Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben eski müşteri (ağustos ayı) olmama rağmen yeni tarifeden 39 TL'den ödeme yapıyorum müşteri hizmetleri ile görüştüm yapabilecekleri bir şey olmadığını söylüyorlar, ne yapmam gerekiyor ?
  • eg90 kullanıcısına yanıt
    Sanırım 5 GB'lik tarifeden bahsediyorsunuz. Ben temmuz ayında geçiş yaptım, hâlâ 34 TL geliyor. Ben geçtikten çok kısa bir süre sonra 39 TL olmuştu. Yani, ağustosta bu tarife 39 TL olmuştu zaten. Eylül sonunda 44 TL oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet 5gblik tarifeden bahsediyorum kardeşim. 39 TL geliyor.
  • 5 aydır turkcell lifecell kullanıyorum

34 tl

5+1 gb

+ ları süper.

Extra 25 gb hediyesi iyi

Salla kazan süpriz nokta hep bedava int. Çıkıyor

Bip den de çatır çatır konusuyorum. Gayette memnunum

Taahhüt bitince nabıcam şimdiden düşünüyorum açıkcası

• Başka bir operatöre numara taşıyıp, ardından Turkcell'e geri dönebilirsiniz. Şu anda tarifenin fiyatı 44 TL, 7 ay sonra daha da pahalı olabilir. Aynı tarifenin faturasız versiyonu 35 TL. Faturasıza yeni müşteri olarak geçiş yapmak için, başka bir operatörde minimum 30 gün kalmanız gerekiyor.

Ben 3-3.5 aydır bu tarifeyi kullanıyorum ve memnunum. Fakat 44 TL vereceğimi hiç sanmıyorum.

• Türk telekom'dan taahhütümün bitmesi dolayısıyla yine aşağı yukarı aynı fiyata daha iyi "hizmet kalitesi" ve yazın İstanbul dışına sık çıkacağım için Lifecell 7+3 'luk tarifeye geçtim.

Yani arkadaşlar bu benim bir kaç yıl önce bıraktığım Turkcell değil. Evimde TT daha iyi sinyal ve hız veriyor. Ofisimde TT ile 4G full çekerken rahatça hem telefon görüşmelerini hem net üzerinden sesli ve görüntülü görüşmemi bile yapıyordum. Şu an istanbul'un göbeğinde ofisimde 2g-3g arası gidip geliyor hattım ve doğal olarak şarj da dayanmaz oldu sürekli sinyal aramasından dolayı. Dün artık kapının önüne çıktım görüşme yapamıyorum hatta bir sıkıntı var baktım bugün biraz düzelmiş. Ev ve iş genelde zamanımın çoğunun geçtiği yerler özellikle iş yerinde sürekli yurtdışı müşterileri arayıp aranıyorum bunun yanında işyeri internetinde aşırı bir bağlantı sonrası yavaşlama vs olduğunda veya sorun olursa açıyorum telefonumu modem olarak işlerimi kolayca hallediyorum ve açıkcası Turkcell'e geçtikten sonra büyük hayal kırıklığına uğradım. Telefonum cat 16 destekli ve dışarıda aldığım hızlar maksimum 20-30 mb civarında Genelde band 3 + 20 şeklinde sinyal veriyor ee ben TT 'de 30-40 civarı hızlar alıyordum aynı bantlarda zaten fazlasına ihtiyacım da yok. Evimde işimde adam akıllı sinyal vermedikten sonra dışarıda 200 mb verse ne olur ki

Gerçekten bu Lifecell hızlarının bir şekilde kırpıldığını düşünüyorum. Yani burnundan kıl aldırmayan hizmet kalitesi diye bağıran yıllardır indirim yapmayan Turkcell bu mu diye sormadan edemedim kendi kendime.

Uygulamalar da tam bir facia , Play store'dan yorumlara bakayım dedim paket dahilinde denilen uygulamalar herkesin kotasından düşmüş, mesela TV+ ücretsiz olmasına rağmen kotadan düşmüş, Fizy ücretsiz denmiş ama yine premium adı altında ücretlendirme isteniyor , Bip zaten tam bir facia olmuş telefon görüşmesi açısından açıkcası hiç birini kullanmadım pek de kullanmayı düşünmüyorum ama Turkcell bu Lifecell işini yüzüne gözüne bulaştırmış.

Sinyal sorunu için 0532 757 0 770 no'lu telefonu arıyorum sesli yanıt sonrası cevap yok. şikayetvar.com 'a yazdım bekliyorum. Turkcell bu sinyal sorununu çözmezse yakın zamanda tekrar TT ' ye dönüyor ihtiyaç doğrultusunda ikinci bir faturasız Turkcell hat alıp istanbul dışında ihtiyaç olursa 2.sim olarak kullanırım telefonumda. Cihazım 2 sim destekli.

