Şimdi Ara

digiturk next kampanyasi 499 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.830
Cevap
40
Favori
165.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba bugun next uydu alicisi satin aldim ankamall teknosadan digiturkle anlasma yapmislar urunde 5 buyuklerin maclari+turksat aile paketi 1 yil boyunca hediye ayrica 3 ay spor ekstra+3 ay yetiskin kanallari hediye fiyat 499 tl bu fiyata hem uydu alici hemde digiturk yayinlari cok uygun artik mediamarkt sampiyonlar paketi olmadigidI icin bu paketi degerlendirin derim ben ayrica kredi karina 9 taksit yaptirdim bana aylik 40 tl ye geldi bunlarin hepsi

    ____________________________________________________________________________________________________________

     digiturk next kampanyasi 499 tl


    SIK SORULAN SORULAR

    - Digiturk müşteri hizmetleri numarası kaçtır?

    473 73 73

    - Next müşteri hizmetleri numarası kaçtır?

    444 3 666 veya 0216 592 98 00

    - Next Minix NX2 Digiturk uydu alıcısı kampanyası nedir?

    Bu uydu alıcısını aldığınız takdirde 1 sene boyunca Lig TV Şampiyonlar Paketi ( GS, FB, BJK, TS ve Bursa'nın maçları ) + Aile Paketi ( belgeseller, film kanalları vs. ) + Ulusal Kanallar'a erişim sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca 3 ay Spor Ekstra + 1 ay Erotik Kanallar + 1 ay Lig TV hediye ediliyor. Tüm kanalları ve paket detaylarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

    http://next.com.tr/digiturk/#content6

    - Kutuda Lig TV 1 ay hediye yazıyor. 1 sene değil miydi?

    Sizin paketiniz Şampiyonlar Paketi, yani sadece 5 büyüklerin maçlarını izleyebiliyorsunuz. Burada 1 ay hediye diye bahsedilen şey komple Lig TV'nin 1 ay açık kalması. Yani bu 1 ayda 5 büyükler dışında Anadolu kulüplerinin de maçlarını izleyebileceksiniz. 1 ay sonra sadece 5 büyükler olacak yine.

    - 1 sene sonra ne olacak?

    1 sene sonra cihaz sizde kalacak. Normal uydu alıcısı olarak kullanabilirsiniz. digiturk üyeliği için de digiturk size devam etmeniz için teklif yapabilir veyahut dilerseniz devam etmezsiniz.

    - Kampanyadan ne zamana kadar faydalanabilirim?

    Son aktivasyon tarihi 2-3 ağustos olarak gösteriliyor. Yani 2-3 ağustosa kadar aktivasyon yapılmalı. Ürünü sipariş edeceksiniz, 1-2 gün kargo sonunda gelecek. Buna göre 31 temmuz'a kadar işinizi halletmenizi öneririm.

    - Normal digiturk'ten farkı nedir bunun?

    Aslına bakarsanız pek bir farkı yok. Next'in bir kampanyası diyebiliriz. Sadece yayın Eutelsat çanak üzerinden değil de Turksat çanak üzerinden veriliyor (bu kampanyadan faydalanabilmeniz için mutlaka Turksat'a dönük bir çanağa sahip olmalısınız, yoksa satın almanız veya çanağı döndürmeniz lazım). Eutelsat yayını Turksat yayınından bir tık daha önde kalite olarak. Yine de normal bir kullanıcının dikkatini çok çekecek bir detay değil.

    Not: Çanak ücreti aktivasyon ücretine de dahil olabilir, güncel şartlara göre değişebilir. Bunu konu altında sorabilirsiniz.

    - Üyelik var mı? Varsa ayda kaç TL ödeyeceğim?

