Şimdi Ara

lig tv (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliuygun

daha önceki kampanyalrdan vestel 5840 cı cihazım var..abonelik bitince kartı iade ettik...şimdi türksat üzerinden abonelik vermiyorlar.bu şekilde abonelik mümkünmü? acaba iptal ettirecek birinden kart mı devralmak gerekir?

Şu anda tv.deki gösterilen 34,90 tl.lik kampanyayla turksat üzerinden üyelik veriyorlar aktif üye olmadığınız için uydu alıcıyıda satacaklardır size, abone olmak istiyorsanaz 2 önceki mesajımda yazdığım gibi en uygunu digiturk bayılerindeki 99 tl.lik philips kutu. Yoksa dediğiniz gibi modüllü üyelik şu an için yok ama para toplamak için yeni kampanyalarla başlarlarmı bilinmez, bekleyip görmek lazım...

Orijinalden alıntı: dangeraus
    öncelikle bende turksat üzerinden aboneliğime vestelden uydu alıcı alarak başladım, daha sonraki senelerde hep daha ucuz fiyatla seyrettim. Şu anki durum için konuşcak olursak, reklamlarda gördüğüm uydu alıcısı satın alındığı takdirde eutelsat'tan eko spor yada turksat'tan ligtv+ailecek paketlerinden birini seçebiliyorsun.

Ben vestelden uydu alıcısı aldıgımda modullu ligtv seyretmeye başladım, modul arızalanınca vestel-digi arasında 10 gün git gel yaptım hep topu birbirlerine attılar. Digi vestelden aldınız onlar bakacak dedi, vestel modül diginin onlar bakacak dedi.
    Şu anda yeni cihaz almamak ve aktivasyon ödememek için turksattan aboneliğime 34,90 dan devam ediyorum. Fakat yeni üyelik alcak olsam digiden uydu alıcı alırım 99 tl.ye philips kutular var + 45 tl aktivasyon 144 tl eutelsat üzerinden seyrederim. Yıllık sana maliyeti 562.80 tl ve eutelsat'tan daha farklı avantajlarınıda kullanırsın.

Mesala her faturanda belli bir oranda puan veriyor bunla bir üst pakete ücretsiz geçiş yada salondan film seyretme yada dergi aboneliği falan. Ayrıca tv.un hd ise hd yayında seyredebilirsin turksatta bu şimdilik mumkün değil. Ayrıca sende rahat edersin 34,90 dan seyrediyorum seneye pazarlığa bu fiyattan başlıyacam diye.

Peki simdi bu 560 kusure gelen pakette ligtv disnda neler var ? ve canagimiz da yoksa nolucak =D

• çanak yoksa 40 tl çanak ücreti alıyorlar. Ekstra olarak fark ödüyerek yada m.h. leriyle yapacağın pazarlık sonucu HD seyrede bilirsin ayrıca sözleşmen bitince üyelikten çıkmamaman için üst paketi yada fazladan başka kanalları verirler. Ödediğin fatura bedeli üzerinden puan kazanıp salondan film seyredebilirsin, turksatta bu seçenekler yok. kanallarda aşagıda bunlara ek olarakta lig tv var

lig tv

lig tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 31 Ocak 2010; 13:04:24 >

• Tamam bu bi kenarda bi de son bisey sorcam
    bu icinde eurosport nba discovery vs olan teledunya ya ornegn sadce ligtv eklenme sansi oluyormu ? bu konularda bilgisimde arastrdm cok karsk umarm istedgm cvbi alrm . Tskler
  • birde bnm bi sorum var aarkadaşlar yukarıları okudum diginin neti de okudum ama tam cvp bulamadım...

1. benim uydum, alıcım ve kart girişim var sadece modül kartı lazım buda ayda 52 TL mi??

2. digi ile turksattan belgesel kanalları izlenebilir mi??

Orijinalden alıntı: iuvenis

Tamam bu bi kenarda bi de son bisey sorcam
    bu icinde eurosport nba discovery vs olan teledunya ya ornegn sadce ligtv eklenme sansi oluyormu ? bu konularda bilgisimde arastrdm cok karsk umarm istedgm cvbi alrm . Tskler

Teledünyada öyle bişey duymadım ama digide şimdilik yok.

quote:

Ya peki sonuc olarak samimiyetine guvenerek soruyorum napmaliyim sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

birde bnm bi sorum var aarkadaşlar yukarıları okudum diginin neti de okudum ama tam cvp bulamadım...

1. benim uydum, alıcım ve kart girişim var sadece modül kartı lazım buda ayda 52 TL mi??

1- uydu alıcının olması bir şeyi değiştirmiyor. Ya uydu alıcısı satın alıp ayda 34,90 ödüyorsun yada alıcı hediye kampanyasıyla ayda 52 tl. ödüyorsun

2- Turksat üzerinden ligtv,spormax,iz,türkmax,actıonmax,jojo kanalları izlenebiliyor

quote:

quote:

Ya peki sonuc olarak samimiyetine guvenerek soruyorum napmaliyim sence ?

