Şimdi Ara

Lig Atlamak Neden Bu Kadar Kolaylaştı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon 2 de falan üye değildim ama forumda gezerdim, OBA vardı platin olmuştu konu açmıştı herkes vaay helal olsun falan diyordu büyük bir başarıydı. Şimdi platin olmamak için çabalamak gerekiyor herhalde. Diamond 4 ligindeyim, 5 kişi top laneden ittiriyoruz 2 kişiyi almışız onlar doğana kadar çok rahat inhib. açarız. Ama rakiptende birisi botu pushluyor, takıma diyorum ki siz 4 vs 2 ittirin burayı ben bota gidiyorum bir şey olursa teleport atar gelirim zaten. Adamı öldürdüm bir baktım bizim toptakiler ölmüş. Sonra fark ettim benimle beraber support ve jungler da base atmış adamı durdurmak için gelmeye. Topta çok rahat açacağımız inhibitörü de açamadık ayrıca killerde zarara girdik. Diamond ligindeyiz yahu böyle büyük bir hata nasıl yapılır anlamıyorum diamond olmuşsun sen 2 sene önce silverlarla daha kaliteli oyunlar atardık be Oyunu kazandık, oyunu kaybettik diye qq yapmıyorum burada ama her oyunda böyle hatalar yapılıyor. Ya biz ya da rakip. İlla challenger mı olmak gerekiyor kaliteli oyun için?

• D2 üstünde maçlar kalite kazanıyor ama yine de troll yok değil 10 maçın illaki 2 tanesini rezil eden adamlar da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diamond liginde yükselmek zorlaştırılmış kanka öyle demiş bi rioter fasmodey diyodu. o kadara saçma ki 44-11 wl var bazen +8 geliyo ya da +17 gelip -17 gidiyor ikili de atlamıyor. ilk defa tekli yükseliyoruz.
  • Onu geçtim late gamede 5 kişi ejdere gidip baronu kaptırıyorlar veya jungle botu pushlamaya gidip baronu veriyer.Taktik 0 tr de.
  • prolar bıraktı artık rank işini.daha kolay rakip gelme ihtimali var.
  • sezon 3de gold için 3, 5 puan arasında geliyordu 99 puanda kalıyordu 0 lp alıyordum farklıydı hacı
  • ben bile dia oldum xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

diamond liginde yükselmek zorlaştırılmış kanka öyle demiş bi rioter fasmodey diyodu. o kadara saçma ki 44-11 wl var bazen +8 geliyo ya da +17 gelip -17 gidiyor ikili de atlamıyor. ilk defa tekli yükseliyoruz.

Forumda scprit paylaşan low değilmisin allah belanı versin o scpritler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltfgonen

quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

diamond liginde yükselmek zorlaştırılmış kanka öyle demiş bi rioter fasmodey diyodu. o kadara saçma ki 44-11 wl var bazen +8 geliyo ya da +17 gelip -17 gidiyor ikili de atlamıyor. ilk defa tekli yükseliyoruz.

Forumda scprit paylaşan low değilmisin allah belanı versin o scpritler..

ne alaka şaka mısın
  • şampiyon çokluğundan ve spamlemekten faydalanarak çıkıyor bir çoğu zaten, trde seviye ayrı felaket
  • 800 maç oldu hala plat olamadım ben lowum sanırım.

http://www.lolskill.net/summoner/TR/lll%20Tyrion/summary
  • Cunku cunku cunkuuu SEN PROSUN!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lll Tyrion

800 maç oldu hala plat olamadım ben lowum sanırım.

http://www.lolskill.net/summoner/TR/lll%20Tyrion/summary

Low falan değilsin ,kapalı betadan beri oynuyorum oyunu gold plat arası takılıyorum , eğlence için oynuyorum, kaybedince sinirlenmiyorum,oyunda sövmüyorum

• Plat 2yim yarin plat 1 olucam yuksek ihtimal. Adc bilgim rezalet mekanikler sifir. Jungle desen hic bilmem kesinlikle de secmem. Sup eh iste. Mid main zaten. Top lane o da cop sayilabilir. Tahminen dia elosunda takilirim mid gece gece ciktim bu liglere bu kafayla da sonuna kadar devam edicem.

• QNQ SEN NE DİYON BEN PUROYUM GOLDLUK PLEYIRIM AMA ÇIKAMIYOM ŞU BIRONZDAN HER TÜRLÜSÜ BIRONZDA LOWU DA TROLLU DE PUROSU DA SCRIPTCISICDE DROPÇUSU DA!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalsucuk -- 9 Ağustos 2015; 23:03:12 >
  • Sezon 2 de en üst lig Plat tı. Hey gidi günler. Tabi o zamanlar lig sistemi yok sadece elo puanları vardı. O zamanlar ligsizler bile vardı, bronz bile değil tabi daha aşağısı. Bronz olmak iyi değil ama kötü de sayılmazdı. Altın baya iyiydi ve dediğim gibi plat en iyisiydi. Sezon 2 nin sonunda elmas çıktı tabi. O zamanın 1900 elosuyla elmas 1750 si ile plat olunuyordu.
    Şimdi lig sistemi geldi ve liglerdeki oyuncu dağılımı çok değişti. Plat olmayı çok küçümsememekle beraber, orta seviye oyun ile çıkılabileceğini düşünüyorum. Tabi bu MMR ı önceden çok düşürmediyseniz geçerli. Yoksa arka arkaya galibiyetler gerekebilir.