    Bu sistemde herhangi bir üyelik, fatura yok (dilerseniz Hd paketi hariç). Uydu alıcısı alıyorsunuz yanında 1 yıllık digiturk hediye gibi düşünebilirsiniz. Herhangi bir fatura çıkmıyor ( Hd paketi almazsanız ). Genel olarak her yerde fiyat 499 TL. Çek, kupon, kart kampanyası vb. şeylerle çok daha uyguna alabilmek mümkün. 380-400 TL arasına alan bir çok kişi var.

    - Hd Paketi Nedir?

    Lig TV yayını Sd olarak geliyor. Bunu Hd yapabilmek için digiturk ile görüşmeniz gerekiyor. digiturk'ü arayıp ( 473 73 73 ) Next kampanyası ile bu pakete sahip olduğunuzu ve Hd istediğinizi söylüyorsunuz. Aldığınız bu uydu alıcısını internete bağlarsanız aylık 5 TL karşılığında Lig TV Hd oluyor. Cihazı internete bağlamazsanız aylık 7.5 TL karşılığında Lig TV Hd oluyor. Bu uydu alıcısını internete wifi adaptör yoluyla ( Next marka olması gerekiyor bildiğimiz kadarıyla, güncel durumu konu altında sorabilirsiniz ) veya ethernet kablosu yoluyla bağlayabilirsiniz, zor değil. Eğer 5 veya 7,5 TL dışında yüksek bir fiyat çıkarırlarsa, yüksek fiyat çıkaran müşteri hizmetlerinin adını öğrenip 444 3 666 veya 0216 592 9 800 'ü arayıp Hd için farklı fiyat çıktığını belirtip o personelin adını ve görüştüğünüz saati Kemal Bey ile görüşüp paylaşıyorsunuz, o hallediyor. Aslında cihazı 1 gün boyunca internete bağlı kullandıktan sonra digiturk'ü ararsanız sıkıntı olmadan 5 TL'den tanımlanıyor.

    - Aktivasyon ücreti var mı?

    Evet var, 30 TL.

    - Başka bir ücret, sürpriz fatura var mı?

    Hayır, yok.

    - Cihazı satın aldıktan sonra ne yapmalıyım?

    1 - Cihaz size ulaştığında bağlantılarını yapıp kurulumu yapıyorsunuz. Basit bir işlem. digiturk kurulumunu da yapıyorsunuz. Güncelleme vs. ile birlikte 1 saate yakın sürebiliyor.

    2 - 444 3 666'yı arayıp cihazı aldığınızı aktivasyon istediğinizi söylüyorsunuz. Onlar sizi ilgili servise yönlendiriyorlar. İster servisin eve gelmesini bekliyorsunuz, ister cihazı götürüp dükkanda kurulum, aktivasyon yaptırabiliyorsunuz. Aktivasyon ücreti dediğim gibi 30 TL. Bu aktivasyon işlemi cihaza bir kart takmak suretiyle gerçekleşiyor, o kart olmadığı sürece digiturk'e özel kanallar açık olmaz.

    3 - Olay bu kadar. Eğer Hd yayın da isterseniz yukarıdaki "Hd Paketi Nedir? Nasıl Alınır?" başlığını okuyun lütfen.



    DİĞER SORULAR


    - Cihaz taşınabilir mi? İstediğim her yerde izleyebilir miyim?

    Cihazı Turksat anteni olan her yerde izleyebilirsiniz. Örneğin akşam başka bir arkadaşınızın evinde işiniz çıktı, kutuyu oraya götürüp orada izleyebilirsiniz. Yalnız cihazda sadece HdMI var, o yüzden tüplü TV'ye olmuyor.

    - Cihazdaki giriş çıkışlar nelerdir?

    1x LNB Girişi
    2X USB PORT
    1X HDMI Çıkışı
    1X Adaptör Girişi
    1X KUMANDA GÖZÜ GİRİŞİ
    1X OPTİK Ses ÇIKIŞI
    1X ETHERnet GİRİŞİ

    - Ethernet bağlantısı ile bağlantı kuramıyorum?