• Arkadaslar bende platinumdum hattimi turk telekoma tasidim sonrasinda lifecell gordum ve ona tasidim. Platinumda haydi gel 3 gb kampanyasina kayit oldugum icin lifecell de tanimlamadilar 3gb i. Buda sinirimi bozdu. Platinumda kaldigim surede tplamda 15 gun falandir. 3 ay sonra geldigimde faydalanabiliyormusum haydi gel den. Su anda lifecell 7 gb 54 tl olan paketteyim. Ya 9 gb yapip 63 tl olan pakete gececegim ya da vodafone red 15 e tasiyip 69 tl ucret verecegim. 3 gb verselerdi tasimayacaktim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 12 Şubat 2019; 17:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Arkadaslar bende platinumdum hattimi turk telekoma tasidim sonrasinda lifecell gordum ve ona tasidim. Platinumda haydi gel 3 gb kampanyasina kayit oldugum icin lifecell de tanimlamadilar 3gb i. Buda sinirimi bozdu. Platinumda kaldigim surede tplamda 15 gun falandir. 3 ay sonra geldigimde faydalanabiliyormusum haydi gel den. Su anda lifecell 7 gb 54 tl olan paketteyim. Ya 9 gb yapip 63 tl olan pakete gececegim ya da vodafone red 15 e tasiyip 69 tl ucret verecegim. 3 gb verselerdi tasimayacaktim.
    Şuan haydi gel'den hiç hediye gelmiyormu?

Geçen gün hem mh, hem de bayiiden edindiğim bilgiye göre diğer operatörde hat açıldıktan sonra tekrar Turkcell'e dönen herkes tarifesine göre haydi gel'den 1 veya 3gb hediye alabiliyor.

Forumda da örnekleri mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Şubat 2019; 18:32:35 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Yok hocam haydi gel 3 gb tanimlanmasi gerekiyordu ama tanimlanmadi. Mh yi aradim platinumken faydalanmissiniz o yuzden faydalanamiyorsunuz dediler. Twitterdan yazdim oradan da ayni cevap geldi. Ben 7+3 toplamda 10 gb 54 tl olacak diye gectim ama olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Yok hocam haydi gel 3 gb tanimlanmasi gerekiyordu ama tanimlanmadi. Mh yi aradim platinumken faydalanmissiniz o yuzden faydalanamiyorsunuz dediler. Twitterdan yazdim oradan da ayni cevap geldi. Ben 7+3 toplamda 10 gb 54 tl olacak diye gectim ama olmadi.
    Saçmalık yani, o zaman sayfada belirtsinler arkadaş.

• Ben lifecell hosgeldin 5gb paketini kullaniyorum gecis yaptim faturasiz 35 tl. Once 1 hafta kadar faturali kullandim ayni paket 55tl idi faturasiz daha uygun taahhut olayi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: zebvural

Ben lifecell hosgeldin 5gb paketini kullaniyorum gecis yaptim faturasiz 35 tl. Once 1 hafta kadar faturali kullandim ayni paket 55tl idi faturasiz daha uygun taahhut olayi yok
    35 lira yüklenemediği için mecburen 40 lira yükleme yapıyorsun değil mi? artan liraları kesiyorlar mı?
  • Beyler 3 saat sınırsız paketi ikinci defa alınca indirimli diyor, peki 3. 4. kere alınınca normal fiyat mi? Test eden oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

35 lira yüklenemediği için mecburen 40 lira yükleme yapıyorsun değil mi? artan liraları kesiyorlar mı?

Alıntıları Göster
    Ben de aynısını kullanıyorum 2.hattımda, evet 40 TL yüklüyorsun, 35 TL kesiliyor, geri kalanı da hat telsiz ücreti falan kalan 1,87 TL gözüküyor bende.

• Arkadaşlar bu bip de geçerli 30 gb ne işe yarar,yani de geçerli 2 gb varsı yani hiç kullanmadım normal kullanımda önce onu düştü,bip de de böle olabılır mi

• Lifecell kullananlar buraya lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Çok pahalı ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

50gb kota var ayrıca diğer hadi paket fiyatları da 2 kat artmış
  • Evet hadi paketlerine zam gelmiş

• Arkadaşlar dün itibariyle lifecell hosgeldin 5gb (faturasız) ye geçtim. Yalnız TV+ tanımlanmadı hesabıma. Ne Dijital operatörde kalan haklarımda görünüyor TV+, ne de Turkcell'in 2 kanalı hariç TV+ kanalları izleyebiliyorum. Sizde de böyle mi bu durum. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.