Şimdi Ara

Life is Strange: Reunion (Çıktı) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Life is Strange: Reunion (Çıktı) [PC ANA KONU]

Tür: Aksiyon, Macera

Geliştirici: Deck Nine Games

Yayıncı: Square Enix

Çıkış Tarihi: 26 Mart 2026

Life is Strange: Reunion (Çıktı) [PC ANA KONU]store.steampowered.com
    Pre-purchase Life is Strange: Reunion on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2624870

Max ile Chloe'nin hikâyesi ve Caledon'un kaderi, senin kararlarına bağlı! Yepyeni bir öykü, efsanevi bir sona tırmanırken hem Max hem de Chloe olarak oyna. Yangın, Max ve Chloe'yi yıkıcı kararlar almaya zorlayacak. Her şey yanıp kül olmadan önce birlikte bir geleceğe ulaşabilirler mi?

Life is Strange: Reunion (Çıktı) [PC ANA KONU]Life is Strangeyoutube
    PRE-ORDER AVAILABLE! https://sqex.link/1fbcac Chloe Price was Max Caulfield’s partner in time… Losing her is Max’s greatest regret. Now Chloe has come to Caledon University. Haunted by nightmares and impossible memories, Chloe needs Max’s help. But Max is already in crisis: in three days, a deadly inferno will destroy the campus. Max’s Rewind power has bought her time – but she can’t prevent the blaze alone. The fire will force Max and Chloe to make devastating decisions. Can they find a future together… Before everything burns? --- Developed by Deck Nine Games, LIFE IS STRANGE: REUNION will launch on PlayStation 5®, Xbox Series X|S, and PC on March 26, 2026. LIFE IS STRANGE: REUNION will be available in three editions: Standard, Deluxe, and Twin Pack. Full details on each Edition can be found at http://lifeisstrange.com --- Music: "Past Life" Performed by Tessa Rose Jackson Written by Tessa Rose Jackson ℗ Player-1 Music © Feel For Publishing --- Follow us on: TikTok: https://www.tiktok.com/@lifeisstrangegame Twitter: https://twitter.com/LifeIsStrange Instagram: https://www.instagram.com/lifeisstrangegame Facebook: https://www.facebook.com/LifeIsStrangeGame Discord: http://discord.gg/lifeisstrange Spotify: https://open.spotify.com/user/officiallifeisstrange
    https://www.youtube.com/watch?v=rrxm00_0jPE&pp=ygUfbGlmZSBpcyBzdHJhbmdlIHJldW5pb24gdHJhaWxlcg%3D%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 27 Mart 2026; 12:45:49 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Life is Strange: Reunion | Oynanış Ön İzlemeleri

▪️ Hikâye anlatımı şu ana kadar, serinin önceki oyunlarına kıyasla belirgin şekilde daha güçlü görünüyor.

▪️ Oyunun başında, ilk oyun için “belirli bir sonuç seti” seçebiliyorsunuz.

▪️ Oynanış, hikâye boyunca Max ve Chloe arasında geçiş yapıyor.

▪️ Genel atmosferde belirgin bir aciliyet hissi ve her şeye sinmiş melankolik bir hava var.

▪️ Müzikler, karakter etkileşimleri ve ton, oyunu adeta serinin en karanlık ve final niteliğindeki bölümü gibi hissettiriyor.

▪️ Yüz animasyonları ve performanslar “mükemmel” olarak tanımlanıyor.

▪️ Bir ön inceleme yazarı esprili şekilde, “Denediğim süre boyunca kimse ‘hella’ demediğini memnuniyetle söyleyebilirim.” yorumunu yaptı.

▪️ Max’in zamanda geri sarma gücünün geri dönmesi “doğru bir karar” olarak değerlendiriliyor; mekanik daha doğal hissettiriyor ve bazı zorlayıcı bulmacalar sunuyor.

▪️ Chloe ile oynarken, onun ikonik “Backtalk” mekaniği de geri dönüyor.

