Yapmak istediğiniz işlemi tam olarak anlayamadım.DLC için indirmeyeceksiniz eskisini kullanın.Microsoft sürümü üzerinden DLC satın aldıysanız onun sürümünü eklemedim daha. |
Lies of P + Overture Türkçe Yama [DeepL] (3. sayfa)

-
-
Anladım gamepass'den dolayı olmamış, gamepass versiyon tr yama oyunun 1.8 sürümüne güncellenecek mi ? Menüde ve bazı satırlarda yazı fontları bozuk oluyor
-
Rardan çıkan 2 adet dosyayı ,pakchunk0_s6-WindowsNoEditor_STORYMASTER ve pakchunk0-WindowsNoEditor_STORYMASTER
"_STORYMASTER" yazısını silip Lies of P\LiesofP\Content\Paks klasörü içine atıyorum.Aynı dosya var değişecek diyor.Okeyliyorum.Daha önce de böyle kullanmıştım sorun olmamıştı.Herhalde steam dosyaları kontrol ediyor boyut farkı olduğu için açmıyor.Oyunun orjinal dosyalarını atınca ingilizce olarak açılıyor.
-
dlc yamasını indirip ismini pakchunk0-WinGDK_StoryMaster olarak değiştirip kurun yamayı ve bir değişiklik olacak mı diye kontrol edin.Yama adı pakchunk0-WinGDK_StoryMaster.pak olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 8 Haziran 2025; 20:15:3 > -
Herhangi bir şeye müdahale etmeyin.Sadece Paks kklasörü içine paylaştığım rar içindekileri bu kadar.Orjinal sürüm kullananlarda farklılık olabilir belki orasını tam kestiremiyorum ama bir sorun olmaması gerekiyor.Sürüm 1.8.0 her halükarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 8 Haziran 2025; 21:8:13 > -
s6 yazan dosyayı dediğiniz gibi yaptım oldu teşekkürler elinize sağlık, bu arada rar dan 2 dosya çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Virgül -- 8 Haziran 2025; 20:54:19 > -
Evet, s6 yazan doku çevirisi ,diğeri ise altyazı.
-
İsim değiştirmeden klasöre atınca sorunsuz çalıştı.Neden isimlerle oynadım kendime kızıyorum.Teşekkürler hocam.Boşu boşuna verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın.
-
Önemli değil,keyifli oyunlar.
-
Torrent RUNE sürümü için hangisini kurmak gerekir ?
-
Steam
-
Türkçe Yama V3 sürümüne güncellendi.
Açıklaması karmaşık olan bazı yetenekler daha anlaşılır şekilde düzenlendi.
Teknik terimlerde düzenleme ve iyileştirme yapıldı.
Bazı doku çevirileri eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 11 Haziran 2025; 19:57:40 > -
emeğinize sağlık çok teşekkürler.
-
-
Bence de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 11 Haziran 2025; 19:19:15 > -
Yamanız gayet güzel olmuş. Oyunu zevkle oynayıp bitirdim. Teşekkürler.
-
-
Türkçe Yama V4 sürümüne güncellendi.
Bazı kelimeler daha anlaşılabilir şekilde düzenlendi.
Bazı doku çevirileri eklendi.
-
Türkçe Yama V5 FİNAL sürümüne güncellendi.
Karşılaşılan tüm hatalı veya anlamsız cümleler düzenlendi.
-
Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X