Şimdi Ara

lig tv üyelik ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kaç denemenin ardından internetten mesaj bıraktım bu sabah güzel sesli bir bayan aradı.Konustuk 42 tl ye sadece şampiyonlar paketi için anlaştık.

Şimdi soru şu ki,ben internetten basvuruyu digiüyelik.net ten yaptım.Bu site digitürkün resmi sitesi mi ?

Bayanla konustugumuzda çalıstıgımı ve saat 7 den sonra gelmelerini söyledim o da bana gün içerisinde sizi arıycaklar o zaman söyleyin dedi.Kimliğin fotokopisi hazır olsun dedi.Şu saat itibariyle ne arayan ne soran var.Sadece telefona mesaj geldi şu firmaya iletilmiştir talebiniz diye.

Bayana tc nomu verdim arayan soran da henüz olmadı.Acaba dolandırılma ihtimalim varmı :D

Eger gelen olursa aktivasyon ücreti 30 tl yi gelen elemana mı vericem yoksa ilk faturaya mı yansıyacak ? Arada 30 tl yi kaptırmak istemiyorum.

Bu arada digitürk ve lig tv nin sitesine baktım sadece lig tv izlemek istiyorum gibi bir kampanya göremedim.Böyle bir kampanya var mı yoksa bu basvuru yaptıgım siteden şüphelenmelimiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Arkadaşlar bi kaç denemenin ardından internetten mesaj bıraktım bu sabah güzel sesli bir bayan aradı.Konustuk 42 tl ye sadece şampiyonlar paketi için anlaştık.

Şimdi soru şu ki,ben internetten basvuruyu digiüyelik.net ten yaptım.Bu site digitürkün resmi sitesi mi ?

Bayanla konustugumuzda çalıstıgımı ve saat 7 den sonra gelmelerini söyledim o da bana gün içerisinde sizi arıycaklar o zaman söyleyin dedi.Kimliğin fotokopisi hazır olsun dedi.Şu saat itibariyle ne arayan ne soran var.Sadece telefona mesaj geldi şu firmaya iletilmiştir talebiniz diye.

Bayana tc nomu verdim arayan soran da henüz olmadı.Acaba dolandırılma ihtimalim varmı :D

Eger gelen olursa aktivasyon ücreti 30 tl yi gelen elemana mı vericem yoksa ilk faturaya mı yansıyacak ? Arada 30 tl yi kaptırmak istemiyorum.

Bu arada digitürk ve lig tv nin sitesine baktım sadece lig tv izlemek istiyorum gibi bir kampanya göremedim.Böyle bir kampanya var mı yoksa bu basvuru yaptıgım siteden şüphelenmelimiyim ?

türksat üzerinden izliyicen anlatılanlara göre bir sorun yok

• Nasıl bir işe bulastım sormayın :D kendi semtime yakın bir yere yönlendirildim.Aradılar anlaştık kapadık telefonu.Yarım saat sonra yukarda bahsettiğim güzel sesli hatun aradı.Tmm dedim işi onlar aldı.2 gün oldu aramadılar da gelmediler de.Yakın semtteki adamın yanına gittim potansiyel no bilmem ne bi zımbırtıdan bahsetti diger firmada kayıtlıymıs.Arıyoruz meşgul mesgul deglse açmıyor telefon kapatıyor falan.Sonucta bugun de halledemedik.Hem işimi baltaladılar hemde cevap vermiyolar artık.Yeni üyelik de açamıyorum bu yüzden.Yani anlıcanız arayıp küfür etme noktasına geldim.Ne kadar illet bişeymiş vazgeçmek üzereyim.Nerde bulastık arkadas
  • forumda benzer mesajı başka bir konunun altına daha yazdım. burada da tekrarlamak ıstıyorum. cunku herkes tecrubelerını ne kadar katarırsa hem bılınclenen ınsan sayısı artacaktır hemde belkı bır ses duyulurda (sanmıyorum ama) ılgılenmeye baslarlar.

- bir arkadasım radyo programını aramıs ve oradan dıgıturk uyelıgı kazandıgı soylenmıs. bır gun muhabbet esnasında alacağımı söyledm. benim indirimim var sürekli arıyortlar ben istemiyorum başlasına hediye ediliyormuş dedi. bende benim numaramı vermesini söyledim. daha sonra beni aradılar ve beni arayan bayanın konuşmaları aynen şu şekildeydi.

