan liginden iki takıma puan silme cezası verilmişti. Kararın akabinde Uefa olaya dahil olup Yunan federasyonu'nu uyararak bu iki takımı yanlışım yoksa 4.lig'e düşürmüştü.

Önümüzde duran açık bir örnek bu...

Şu an hangi takımların şike, teşvik, vs... yaptığını kestirmek zor. Kesin bir sonuç söyleyemeyiz. Fakat şike yaptığı ortaya çıkan takımlara puan cezası verilse bile Uefa gelir alt liglere bir güzel düşürür. Kimse de karışamaz. Ne yani, Yunan ligininki can da bizimki patlıcan mı?
  • Son kararı kim verecek? Ney baz alınacak?

Etik kurulu raporumu yoksa pfdk raporumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Ligden düşme olmaz diyenlere aldırmayın. Uefa bir el attı mı tff falan hikaye olarak kalır. Yaşanan süreçte uefa verilecek kararları bekliyor...

Sezon başında kıytırık Yunan liginden iki takıma puan silme cezası verilmişti. Kararın akabinde Uefa olaya dahil olup Yunan federasyonu'nu uyararak bu iki takımı yanlışım yoksa 4.lig'e düşürmüştü.

Önümüzde duran açık bir örnek bu...

Şu an hangi takımların şike, teşvik, vs... yaptığını kestirmek zor. Kesin bir sonuç söyleyemeyiz. Fakat şike yaptığı ortaya çıkan takımlara puan cezası verilse bile Uefa gelir alt liglere bir güzel düşürür. Kimse de karışamaz. Ne yani, Yunan ligininki can da bizimki patlıcan mı?

Uefa gelip düşüremez,içişlerimize karışamaz diye biliyorum.
    Ama der ki düşürmezsen tüm ülkeyi Avrupa'dan 5 yıl men ederim,sen de paşa paşa düşürürsün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.