size akil danismak istiyorum , ayrica bu konu icin bir ayri konu actim , sizce su iki secenekten hangisi daha akil karidir?
1 : vestel in pek de sesi duyulmayan codebox 35200 gibi bir kod numarasi ile uydu alicisi bazi bayiilerde mevcut ve ucreti 139 ytl , bunun harici sozlesme bedeli ve aktivasyon adi altinda 45 ytl lik bir odeme de var
ve bu durumda giris spor pakedi adi altinda 19,90 lik bir odeme ile normal bildigimiz yerel kanallara ek olarak SADECE LIG TV var ..
ancak kisisel olarak benim icin bu uydu alicisina sahip olmak gerekli gorunmuyor , keza evde cokca uydu alici mevcut.. dolayisi ile bu 139 ile 45 i toplayip 12 ye boldugumuzde
REEL olarak ayda 35 YTL ye giris pakedi arti LIG TV izlemek mumkun
2 : bonus ve bazi bayii lerde bayram kampanyasi adi altinda bir olay mevcut .. bilindigi uzere 39,90 aylik ile EKO SPOR pakedi bu .. bunda da bir onceki gibi 1 yillik taahut var .. bunun uzerine 25 milyon arti ile HD izlemek de mumkun , o durumda eve direk HD PVR uydu alicisini getiriyorlar
eger SPORMAX ten INGILTERE gibi ligleri de izleyebilecegimiz SPOR Pakedine gecersek , bu durumda aylik paket odememiz 54,90 ve HD PVR li istersek de yaklasik 82 milyona denk geliyor
Bu arada
Yillik taaahutlu ancak aylik odemeli normal fiyatlar Eko Spor icin : 62,80 Spor icin : 77,80 (E bu ustteki olaylarda da 1 yillik taahut verildigine gore kistas almamiz gereken fiyatlar bunlar)
Sizce hangisi mantikli ?
Moviemax HD + LIG TV HD + SPORMAX HD = 83 YTL mi
Yoksa Yerel kanallar + LIG TV = 185 YTL + aylik 20 YTL mi ? (Toplam aylik 35 YTL ye denk geliyor)
Vestelin kampanyasında ;
(139 (receiver) +45 (kurulum) +219 (1 yıllık digi üyeli) )/12 = 33.5 Aylık uydu sende kalır... Üyeliğin bittiğin de turksata çevirip bün türksatları, diseq takarakta hotbird'e bakabilirsin...
Eko-spor alırsan aylık 40, yıllık 480 yatırırsın, 1 yıl sonunda kutuyu geri vermek zorunda kalırsın, ayrıca sana getirecekleri kutuda kullanılmış olacaktır. Servisle vs uğraşmak zorunda kalabilirsin..
Sonuç olarak; Aylık 80 ytl bağlamaktansa, bir süre giriş paketi kullanıp diginin teklifini beklemekte fayda var
haklisin ama artik evde 3 receiver var .. ve salondaki tv de maclar izlendigi icin orda d smart in yanina bi kuru kuru receiver koymaktansa
HD alip ,HD kanallari izlerken , normal yayinlari da d smarttan takip etme dusuncem var
benim aklimi celen
ingiltere ligi HD ,TSL HD ve moviemax HD .. acaba hepsini 80 e kapatmak nasi die
Şu anki fiyatlara göre uygun.Alınabilir.Ama bana göre yinede pahalı.Ayrıca DT ile taahhüt olayları sakat.Bir süre sonra daha uygun fiyatlar uygulayabilirler.Taahhütsüz seçeneklerde kalmakta yarar var.
quote:
Orjinalden alıntı: jujuuu
haklisin ama artik evde 3 receiver var .. ve salondaki tv de maclar izlendigi icin orda d smart in yanina bi kuru kuru receiver koymaktansa
HD alip ,HD kanallari izlerken , normal yayinlari da d smarttan takip etme dusuncem var
benim aklimi celen
ingiltere ligi HD ,TSL HD ve moviemax HD .. acaba hepsini 80 e kapatmak nasi die