Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7-2 yenildim ve muhtemelen ligten çıkamayacağım bu sene...
  • sakatlıklar olmasın, o bile yeter bana
  • 8-0 yendim sahipsiz takımı ama 28 yaşındaki dünyaçapındaki oyunkurucum 5 haftalığına sakatlandı. Çöpe atacam herhalde
  • ohhha drowning!
    Kötü - Drowning Pool 1 - 6
  • 9. ligdeyim ve kümemde 2. sıradayım.1. sıradaki vatandaşa 5-0 yenildim deplasmanda.Oyunu bırakma aşamasındayım lütfen moral ve tavsiye verin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

9. ligdeyim ve kümemde 2. sıradayım.1. sıradaki vatandaşa 5-0 yenildim deplasmanda.Oyunu bırakma aşamasındayım lütfen moral ve tavsiye verin.

bende zamanında çooook farklar yedim ama 5 seneye yakın oynuyorum. bu oyunda kazanmak kaybetmek bi yana bu oyunun içinde oomak oynuyor olmak bir başka. ht nefes gibidir. nefes almadan yaşayamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros

quote:

9. ligdeyim ve kümemde 2. sıradayım.1. sıradaki vatandaşa 5-0 yenildim deplasmanda.Oyunu bırakma aşamasındayım lütfen moral ve tavsiye verin.

bende zamanında çooook farklar yedim ama 5 seneye yakın oynuyorum. bu oyunda kazanmak kaybetmek bi yana bu oyunun içinde oomak oynuyor olmak bir başka. ht nefes gibidir. nefes almadan yaşayamazsın

Eyvallah sağolasın avatarındaki Otis Abi'yi görmek bile yetti.

• quote:

quote:

quote:

eros otisabi'nin trabzon versiyonudur

takip ediyor musunuz hocam? otisabi kitabının 1. baskısı var elimde, size uygun fiyata hemen satabilirim :P

• quote:

Orjinalden alıntı: _kivi

quote:

quote:

quote:

eros otisabi'nin trabzon versiyonudur

takip ediyor musunuz hocam? otisabi kitabının 1. baskısı var elimde, size uygun fiyata hemen satabilirim :P

Severek takip ediyorum PM atarsanız konuşmaya oradan devam edebiliriz.

•  LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

şuna bak ya kazancağımız maçı 1-2 kaybettik
  • yuhha motora gel vay adi!
  • quote:

yuhha motora gel vay adi!

loddarstats a baksana herif en şanslı maçlarından birini geçirmiş
  • ya böyle şey mi olur 2-4 yenildim kendi sahamda üstelik 2-0 öndeyken takımın formu iyice yerlere indi artık pm antremanını bıraktım genel form antremanı vermeye başladım ligde de 4. sıraya düştük :S:S kazansaydık 2. yle aynı puandaydık :S lanet olsun böyle işe
  • quote:

Orjinalden alıntı: S4NDR0

ya böyle şey mi olur 2-4 yenildim kendi sahamda üstelik 2-0 öndeyken takımın formu iyice yerlere indi artık pm antremanını bıraktım genel form antremanı vermeye başladım ligde de 4. sıraya düştük :S:S kazansaydık 2. yle aynı puandaydık :S lanet olsun böyle işe

2.yarı %55 ortayı aldığın halde sadece 1 atağının olması ilginç. üstüne bir de sağ atak golü yemişin(sağdan geçmiş seni) , özel olay kafa golü + serbest vuruş da cabası.. tanrı motorun belasını versin :)

• ohha drowning :p
    Drowning Pool - Salkım Gücü 6 - 1
  • quote:

ohha drowning :p
    Drowning Pool - Salkım Gücü 6 - 1

yuh Drow yuh
    o ne defanstır öyle..üstün

gördükçe şaşırıyorum...

•  LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

bu maçın hakkı nedir sizce?
  • 0-4

• quote:

Orjinalden alıntı: mucizevi

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

bu maçın hakkı nedir sizce?

eren'in defanstan yoksun eski takımının taktiğine benziyo bu, sağlam ortasaha ve rakibin defansını geçecek atak değerleri..

tabii gerisi motora kalmış..
  • ARAKLI 0 - 0 bombacı (231125448)
    deplasmanda berabere kaldım ama rakipte defans ve kaleci haftaya yok ve bana misafir olacaklar.

2 maçta hedefim 4 puandı.
    bir aksilik olmazsa evimde yenip amacıma ulaşmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.