▪️ İlk oyunda “Arcadia’yı Kurtar” sonunu seçtiyseniz, bu durum oyunun başında Chloe’nin hatırladığı bir şey değil ve bir gizem unsuru olarak işleniyor.

▪️ Chloe’nin mevcut anıları, Chloe öldükten sonraki süreçte Max’in anıları gibi görünüyor; Chloe, orijinal oyundaki deniz feneriyle bağlantılı vizyonlarda Max’i görüyor — Safi de bu sahnelerde yer alıyor.

▪️ Chloe’nin geri dönüşü “aceleye getirilmiş” ya da “salt hayran servisi” gibi hissettirmiyor; olaylar, Double Exposure’ın başlattığı gelişmelerle bağlantılı.

▪️ Bir bölümde Max ve Loretta, yıkımı yaklaşan bir binanın bodrumunda mahsur kalıyor; Max burada zamanı geri sararak patlayıcı düzenekleri devre dışı bırakabiliyor.

▪️ Max ve Chloe aynı anda ekrandayken, iki karakter için de seçim yapıyorsunuz.

▪️ Diyalog seçeneklerinin üzerinde Max ve Chloe’nin çizimleri beliriyor; yaptığınız seçimden etkilenecek karakter özellikle vurgulanıyor.

▪️ Bir ön inceleme yorumuna göre:

Müzik, görseller ve çevresel hikâye anlatımı, Reunion’ın şu ana kadar Life is Strange’in tüm potansiyelini ortaya koyduğunu gösteriyor ve oyun dünyası hiç olmadığı kadar canlı hissettiriyor.”

Life is Strange: Reunion (Çıktı) [PC ANA KONU]x (formerly twitter)
    Shinobi602 (@shinobi602) on X
    https://x.com/shinobi602/status/2026412443627635124?s=20

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Valla heveslendim iyice ya. Zaten merakla bekliyodum. Chloe nin dönüşü güzel olacak diye umuyorum. Zamanı geriye sarma yeteneğinin de geri gelmesi iyi olmuş. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Life Is Strange: Reunion Wants Your Final Max and Chloe Choices To Be Your Most Meaningful Ones

Life is Strange: Reunion (Çıktı) [PC ANA KONU]IGNyoutube
    Life is Strange: Reunion looks to wrap up Max Caulfield’s time-bending, dimension-hopping adventure by reintroducing the catalyst for the entire series. Chloe is back, and without getting too deep into spoiler territory, she's alive and trying to put the pieces together while Max is simultaneously dealing with the fallout from Double Exposure. Previewed by Nick Maillet
    https://youtu.be/-L8_B8GKQBU?si=-hI0z7fTHrQGWF9t

• R-10 hocam başlığı alabilirsen sevinirim. PC bölümünden uzaklaşmak istiyorum. Sayın Nat Alianovna başlığı R-10'un üstüne geçirirsen memnun olurum.

Bu konuda herhangi bir problem yoktur; rızanıza göre istediğiniz olur.

• Az önce Double Exposure'ı bitirdim, oyunun görselliği, Max'in güzelliği şahane ama diğer faktörler yine çok sıradan kalmış. Episode 4 ve 5'in hikaye yazımı bayağı kötüydü. İlk oyunu o kadar çok seviyorum ki bütün oyunları oynuyorum ama Before the Storm harici diğer oyunlar ancak yüzde 40'ı olabilir o da bol keseden söylersem. Reunion fragmanını ilk gordugumde normalde pırpır etmem lazımdı ama heyecana dair hiçbir şey olmadı. Bir beklentim olmasıni isterdim ama DE'yi oynayınca bu karakterlerden ne beklenir bilmiyorum. Zaten bu LGBT işinin iyice abartilmasi da can sıkıyor. Homofobik bir insan değilim ama bu kadarı da saçmalık. Valla 7 puanlık oyun olursa başarı sayacagim. Bakalim Max ve Chloe ne kadar kotarabilecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 3 gün kaldı ya. Perşembe çıkıyor inşallah. Heyecanla bekliyorum. Crimson muhtemelen biraz daha bekleyecek önce Max&Chloe. 🙂