    Sorunu bu şekilde çözmeniz olasıdır:

    1- Ethernet kablosunu cihaza takın önceden,
    2- Modemi ve Cihazı kapatın (cihazı fişinden çekerek),
    3- Önce cihazı açın 2-3 dk bekleyin kanallar gelsin tamamen,
    4- Modemi açın ve bekleyin bağlantı gelene kadar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerist06

    Arkadaslar merhaba bugun next uydu alicisi satin aldim ankamall teknosadan digiturkle anlasma yapmislar urunde 5 buyuklerin maclari+turksat aile paketi 1 yil boyunca hediye ayrica 3 ay spor ekstra+3 ay yetiskin kanallari hediye fiyat 499 tl bu fiyata hem uydu alici hemde digiturk yayinlari cok uygun artik mediamarkt sampiyonlar paketi olmadigidI icin bu paketi degerlendirin derim ben ayrica kredi karina 9 taksit yaptirdim bana aylik 40 tl ye geldi bunlarin hepsi

    Ama Hd İzliyemiyceğin İçin Hiç Bir İşe Yaramaz Bu Kampanya 640 Tl Ye Giriş Paketi Hd 6 Ay Spor Extra Hediyeşi 6 Ay Yetişkin Paketi Cepten Webten Tabletten İzleme İmkanlı Ve Eutelasat Uydu Lig Tv De Hd Ayrıca Nexteki Gibi Star Tv Kanal D Hd Değil Sadece Resimde Görüldüğü Üzre
     digiturk next kampanyasi 499 tl




  • Kardesim aylik 10 tl farkla bu paketteki tum yayinlari hd izliyosun ben tercih etmedim mac izliyecegim icin sd yayin yeterli bana ayrica ben yillardir mediamarkt sampiyonlar paketi kullanirim artik mediamarkta satilmiyicakmis paketler onun yerine teknosalara bu paketleri gondermisler anlasilan next uydu alici degerine baktim fiyati 200 tl 1 sene sonunda benim olucak cihaz ben diger kampanyalara guvenmiyorum boyle paketlerde kafan rahat fatura derdi yok bi kere oderim faturayla falan ugrasmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyi gibi ,bende düşünüyorum almayı,şampiyonlar paketi gelsede herhalde 450-500 Lira filan gelir,HD Lig Tv farkı var herhalde bir tek oda problem değil çünkü bunda makine senin oluyor Galiba 7 lira HD bedelide

    Digitürke sordum aktivasyon tarihi sorunu yok dediler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 16 Şubat 2015; 22:44:53 >
  • Aynen next uydu alici zaten 200 tl 1 sene sonunda almiyolar cihazi yani 300 tl daha verip 1 sene boyunca 5 buyuklerin maclarini izliyosun bence cok mantikli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerist06

    Aynen next uydu alici zaten 200 tl 1 sene sonunda almiyolar cihazi yani 300 tl daha verip 1 sene boyunca 5 buyuklerin maclarini izliyosun bence cok mantikli

    ben de cihazıi almak istiyordum ancak lig tv nin hd olup olmadığını ve özellikle son aktivasyon tarihini öğrenmek için digitürkü aramıştım (şahıs türkçe konuşmaktan acizdi), ancak kendilerinin bir bilgisi olmadığını teknosa nın konu hakkında bilgisi olabileceğini söylediler. devamında hemen teknosa yı aradım onlar da kendilerinin bilgisi olmadığını ve digitürkten konuyu öğrenebileceğimi söylediler. şaka gibi ama ben de kendilerini aramadan önce digitürkü aradığımı ve bilgi veremediklerini söyleyince, muhtemelen digitürk müşteri temsilcisinin beni salladığını ancak aktivasyonun satın alma tarihiyle başlayacağını erteleme durumunun olmadığını söyledi. Benim gibi sadece lig tv için alacaklar için lig tv nin hd olması ve aktivasyon tarihinde esneklik sağlanması halinde iyi bir kampanya. ancak hd cihaz satıp sd lig tv izleyin demek mantıksız geliyor bana. bunu aldıktan sonra herkese birçok üyeye hediye edilen hd için 10 tl ödemek daha büyük bir saçmalık. kampanyayı düzenleyen firmalara naçizane tavsiyem lig tv hd ye ayrı ücret istemeden aktivasyonda da esneklik sağlayarak kampanyayı güncellemeleri, eminim kimse pek fazla düşünmeden üstüne atlayacaktır.




