Şimdi Ara

Lig Atlama Garanti-SSLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

Milletin derdi =) benim ligim olmuş zaten herzaman imzamda yaazıyor yani bunda garip birşey yok asıl garip olan burda sizlerin troll mesaj atanların post kasmaktan başka bir derdi yok :=) neyse laf yarıştırmiyacam umarım lig atlamak isteyen arkadaşlara yardımım dokunur.

* İyi de hafız konuyu sen "Lig Atlama Garantisi" vererek açmışsın lakin sen daha Silver III sün.

* Adamlar diyor ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

* Öyle ballandıra ballandıra anlatmışsın ki ben Diamonda falan çıktın sandım şahsen.

* Hala diyorsun ki umarım lig atlamaya çalışanlara bi faydam dokunur sen önce ilacı bi kendi başında test et saçın çıkarsa sonra diğer kellere önerirsin.

Yahu milletin derdi resmen gereksiz mesajlar atmak k.bakmayın ama size yaranılmıyor silver 3üm evet bunda yalnış birşeymi ? var bronz 5 ten silver 3 e geldim bu büyük bir başarı lig hastası değilim master olsamda fark etmiyor yani oyunda türk oyunclardan nefret seviyesindeyim şuan forumdada aynı dereceye getirdiniz beni evet silverim nolmuş yani ? burda bilgi paylaşıyoruz sizler gibi "EGO" Değil ha o kadar iddalıysan gel vs teq atalım felan deyin bare tam belli edin karekterinizi.

Sıkıldım artık şöyle yorumlar atmayın gidin çarşı pazardan az kültür alın.

• SokemoN kullanıcısına yanıt
    öeh %40 cd ile olan ulti cooldownını da mı ezberledin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Yukarıda bir arkadaş lig yazmış. Eğer o ligde oynuyorsan taktiğe gerek yok zaten mobility alıp dümdüz gank atarak sadece fear ile oyun boyu ulti atmadan bile oyunu taşıyabilirsin. Ben en önemli yere vurgu yaptım. Sen tabii ki taktiklerinin güzel olduğunu düşünebilirsin ama sonuçta bende fiddle da -şimdilik- 1. olduğumdan dolayı eksik gördüğüm en önemli yeri söyledim. Zaten vakitle yükseldikçe ne demek istediğimi anlayacaksın. :=)

@canxx33

Zaten bütün karekterleri lol e koymuşlar ama siz oynamayın diye. inat edip sırf metaya göre oynayın diye. ama canlı yayınlarda nedense hep farklı herolar alıyorlar deniyorlar oluyor kardeşim. yüksek düşük fark etmez her türlü oyunculuğa bakar elbette kazanılamayan oyunlar yapılan hatalar olucak ama şuan işime yarıyan bir taktigi paylaşıyorum :=) Ve şu LİG Vurgulamalı kelimelerden her yorumumda bahsetmeme rahmen tekrarlanıyor anlatamıyorumda artık anlatmakta istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

quote:

Yukarıda bir arkadaş lig yazmış. Eğer o ligde oynuyorsan taktiğe gerek yok zaten mobility alıp dümdüz gank atarak sadece fear ile oyun boyu ulti atmadan bile oyunu taşıyabilirsin. Ben en önemli yere vurgu yaptım. Sen tabii ki taktiklerinin güzel olduğunu düşünebilirsin ama sonuçta bende fiddle da -şimdilik- 1. olduğumdan dolayı eksik gördüğüm en önemli yeri söyledim. Zaten vakitle yükseldikçe ne demek istediğimi anlayacaksın. :=)

@canxx33

Zaten bütün karekterleri lol e koymuşlar ama siz oynamayın diye. inat edip sırf metaya göre oynayın diye. ama canlı yayınlarda nedense hep farklı herolar alıyorlar deniyorlar oluyor kardeşim. yüksek düşük fark etmez her türlü oyunculuğa bakar elbette kazanılamayan oyunlar yapılan hatalar olucak ama şuan işime yarıyan bir taktigi paylaşıyorum :=) Ve şu LİG Vurgulamalı kelimelerden her yorumumda bahsetmeme rahmen tekrarlanıyor anlatamıyorumda artık anlatmakta istemiyorum.