Şuanda web tvden üyelik var sozon sonuna kadar 79 tl. garantı bonusa 4 taksitle alabilirsin. Bilgisayarı evdeki tv.ye bağlayıp seyredebilirsin, ayrıca şifrenle internet bağlantısı olan her yerden izlemek daha mantıklı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

birde bnm bi sorum var aarkadaşlar yukarıları okudum diginin neti de okudum ama tam cvp bulamadım...

1- uydu alıcının olması bir şeyi değiştirmiyor. Ya uydu alıcısı satın alıp ayda 34,90 ödüyorsun yada alıcı hediye kampanyasıyla ayda 52 tl. ödüyorsun

2- Turksat üzerinden ligtv,spormax,iz,türkmax,actıonmax,jojo kanalları izlenebiliyor

teşekkür ederim 1. seçenek uymadı ya...

• O olucak gibi ama soyle diyim yeni eve tasindim ve daha bisey baglatamadm . Yani bana bunu hesap ederek alabilecegim en hesapli ligtvli paketi solersen inan cok cok yardmci olursun cnku cok kararsizim :S
  • quote:

O olucak gibi ama soyle diyim yeni eve tasindim ve daha bisey baglatamadm . Yani bana bunu hesap ederek alabilecegim en hesapli ligtvli paketi solersen inan cok cok yardmci olursun cnku cok kararsizim :S

dostum web üzeinden almıyacaksan en ekonomigi 99 tl.ye philips kutuyla kurulum dahil (çanak kurulumu) 185tl. digiturk shoplardan eutelsat üzerinden yayın almak diye düşünüyorum.

quote:

O olucak gibi ama soyle diyim yeni eve tasindim ve daha bisey baglatamadm . Yani bana bunu hesap ederek alabilecegim en hesapli ligtvli paketi solersen inan cok cok yardmci olursun cnku cok kararsizim :S

dostum web üzeinden almıyacaksan en ekonomigi 99 tl.ye philips kutuyla kurulum dahil (çanak kurulumu) 185tl. digiturk shoplardan eutelsat üzerinden yayın almak diye düşünüyorum.

Eyv dostum allah razi ola sagolasin
  • sende sağol kolay gelsin

lig tv

philips dekoder sadace digiturk bayilerinde var. bir bayiye git onlarla konuş, hee bazıları elimizde philips kutu yok diyip 159 tl. olanlardan satmaya çalışabilirler 1-2 yere sor.

lig tv

Eyv sagol
  • Bende şuanki durumu söyleyeyim. 3 yıldır üyeyiz.49 lira ya izliyorduk taahhüt kapsamında(lig tv + 3-4 kanal). taahhüt 2 ay önce bitti. Aradılar o zaman, aynı fiyattan taahhütsüz olarak izlemeye devam ediyoruz. şuanda aslında yeni bir kampanya olmasını bekliyorum. doğru mu yapıyorum?

Orijinalden alıntı: kemalist_18

Bende şuanki durumu söyleyeyim. 3 yıldır üyeyiz.49 lira ya izliyorduk taahhüt kapsamında(lig tv + 3-4 kanal). taahhüt 2 ay önce bitti. Aradılar o zaman, aynı fiyattan taahhütsüz olarak izlemeye devam ediyoruz. şuanda aslında yeni bir kampanya olmasını bekliyorum. doğru mu yapıyorum?

Açıkcası bir kumar oynuyorsunuz ama sezonun bitmesine 3 ay var fazladan verdiğiniz 42 tl.yi sezon sonu 2-3 ay kapattırdığınızda geri almış olursunuz. Arada daha iyi bir kampanya çıkarsa ona geçme opsiyonunuz ve arada sırada kapatıyorum blöfüyle nabız yoklama ve avantajlı bir üyelik bulma şansınız var

Orijinalden alıntı: danger

quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

Bende şuanki durumu söyleyeyim. 3 yıldır üyeyiz.49 lira ya izliyorduk taahhüt kapsamında(lig tv + 3-4 kanal). taahhüt 2 ay önce bitti. Aradılar o zaman, aynı fiyattan taahhütsüz olarak izlemeye devam ediyoruz. şuanda aslında yeni bir kampanya olmasını bekliyorum. doğru mu yapıyorum?

Açıkcası bir kumar oynuyorsunuz ama sezonun bitmesine 3 ay var fazladan verdiğiniz 42 tl.yi sezon sonu 2-3 ay kapattırdığınızda geri almış olursunuz. Arada daha iyi bir kampanya çıkarsa ona geçme opsiyonunuz ve arada sırada kapatıyorum blöfüyle nabız yoklama ve avantajlı bir üyelik bulma şansınız var

hocam kumar oynuyorsunuz demişsiniz de ne alaka ki? taahhüt 2 at önce bitti.onlar aradı ve dediler ki 49 liradan taahhütsüz olarak devam edebilirsiniz siz eski üyemizsiniz ve aynı fiyattan izlemeye devam edebilirsiniz diye.yani ben ne zaman istersem kapattırabilirim şuanda..

dediğiniz gibi 3 ay sonra sezon bitiyor. benim düşüncem ise biraz daha beklemek ve güzel bir kampanya(mesela bi ara eko-spor paketi 39 olmuştu) ya 24 ay filan taahhüt yaptırmak..

neden 24 çünkü yeni sezonda fiyat artışı muhtemel. ondan etkilenmemek istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.