Şimdi Ara

Lig Tv Şampiyonlar Paketi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
10.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • web tv kullanıcısı olarak artık bole paketlerden almaya karar verdım bımex yada medıamarkettın yaptıklarından . bakalım beklemedeyız , en azından gerıden geldı yok korsan saldırı oldu yok bılmemne fılan falan duymak ıstemıom . aynı zamanda dıger kanallarıda seyretmek ıstıorum oncelıkle FashionTv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şampiyonlar paketi alanları anlamıyorum verin 5 TL daha full süper ligi izleyin haftada çakışmayan 3 anadolu maçı garanti.Bide şampiyonlarda aralarında oynadığı maçlar olunca maç sayısı 4 e düşüyo haftada.Anadolu takımlarının trasferleride iyi bu sene özellikle kasımpaşa ve antalya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 25 Temmuz 2013; 11:23:59 >

* İlkinde Süper lig veya Şampiyonlar paketi alındığında 3 eylül'e kadar fatura kesilmiyormuş. (Bu 1 aylık bir fatura demek oluyor) 18 ay taahhütü varmış. Süper lig paketi 47, şampiyonlar paketi ise 42 imiş.

* İkincisi World kredi kartları için. Bir yıllık süper lig veya şampiyonlar paketi alımında belli bir parapuan veriyorlarmış. Süper lig için 100 TL parapuan, şampiyonlar için ise 75 TL parapuan veriliyormuş. Süper ligin fiyatı 564 TL (Aya vurduğunda 47), şampiyonlar paketi ise 504 TL (Aya vurduğunda 42 TL) oluyormuş. Puanlar karta yattığı vakit 15 gün içinde kullanılması gerekli olduğunu da belirtti.

* Son kampanya ise yine kredi kartlarına özel. Tüm kredi kartlarına süper lig paketi yıllık 516 TL (Aya vurunca 43 TL), şampiyonlar paketi ise 468 TL (Aya vurduğunda 39 TL) imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Müşteri hizmetleri ile görüştüm hali hazırda digiturk kullanıcıları için mevcut kampanyalar hakkında. 3 adet kampanyaları varmış:

* İlkinde Süper lig veya Şampiyonlar paketi alındığında 3 eylül'e kadar fatura kesilmiyormuş. (Bu 1 aylık bir fatura demek oluyor) 18 ay taahhütü varmış. Süper lig paketi 47, şampiyonlar paketi ise 42 imiş.

* İkincisi World kredi kartları için. Bir yıllık süper lig veya şampiyonlar paketi alımında belli bir parapuan veriyorlarmış. Süper lig için 100 TL parapuan, şampiyonlar için ise 75 TL parapuan veriliyormuş. Süper ligin fiyatı 564 TL (Aya vurduğunda 47), şampiyonlar paketi ise 504 TL (Aya vurduğunda 42 TL) oluyormuş. Puanlar karta yattığı vakit 15 gün içinde kullanılması gerekli olduğunu da belirtti.

* Son kampanya ise yine kredi kartlarına özel. Tüm kredi kartlarına süper lig paketi yıllık 516 TL (Aya vurunca 43 TL), şampiyonlar paketi ise 468 TL (Aya vurduğunda 39 TL) imiş.

Son kampanya herkes için geçerlimidir acaba ? artık en kötü 39 TL'den izlices.

• quote:

Orijinalden alıntı: videolarim

Büyük ihtimal ile geçerlidir. Size özel diye bir ibare de bulunmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: videolarim

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Müşteri hizmetleri ile görüştüm hali hazırda digiturk kullanıcıları için mevcut kampanyalar hakkında. 3 adet kampanyaları varmış:

Bu dediğiniz truksat üyeliği için geçerli eutelsat için değil biliyorum ben

• Ben türksat kullanıyorum hocam :)

Orijinalden alıntı: emregoger

ben geçen sene 1 yıllık peşin lig tv almıştım 400 tl'ye 27 temmuzda paketim bitiyodu dün aradım yeniletmek için digitürkü zam geldi 530 lira oldu dedi sonra dedim o zaman iptal etmek istiyorum kayıt falan aldılar. Bugün digitürkten aradılar dedi geçen seneki fiyata isterseniz yenileyelim bende kabul ettim 400 tl'ye türksat üzerinden şampiyonlar paketini yeniledim

Hocam benide aradılar farklı bi fiyat verdiler. Bende bi arkadışımkini 400 tl den yenilemişsiniz dedim. Böyle bişey imkansız yanlış anlaşılma olmuştur dedi. Bende kapat o zaman benim üyeliğimi dedim.

GALATASARAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: henryerdem

quote:

Orijinalden alıntı: emregoger

ben geçen sene 1 yıllık peşin lig tv almıştım 400 tl'ye 27 temmuzda paketim bitiyodu dün aradım yeniletmek için digitürkü zam geldi 530 lira oldu dedi sonra dedim o zaman iptal etmek istiyorum kayıt falan aldılar. Bugün digitürkten aradılar dedi geçen seneki fiyata isterseniz yenileyelim bende kabul ettim 400 tl'ye türksat üzerinden şampiyonlar paketini yeniledim

Hocam benide aradılar farklı bi fiyat verdiler. Bende bi arkadışımkini 400 tl den yenilemişsiniz dedim. Böyle bişey imkansız yanlış anlaşılma olmuştur dedi. Bende kapat o zaman benim üyeliğimi dedim.

geçen yıl turksat üzerinden SD şampiyonlar paketini 33,25*12 = 400 tl'ye almıştım.

Haziran ortasında bitmiş taahhüt. Çakallar haziran yarım ay ve temmuz faturasını kesip yollamışlar. (allah belalarını ... bu arada )

İptal faksı çektim, sabah aradılar.

Yine türksat üzerinden Şampiyonlar + Belgesel paketini ilk 2 ay faturasız, 8 ay 45 tl teklif ettiler. Son 2 ay lig bitince haziran-temmuzda en düşük pakete geçebilirsiniz 13 tl'lik dediler (pek ihtimal vermedim buna). Mevcut haliyle 10 ay * 45 = 450 TL önerdiler. (aylık 37,5 oluyor)

Ben "tüm lig olsun bu sefer" dedim, o zaman fiyat 51'e çıkıyormuş. Bu sefer 3 ay bedava önerip aynı teklifi yaptılar. Sonuçta 3 ay bedava 9 *51=450 TL önerdiler, yukarıdakiyle aynı fiyat oluyor diye kabul ettim.

Sanıyorum eylülde yine bir mediamarkt-darty kampanyası yaparlar daha uyguna...

En güncel kazıklanan benim sanıyorum an itibariyle

• 30-40 TL arasında teklif verirlerse şampiyonlar paketini yenilerim bende :)

1-Fernando Néstor MUSLERA~2-Mariano~3-Maicon~4-Serdar AZİZ~5-Ahmet Çalık~6-Tolga CİĞERCİ~
    7-Yasin ÖZTEKİN~8-Selçuk İNAN~9-Eren DERDİYOK~
    10-
    Younes BELHANDA~14-Martin LINNES~17-Emrah BAŞSAN~18-Bafétimbi GOMIS~
    20-Badou N'DIAYE~23-Lionel CAROLE~24-Garry RODRIGUES~25-Fernando Francisco REGES~28-Koray GÜNTER~89-Sofiane Feghouli ~
  • eulsat paketini geçen sene 500 tl ye aldık sampiyonalr paketi bimexten bu sene hiç bir tekliflerini konusturmadan geri cevirdim.bana geçen seneki ücretin aynısını teklif edecekseniz konusun dedim olmaz dedi kapattım 500 tl ye satur media market filan kampanya yaparsa alırım yoksa camur yayın sd hayatta almam.

Mis gibi internetten donmadan tonla link var onlar kaybeder ben değil
  • bugün aradım ögrendim 1 yıllık anlaşmalı üyeliğim 03.09.2013 te bitiyormuş.Tekrar üye olursam ne kadar öderim dedim müşteri hattı agustos ayı içerisinde arayın dediler.Çok yüksek fiyat vermezler umarım.

Orijinalden alıntı: Puskév

2 senelik Anadolu Paketi üyesiyim.Şimdi Şampiyonlar Paketine geçsem HD aylık kaç paraya gelir ?

En az 60 ₺ :)

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

2 senelik Anadolu Paketi üyesiyim.Şimdi Şampiyonlar Paketine geçsem HD aylık kaç paraya gelir ?

Yemişler seni

1-Fernando Néstor MUSLERA~2-Mariano~3-Maicon~4-Serdar AZİZ~5-Ahmet Çalık~6-Tolga CİĞERCİ~
    7-Yasin ÖZTEKİN~8-Selçuk İNAN~9-Eren DERDİYOK~
    10-
    Younes BELHANDA~14-Martin LINNES~17-Emrah BAŞSAN~18-Bafétimbi GOMIS~
    20-Badou N'DIAYE~23-Lionel CAROLE~24-Garry RODRIGUES~25-Fernando Francisco REGES~28-Koray GÜNTER~89-Sofiane Feghouli ~
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Yemişler seni

1 yıllık 500 TL olan paketi almayacaksan en az 60 olum gir bak.

Giriş paketi: 13 TL
    2 Keyif: 8 TL
    HD: 4 TL
    Şampiyonlar: 47 TL

Al 72 çıkıyor.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.