al işte, küfür etmeyip ne yapayım. geçen hafta toplam 20 hafta sakatlığı görmüştüm, şimdi de kalecim sakatlandı. bu defansın çökmesi demek. lanet olsun senin gibi oyuna. yeter be ne istiyorsun lan benden.
usta senin durum berbat. bi hocaya falan gidip bilgisayarını ve modemini okut.
Oyunun 84. dakikasında ev sahibi takımın ceza sahası içindeki şanssız bir çarpışma sonucunda hashusspor takımından Jeffrey MacKeachan sahayı sedyeyle terk etti ve yerine Javier Agüero geçti.
aha kanadım da gitti, hemde sedyeyle. bundan sonra cenabet izleyecem maçları
Orta Saha çok iyi (düşük) kaliteli (düşük) Sağ Defans zayıf (düşük) üstün (çok düşük) Göbek Defans üstün (düşük) çok iyi (yüksek) Sol Defans vasat (çok yüksek) üstün (düşük) Sağ Atak çok iyi (çok yüksek) çok iyi (çok düşük) Göbek Atak kaliteli (yüksek) kaliteli (yüksek) Sol Atak yeterli (çok yüksek) çok iyi (düşük)
ne yaparsan yap orta sahayı %53 dahi verme hattrick genel kuralı budur ve senelerdir değişmez. orta saha hariç hepsinde üstünsen dahi 5-1 yenilirsin sonra oyunu bırakma zamanı artık geldi diye düşünürsün
İzmir Demirspor - LeaDeRFoRU 3 - 5
Kanatlarım süper :D
Drowning Pool - Çal Spor 1 - 0
Drowning Pool Çal Spor Orta Saha görkemli (çok yüksek) çok iyi (düşük) Sağ Defans vasat (düşük) görkemli (çok düşük) Göbek Defans çok iyi (çok düşük) mükemmel (yüksek) Sol Defans vasat (çok yüksek) muhteşem (çok düşük) Sağ Atak kötü (düşük) zayıf (yüksek) Göbek Atak kaliteli (yüksek) mükemmel (yüksek) Sol Atak kaliteli (çok düşük) zayıf (çok yüksek)
demedimmi ibrahim lideri yenecez diye :p
14 maçın 14 ünü de kaybedersin diyen arakdaşlar ne taraftalar
önüne kırmızı halılar sericem
Hailstorm - Kayalarsk : 1-0 . Bende lideri yendim. 5 maçın 3ünü 10 kişi tamamlamak zorunda kaldımniye böyle oluyor anlayamıyorum
Bang-Bang 4-1 Archerlar
Dağıttım
ibrahim'e de dedim. bu eren'in sağı solu hiç belli olmaz, fazla iddialaşmamak lazım diye. bekle sen gelecek sezon oradayım.sonunda yakaladım seni.
quote:
Orjinalden alıntı: mucizevi
ibrahim'e de dedim. bu eren'in sağı solu hiç belli olmaz, fazla iddialaşmamak lazım diye. bekle sen gelecek sezon oradayım.sonunda yakaladım seni.
eren var ya bana daha bir hafta önce dedi.. lideri yenicem görceksin dedi... var bunda bişeyler...
quote:
Orjinalden alıntı: mucizevi
ne demek buyur gel inş kümedaş falan olruz manyak olur
ya baba defansif antrenörün bu derece etki edeceğini tahmin edemezdim. sezon başı alıyordum antrenörü ama birkaç K yüzünden para yetişmedi alamadım. anca şimdi toparladım dedim alıym bi şunu son kurşunu da atak düşmana ha işe yararmı önümüzdeki 2 haftada en az 4 puan çıkarmama bağlı :) yoksa fuzuliye güzelim adamı anternör yaptık :)
/bjkunited' a dedim doğrudur. onun gibi en az 5 kişiye daha iddaa ettim.. taktik ve streteji çözümleme + şans
+şans
maçı kazanmanın büyük bir kısmı bu sanırım
ulan hazırlık maçında da 1 orta sahayı oynatmayı unuttum kan çıkacak ya. oRSJKMGŞSLDKFXJCNHSİĞPDTJOHİSĞTHPJ ulan sinir oldum yine
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
ulan hazırlık maçında da 1 orta sahayı oynatmayı unuttum kan çıkacak ya. oRSJKMGŞSLDKFXJCNHSİĞPDTJOHİSĞTHPJ ulan sinir oldum yine
ben de dün aldığım elemanı koymadığımı sabah 7'de hatırladım, girdim değiştirdim
kanat sakat hala. sakat olmasa çok daha güzel bir değer alırdık. çok iyi olabilirdi bence bir de sakin çıktım, bir ara motslamak istiyorum.
kupada birine patlarsın artık...
eros ta geçen hafta bi galibiyet aldı.. açıldı iyice
kupadan elendim. as takımdan kimseyi almadım kadroya zaten bir bir sakatlanıyor herkes, bir de orada riske etmek istemedim
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
kupadan elendim. as takımdan kimseyi almadım kadroya zaten bir bir sakatlanıyor herkes, bir de orada riske etmek istemedim
sen ligteki herkesi sakin sakin yeniyosun... kime patlıcan ki... mots a gerek yok baksana