Şimdi Ara

LİFE WİTH WALKMAN İLE XPERİA NEO V FARKI???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir telefon almaya karar verdim ve life with walkmana karar kılmışken bir anda bir marketde elime xperia neo v geçti. inceledim çok da hoşuma gitti. Fakat life with walkmanle ne farkı olduğunu anlayamadım.?
    2 Telefon arasındaki farkları bana söylerseniz çok memnun olurum

AYRICA

Xperia neo v Kullanıcılarından telefon hakkındaki yorumlarını bekliyorum....

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER iyi forumlar.....

• upppppppp
  • Neo V almanı öneririm
  • biri 3.2 inch diger 3.7 sadece bu bile yeterli neo almak için
  • ses performansında fark nasıl onu sorma lazım yoks aözellik olarak neo nun daha iyi olduğu açıkça ortada zaten ama walkman adı üstünde müziği önplanda düşünerek tasarlanmış. neo nun müzik kalitesi ile walkmanin ki arasında çok fark var mı. İkisini dekullanmış veya dinlemiş bir arkdaş varsa yorumu çok yararlı olur.

Yani walkman daha yeni çıktı herkes kıyaslama yapamaz tabi ama neo yu kullanan bir sürü arkdaş var. En azından neo nun nasıl bir müzik performansı var. Ne kadr güçlü. İyi bir mp3 player la aşık atabilirmi bunları öğrensek daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 1 Şubat 2012; 20:43:29 >
  • iki cihazından özellikleri birbirine yakın ,ekraan ve çözünürlük olarak neo v daha iyi
  • ekran ve çözünürlük için +150TL verilir diyorsunuz yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.