Sezon 5 ile birlikte elmasın da kalitesi çok düştü. Sezon 2 ye kıyasla Yüzdesel olarak bile daha fazla oyuncu var. ( Haliyle sayısal olarak fazla oyuncu olması doğal ama 5 elmas ligi olunca kısmen daha çok oyuncu var eskiye göre.) Elmas oyuncuları elbette ki orta seviyenin üstü oyunculardır ama eskisi gibi çok bir ihtişamı yok. Elmas olmak artık duo bir oyuncuyla oyun spamlamaya bakıyor. ( Tekrarlayayım elmas olan arkadaşları küçümsemek gibi bir niyetim yok. O kadar aşırı basit bir şey değil ama artık lose sayısı fazla olan oyuncular bile elmas olabiliyor). Bu sebeplerden elmas bile bazen iyi oyun görmek için yeterli değil. Ama gidip de elmastakiler çöp, her oyun mal var demek de doğru olmaz.

Bu olaylar sezon 2 de altın olmaya bile zor yetiyordu. Hatta daha doğrusu lose winden fazlaysa altın olmaya imkan bile yoktu. O zamanlar elo aşağıya gitmeye eğimliydi çünkü şimdiki gibi gizli MMR yoktu, elo MMR ın ta kendisiydi. oyun sayısına göre gidip geliyordu. Oyun spamlamak oyuncunun aleyhine iş görüyordu. Şahsen bana kalsa o zamanki gibi bir elo sistemi lazım. O zaman belki iyi-kötü oyuncu arasındaki sınır daha belli ortaya çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL OBA -- 10 Eylül 2015; 17:21:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Sezon 2 de en üst lig Plat tı. Hey gidi günler. Tabi o zamanlar lig sistemi yok sadece elo puanları vardı. O zamanlar ligsizler bile vardı, bronz bile değil tabi daha aşağısı. Bronz olmak iyi değil ama kötü de sayılmazdı. Altın baya iyiydi ve dediğim gibi plat en iyisiydi. Sezon 2 nin sonunda elmas çıktı tabi. O zamanın 1900 elosuyla elmas 1750 si ile altın olunuyordu.

Şimdi lig sistemi geldi ve liglerdeki oyuncu dağılımı çok değişti. Plat olmayı çok küçümsememekle beraber, orta seviye oyun ile çıkılabileceğini düşünüyorum. Tabi bu MMR ı önceden çok düşürmediyseniz geçerli. Yoksa arka arkaya galibiyetler gerekebilir.

Sezon 5 ile birlikte elmasın da kalitesi çok düştü. Sezon 2 ye kıyasla Yüzdesel olarak bile daha fazla oyuncu var. ( Haliyle sayısal olarak fazla oyuncu olması doğal ama 5 elmas ligi olunca kısmen daha çok oyuncu var eskiye göre.) Elmas oyuncuları elbette ki orta seviyenin üstü oyunculardır ama eskisi gibi çok bir ihtişamı yok. Elmas olmak artık duo bir oyuncuyla oyun spamlamaya bakıyor. ( Tekrarlayayım elmas olan arkadaşları küçümsemek gibi bir niyetim yok. O kadar aşırı basit bir şey değil ama artık lose sayısı fazla olan oyuncular bile elmas olabiliyor). Bu sebeplerden elmas bile bazen iyi oyun görmek için yeterli değil. Ama gidip de elmastakiler çöp, her oyun mal var demek de doğru olmaz.

Bu olaylar sezon 2 de altın olmaya bile zor yetiyordu. Hatta daha doğrusu lose winden fazlaysa altın olmaya imkan bile yoktu. O zamanlar elo aşağıya gitmeye eğimliydi çünkü şimdiki gibi gizli MMR yoktu, elo MMR ın ta kendisiydi. oyun sayısına göre gidip geliyordu. Oyun spamlamak oyuncunun aleyhine iş görüyordu. Şahsen bana kalsa o zamanki gibi bir elo sistemi lazım. O zaman belki iyi-kötü oyuncu arasındaki sınır daha belli ortaya çıkabilir.

Hocam son noktayı koymuşsun cidden. TRde diamond olmak bile iyi oynadığının bir göstergesi olmuyor çoğu zaman. Maç spamlayarak ortalama bir oyuncu rahatlıkla plat olabiliyor. Eskiden plat dendiğinde cidden iyi bir oyuncu oluyordu, şuan o kişiler challenger veya dia3 üstü minimum

• dia4 teyim çok nadir oyun atıyorum, üstüne first time oynadığım heroları falan pickliyorum yine de zorlanmıyorum.Hoş oyun kazanması bazen yine çok zor oluyor takımım ve karşı takımda kötü oynamasına rağmen, burası tr olduğundan, yine de bildiğin low elo tr dia 5 i özellikle.vır vır konusmayı bırakıp oyun oynasalar yine bazısında ışık varda.Bilemiyorum yani.
    Ha birde şu var sezon 3 sonuna doğru başladım, silver 1 başladım o zamanalr hatırlarsınız 1. kümede 5 er 7 şer puanlar alıyoduk.90 puana falan gelince puan falan veriyordu.Yani golda çıkmak baya zor işti.goldda bile ama az ama çok kalite vardı.Şimdi unrakned hesapta 10 win alsan ki zor bişey değil gold 2 falan başlıyon yani 20 win alsan platsın.plat dediğin öyle bi low elo anlayacağın :D dia 5 falanda haliyle çöp oluyor böylelikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuan -- 10 Eylül 2015; 6:17:29 >
  • OBA hala plat

• bence şuan kolaylaşmış değil 30-5 wl var bazen 13 puan geliyor çok saçma bir sistem var 15 ila 20 dakka süren maçlarda çok az lp veriyor sistem değiştide haberimiz mi olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 10 Eylül 2015; 10:29:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.