İlk oyunun iyi olmasının nedeni Dontnod’un yapmasıydı. 2.oyun da ilk oyundan sonra serideki en iyi oyun. 1 ve 2.oyunu Dontnod yaptı. Diğer kalan oyunları Deck Nine yaptı ve ilk 2 oyunun yanına yaklaşamadılar kalite olarak. Her oyunda kalite daha da düştü. Daha az ilgi çekmeye başladı.Tuttular tekrardan Max ve Chole’nin hikayesini ele aldılar. Çok epic bir şey çıkacağını sanmıyorum. Beklenti olmamasının nedeni oyunun giderek sıradanlaşması ve hypeın sönmesi.

• İlk oyunun hatırına bu sefer oldu, olacak diye diye tüm beklentimi bitirdiler. İlk oyundaki çizimler, hikaye ve atmosfer çok keyifliydi. 2 de 1 inci oyunun peşinden gelir kalite olarak, iyiydi. Sonra seri yokuş aşağı inmeye başladı.

Max ve chloe yi bir araya son kez getirerek kıvılcım oluşturmaya çalışıyorlar ama ne kadar kaliteli olacak bilmiyorum. Yine de oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 24 Mart 2026; 10:15:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Hocam üstteki arkadaşın da yazdığı gibi DontNod bırakmasaydı bambaşka yere gidebilirdi seri. Çok düşüşe geçti evet. Ben de Max Chloe hattına oynuyorum. Double Exposure yi de vasat bulmuştum.

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Kardeşim neden PC tarafında oyuncusu yok ya? Ps konusuna da yazmıyorum konuşacak/tartışacak kimse de kalmıyor böylece
    Dün 1 saat kadar oynadım. Fena durmuyor ama ilerleyişi görmek lazım. Çok oynamadığım için olay örgüsü hakkında yorumum yok ama büyük beklentimde yok. İlk oyundaki o gizemi bi daha zor yaşarız. Yine de bu akşam uzun süre oynamayı planlıyorum, bakacağız.

Ama ilk oyunu arayacağımız için ne denli tatmin eder bilmem. İster istemez kıyas yapacağız.

• Oyuna devam ediyorum. Tek söyleyebileceğim şimdilik double exposure dan çok daha iyi bir oyun. henüz sonlara yaklaştığıma emin değilim ama keyif veriyor. Atmosfer, oynanış, hikaye daha iyi yazılmış. Devam.

Max i sanırım tanrı yapmaya doğru götürüyorlar.

Zamanı yavaşlatma vs teleport olma gibi garip özellikler kazanıyor. Duygusal sahneler ve lis ruhunu yansıtan manzara, müzik eşliğinde keyif veriyor.

Yalnız anlamadığım nokta hikayenin sonu ile alakalı. Hikaye sonlanacak denildi ama sonlanan hiçbirşey yok. Canon son hangisi oda önemli ama iyi son a bakılırsa istedikleri zaman maxine ve chloe yi getiebilecek durumdalar.

Ben daha iyi karakterler ve hikaye yazabileceklerini düşünmüyorum.

8.5 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Mart 2026; 17:18:32 >

• Ben de önceki oyun DE den çok ama çok daha fazla sevdim. Akıp gidiyor gerçekten. Meta kullanıcı puanı da 85. Az miktarda incelemeler de o civarda beğenilmiş yani.

• 3.5 saat civarı oynadım an itibariyle yine hayal kırıklığı gibi duruyor, bitince daha net bir yorum yaparim. Teknikte de bir sıkıntı var sanırım Max yahut Chloe ile birisiyle konuşurken kamera karsidakindeyken FPS 45-50 civarı bize dönünce 10-15'lere düşüyor anlamadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.