Ligi vurguluyoruz çünkü ben sezon başı platta başlayıp ortalama asistim 22-23 iken yükseldikçe 11'e kadar düştü. Düşmesinin sebebide işte insanların zamanla "aa buradan gank atabilir şuraya ward atayım, kovalamayayım şimdi bana ulti kombosu yapar" farkındalığında olması. Burada ligi vurgulayanlarda zaten başka yüzden vurgulamıyor dostum. Olay kimin nasıl oynadığı değil, nerede oynadığı. Sen zaten zamanla hakkettiğin yere çıkacaksın, ama 1 ama 10 karakterle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SokemoN -- 28 Haziran 2015; 1:37:03 >

• sakın base atıp jungle eşyası alma da o kadar altın boşa gitsin o kadar jungle boşa temizle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nice silver fiddle brah. L ligde ilk defa shaco jungle oynayarak oyun kazandigimi biliyorum.

• Ryze pickliyosun klavyeyi ellerin değil ayaklarınla bile kullansan win alıyosun

• Silver seviyesinde oynayabilirsin evet ama biraz daha yükselip de almayı dene bakalım ne oluyor.
  • Script

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamamakta neden israr ettigini anlayamadim. Yukarida arkadaslar guzelce aciklamislar madem bu taktigin cok iyi neden silver 3 sun diye. Oyle yazmissin ki seni dia sandik. Once bu taktikle kendin en azindan plata cik oyle yaz. En basitinden ilk 10 macin 7 sini 8 ini alan adam silver 2-1 belkide gold 5 baslayabiliyor. Sen silver 3 sun.

• İlk maçım lost.

Editler gelecek zamanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaliptus71

İlk maçım lost.

Editler gelecek zamanla.

Lost kayıp demek kanka. N'aptın afk mı kaldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Pix

Şu aralar Evelynn free elo gold eloda benim için, ciddi ciddi full tank kasıyorum kda bayağı gelişti. Hem ciddi bir hasar potansiyeli hem de ayakta durabilitesi artıyor bu buildi öneririm, tank metasında iyi iş görüyor. Önceden ne kasacağımı kestiremezdim o yüzden saçma sapan loselarda genelde parmağım olurdu, bu build ile kazandığım maçlar bayağı olmuştur.

http://eune.op.gg/summoner/userName=lyn+x+luxurious

660 oyun gold 3 :)))))))))))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• adam s4 bronz şimdide silver3 işte sezon bitene kadar kendini geliştirir ne istiyosunuz daha (tabi TR de ne kadar gelişir malum)
  • Bil bakalım ne oldum?

• Beğenmediysen ciddiye almazsın, biz burada ciddi ciddi bir şey yazıyoruz, diğerleri gibi hll qnq çilingin oldum yazmıyoruz.

Ben bildiklerimi paylaşıyorum.
  • Gümüşte böyle atlayabilirsin ama diğer liglerde bu kadar kolay olacağını sanmıyorum çünkü lig atladıkça seviye zorlaşıyo ve insanların daha bilinçli oynadığını göreceksin diğerleri de ligten bahsederken bunu anlatmaya çalışmışlar yani sen başlığa lig atlama garanti yazarsan gümüş veya altın birisi lig atlayabilir, altın veya platin birisi lig atlayamaz gibi örnek olarak.

• Ulan adam silver 3 şu egoya bak be, görende sanar BestFiddleKR
  • quote:

@canxx33

Anlamaz

• İyilikten maraz doğar =) gençler sizlere yaranılmaz ne desem boş . Ama biliyorumki deneyip işine yarayanlar olmuştur. Laf geveleyenler takılsın halen burada =)

Anlamaz demişsiniz ama siz bi anlasanız ohoo neler neler..

Fidle istersen master oyna. hero hero dur karşı takıma göre alırsın çok opsiyonu var. her türlü gideri var oynamayı bilmiyorsanız yok. neymiş yüksek eloda gitmez felan iyi oynama o zaman. yapamıyorsan yapma seni kötüleyen yok. ama gelip buraya daha denemeden birşey bilmeden bir sürü yorum atanlar var. deneyin oynayın adam gibi sonra konuşun seju alıp ulti tutturamayan plat lar diamondlar da çok gördük biz. neymiş meta işte seju alalım :=). herşey oyunculuğa bakar şuan için metayada çok uygun olan fiddle var tank felan dinlemiyor gelene geçene vuruyor. en önemli si tf de sustur ve zombi zaten ama siz ne bilirsiniz yüksek eloda master yi alın oynayın. :=) şimdi dersiniz yi daha iyi fiddleden tabiki oyncuya göre degişir.

Nese başka lafım yok = Yüksek elocular ama hiç oyun bilmeyen arkadaşlara burdan selam olsun :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canxx33 -- 28 Haziran 2015; 13:28:19 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.