< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkipperSkip -- 23 Ekim 2024; 23:43:21 > |
Life is Strange: Double Exposure 29 Ekim'de Geliyor! (Türkçe Yama Talebi) (2. sayfa)
-
-
Bence bu oyun için iyi bir yama şart. Altyazıların haricinde bir sürü yerde dağınık halde bulunan yazılar mevcut ve bu tür bir oyun için de elle çeviri çok iyi olur. Böyle programlar altyazıyı çevirse bile ekrandaki diğer yazıları çevirmiyor. MORT programı öyle mesela. Bu bahsettiğiniz yöntemi bilmiyorum ki nasıldır.
-
Sürekli güncellenecek ise DeepL gelmesi daha iyi. Biz oynadıkça geri bildirimler yapıp arkadaşta düzenler. Eğer ki uzun sürmeyecekse el çevirisi tabi ki,.ama ilk haftasında düzgün bir çeviri zor. Bakalım kimler çevirecek göreceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuna Steam üzerinden sahip olup aile paylaşımı yapabilecek birini arıyorum. Dosyaları açıp açamayacağımıza bakmamız lazım çeviriye girişmeden önce.
Düzenleme: Çevirisi yapılmış gerek kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkipperSkip -- 23 Ekim 2024; 23:42:32 > -
Erken erişim ile yayımlanan ilk iki bölümünü çevirip paylaştık. Konunun linkini bırakıyorum, isterseniz bakabilirsiniz. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
https://forum.donanimhaber.com/life-is-strange-double-exposure-turkce-yama--159839131
-
Oyunun yayınlanmasına son iki gün....
-
LIFE IS STRANGE: DOUBLE EXPOSURE DEĞERLENDİRMESİ
İlk Üç Bölümden Sonra Olumlu Anlamda Ters Yüz Olan, Başta Monoton ve Yorucu, Son Üç bölümde ise Heyecan Verici ve Çarpıcı Bir Deneyim!
https://forum.donanimhaber.com/life-is-strange-double-exposure-degerlendirmesi--159911192#159911328
-
Çok komik bir şey, ücretli olarak satılan "kedi içeriği" sadece 7 dakikalık bir videoda takdim edilmiş ve kedi size üç ayrı yerde tıslıyor, yanınıza gelmiyor, kendini sevdirmiyor ve yemek yemiyor! şaka gibi! Sadece bir yerde kendini sevdiriyor ve zaten içerik bitiveriyor. Bununla da kalmıyor, bir de en son kediyi sahibine geri iade ediyorsunuz. Nasıl bir para tuzağı, akıl alır gibi değil. Bu içeriğin birkaç kıyafetle birlikte 30 dolara satıldığını da yazmış olalım. Yani 30 dolara bir dijital kediye bile sahip olamıyorsunuz, dalga geçmişler resmen. Eğer iki kıyafet daha eklerseniz ekstra ücret 40 dolara çıkıyor! Bazı akl-ı evveller (pardon akl-ı eksikler demeli!) ise videodaki kediyi görüp video yorumlarına "Buna değer!" yazmışlar. Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X