  • Kardesim ben magazada gordum cihazi ankamall teknosa magazaa icinde digiturkun personeli var bana bizzat kendisi yapti bilgilendirmeyi bi sorunda yasamadim dedigin gibi hd yayinlar ucretli 10 tl fark istiyolar ama yinede hesap yapinca hd dahil yillik 620 tl ye geliyo bu paket bana musteri hizmetleri aylik 80-90 tl gibi ucuk rakamlar soyluyo sadece giris paketi 20 tl madem bu ligi izliyicez en iyisi zincir magazalarda satilan bu paketler onceki seneler mediamarkt sampiyonlar paketi alirdim gelmiyicemkmis arik bu paketler o yuzden teknosa kampanyasini degerlendirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD olayını faturaya mı yansıtıyorlar yoksa onuda peşin ödüyebiliyormuyuz ?

    HD olayını ödeyince EULSAT mı acılcak ? nasıl olcak HD siz düşünemiyorum TV yi.
  • Ulusal yayinlari falan zaten hd izliyorum aylik 10 tl fark verirseniz lig tv yayinlarida hd olarak izlenebiliyomus bence onuda pesin odeyebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutsahin64 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende önce teknosayı aradım.Digitürkten bilgi almamı istediler.
    Hali hazırda üyeliğimin olduğunu 3-4ay sonra bu paketten aktivasyon yapabilirmiyim diye sordum.Bu kampanya için fatura tarihinden itibaren 12 ay içinde istediğiniz zaman yapabilirsiniz dediler. Tabi digitürk tırt bir firma olduğu için yazılı teyit istedim.Satın aldıktan sonra arayın,tarafınıza fax çekelim dediler.(kod mod filan isteyeckler herhalde sormadım)
    Zaten bir sorun olursa 14 gün içinde iade edebiliyoruz sıkıntı yok yani bence..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    Hayır Türksat HD yayın olacakmış..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl ödersen lig tv hd türksattan
  • ......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sipariş verdim ulusal kanallar NX2 paket tamamı HD biliyorum LİG TV için 10 TL veya 7 TLbunu peşinmi ödeyeceğiz yoksa faturamı geliyor,bilgisi olan varmı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkan46

    Bende sipariş verdim ulusal kanallar NX2 paket tamamı HD biliyorum LİG TV için 10 TL veya 7 TLbunu peşinmi ödeyeceğiz yoksa faturamı geliyor,bilgisi olan varmı.

    ARKADAŞIM SİZ ALMIŞSINIZ MADEM BİZEDE BİLGİ VERİN NE KADAR OLDUĞUNU PEŞİNMİ FATURAYA MI YANSIYACAĞINI İNANIN BENDE MERAK EDİYORUM KİMSE BİLMİYOR ÇÜNKÜ
  • 7 TL x12 gibi Peşin olmaz arkadaşlar,aylık olarak faturanıza yansır 7 TL şeklinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XnetaS

    7 TL x12 gibi Peşin olmaz arkadaşlar,aylık olarak faturanıza yansır 7 TL şeklinde

    7 tl olduğuna eminmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pakette ulusal yayinlar zaten hd lig tv yi hd izlemek icinde aylik 10 tl fark veriyosunuz magazadaki arkadas bu sekilde bilgi verdi bu ucrette pesin odenebiliyomus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.