"size özel indirim uyguluyoruz. normal üyelik + 2 adet keyif paketi + sinema paketi + HD yayın 3 ay bıyunca 32 tl daha sonrasında 35 tl" tabıkı ben lig tv için almayı istediğimden buna lig tv eklemek istiyorum ve 5 takımın maçlarını izlemek istiyorum dedim. devamında "eğer tek takımın maçlarını izlemek isterseniz 12 ay taahhüt vermeniz durumunda faturanıza + 9 tl eğer 5 takım maçlarını izlemek isterseniz + 16 tl ödeyeceksiniz dedi. toplamda 51 tl'ye bu bahsedilenler çok cazip geldi haliyle.

tekrar tekrar sordum bakın dedim bana bu söylediklerinizin fiyatı bukadar mı? 12 ay taahhüt edicem ve sabit fiyatla 12 ay bunları izlicem faturamda değişikil olmayacak değil mi? diyerek 3 kere tekrarlattım.onay alınca karşı taraftan şunu talep ettim. bana mail olarak bunları yazıp gönderir misiniz? malesef yapamayız öyle şansımız yok dedi. ama değişiklik olsun istemiyorum elişmde kanıt olsun dedim bana sesimiz kayıt ediliyor dedi. daha sonra devamında en az 3 farklı kişi daha beni digitürk için aradı. artık sonuncu arayana patladım. ne biçim şirketsdiniz birbirinizden haberiniz yok aynı şey için 3 farklı kişi arar mı? diye çıkıştım.

neyse sonuç olarak evime bağlamaya geldiler. tek kişilik ekip yollamışlar. çocuk geldi çatıya çıktı. aşağıda ben çırağı gibi yardım ettim resmen. arkadaş emekçdir yardım ederim ayrı konu ama firmanın kurumsallığına bakın.

yaklaşık 1.5 saat çatıda kaldıktan sonra (işini iyi yapan bir arkadaştı. etrafımızdaki binalar yüksek olduğundan çatımızdaki anten çekmiyormuş. söktü, yeni yer aradı taktı vs.) kabloyu çektik. pencereyi deldik decoderie taktık ve yayını aldık. birde nereden bulmuşlarsa işini bukadar düzgün yapan birisini bulmuşlar.

yayını aldıktan sonra bana 1 adet taahhütname 1 adet sözleşme verdiler. taahhütname zaten en önemli kısım. saf insan çok ülkemizde. umursamayan insan çok. yada güvenen insan. aa ne kadar güzel HD yayın diye ekrana bakarken imzalar geçer hemen. kim bilir kaç kişi vardır. taahhütnamede yazılması gerekenler nedir? öncelikle ödeyeceğin miktar yazar. 12 ay çıkmayacağımı taahhüt ediyorum yazar ve fiyat artışı olmayacağı yazar. bukadar basit bir kağıt parçası.

benim taahhütnamemde yazılı olanlar: 16 ay taahhüt edeceğim yazılı herhangi bir ücret ibaresi yok. digitürke ait olan yaklaşık 15 adet paketin fiyatı yazıyor ayrı ayrı (sanki reklam broşürü) yazılı olanlar sadece bunlar. dedimki ben bunu imzalamam. arkadaşta dediki abi imzalama bencede haklısın. bana bi numara verdi aradım. karşıma çıkan bayana bunları anlattım. orada beni bağlamak için türlü türlü teklif sundu kabul etmedim. (teklif dediğimde madem bu pahalı geldi diyerek normal yayın + lig tv 42 tl dendi. normal yayından kastım hd olmadan paketler olmadan vs)

eklemeyi unuttum bana soylenen fiyat 52 tl iken birde ütüne 65 tl olmuş. yanı ben o gun taahhütnameyı 52 tl dıye dusunerek ımzalayacaktım ama bır fatura gelecek 65 tl. daha sonra ıtıraz edıcem kabul edılmıcek. sınırlenıcem ıptak ettırmek ıstıcem ozamanda kurulum vs ucretını alacaklar.

keske bu yayınları gercekten kurumsal olan bır fırma alabılse. gerekırse 20 tl pahalı olsun ama verdıgı hızmet kalıtelı olsun. evet ucuz olması onemlı ucuza hızmet almak ıster herkes. ama ben dıgıturkun fıyatından dolayı almak ıstemeyenler oldugu kadar guvensızlıgınden de almak ıstemeyenler oldugunu dusunuyorum

dıkkat edın. verılenlerı ıyı okuyun. sonra yarın bırgun surprız faturalar. eksık paketler ıle karsılasmayın derım ben.

• Katılıyorum sana imza atarken dikaktli olun.Eleman bana imza attırdı önce.Dedim fiyat falan dordurmucaz mı gerek yok merkezde dolduruyolar dedi.Bende ne alaka öyle iş mi olur dedim ver şunu bi dolduralım dedim kaptım elinden.Fiyata pakete kadar hepsini doldurdum.Daha ilk fatura henüz gelmedi.2 gün oldu baglatalı.Neler olucak görücez.Tedirginim çünkü aradaki bayi de pınar adında bi bayan var her türlü oyun içine girdi bu dönemde beni abone yapabilmek için.
  • ben de bugün türksat şampiyonlar paketi aldım. fiyat bölümünü girmedim. imza attım. zaten sabit fiyat 12 aylık taahhüt ile karta çektim. o da kart bilgilerini telefondan bayi aracılığıyla vererek.. karta baktım ilk taksit denildiği ücret kadar çekilmiş.. inşAllah sorun olmaz.. ne kadar amatörler arkadaş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.