Şimdi Ara

Liebherr CNPESF4613 - Sharp SJ-SC700V - Hitachi R-VG540PRU3X Tercihi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda düğünüm var. Çamaşır ve bulaşık makinesinde alacağım modellerde karar kıldım. Şimdi sıra buzdolabında...
    Aklımda bu üç model var. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim ve neden?
    Teşekkürler.

• Hubifrit H kullanıcısına yanıt
    Üçü de iyi. Ben de seçim yapmakta zorlanıyorum. Bilen birileri yardımcı olur herhalde.
  • Ben de özellikle uzman kişilerden cevap bekliyorum hala. Umarım yazarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hacim olarak en iyisi Sharp, kalite olarak cihazlar birbirine yakın. Servis konusunu da araştırın.
  • Evet Sharp o konuda bir adım öne geçiyor. Hitachi de kampanya ile 2 +8 10 yıllık garanti veriyor sanırım. Garanti Enkay Grup nasıldır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubifrit -- 5 Ağustos 2015; 12:32:56 >
    Ben bu sene Hitachi aldım, Sharp ile aynı kapasitede. Soğutması, yiyecekleri koruması vs çok iyi. Tek şikayetim yüksek kademelerde kompresör biraz sesli çalışıyor.
  • Hitachi'nin hangi modelini aldınız ? Sharp ve Liebherr'e göre daha mı sesli çalışıyor acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sharp SJ-PT69R-HS ve SJ-PT64R-HS
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben linkteki modeli aldım, kurdan dolayı zamlanmış sanırım. Sharp'ın da biraz sesli çalıştığını söyleyenler var. Liebher sessiz olabilir, benim için kapasite sesten daha önemliydi.

http://www.enplus.com.tr/hitachi-buzdolabi-siyah-r-w660pru3-gbk/
  • Benim şuan oturduğum evimde Sharp var yaklaşık 4-5 yıl önce almıştım sanırım, ama öyle sesli çalışmıyor gayet sessiz olduğunu söyleyebilirim.
    Hepsinde olmuyor zaten, bazıları sesli çıkıyor. Sharp'tan memnunsanız seçtiğiniz model güzel bir cihaz.
  • Ben de biraz araştırma yaptım. Hacim olarak Sharp kesinlikle önde ancak diğer iki üründen de fazla elektrik tüketiyor. Liebherr hacmi en küçük olan diyebiliriz.

Sharp'ın servis ve distribütör sıkıntıları var araştırmalarıma göre. Özellikle servis konusu epey sıkıntılı; şikayetvar'da öyle en azından. Müşteri memnuniyeti konusunda Liebherr'in epey önde olduğunu gözlemledim.

Enplus, Hitachi'ye 10 yıla kadar garanti veriyormuş. Bu kulağa hoş geliyor. Küçük şehirlerde ise servis sorunu olur mu, emin değilim. Enkay ile iletişime geçmek gerekecek.
  • Hitachi 10 yıl garanti ile, Sharp büyüklüğü ile, Liebherr kalitesi ile aklımı çeliyor.
  • hitachi 10 yıl garanti ile fiyatlar şişirilmiş durumda.Dolabın edei bu değil ürünün gerek fiyatı için Yunanistan fiyatlarına akın.Alırken mutlaka pazarlık yapın 540 modelini ilk alanlardandım.Ürün sesli çalışıyordu ve 3-4 ay sonra sebzelikteki ürünleri deepfreeze kıvamında dondurmaya başladı.Enkay şie yaptığım görüşmede bir üst model olan 570 ile cüzzi bir fark ile değiştirdim.Hitachi gelen ses şikayetleri üzerine dolapta motoru termaflex benzeri bir malzemeşle izole etmiş durumda.Yeni ürünün ses düzeyi iyi.Ayrıca Ürünün soğutması gerçekten iyi Antalya da yaşıyorum ve çok iyi soğutması var.Servis konusuna gelince Enkay her il ve ilçe de bir servis ile anlaşıyor.Ancak Antalya servisi Üst düzey kalitede ürün satışı yapan Enkay gruba hiç yakışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

hitachi 10 yıl garanti ile fiyatlar şişirilmiş durumda.Dolabın edei bu değil ürünün gerek fiyatı için Yunanistan fiyatlarına akın.Alırken mutlaka pazarlık yapın 540 modelini ilk alanlardandım.Ürün sesli çalışıyordu ve 3-4 ay sonra sebzelikteki ürünleri deepfreeze kıvamında dondurmaya başladı.Enkay şie yaptığım görüşmede bir üst model olan 570 ile cüzzi bir fark ile değiştirdim.Hitachi gelen ses şikayetleri üzerine dolapta motoru termaflex benzeri bir malzemeşle izole etmiş durumda.Yeni ürünün ses düzeyi iyi.Ayrıca Ürünün soğutması gerçekten iyi Antalya da yaşıyorum ve çok iyi soğutması var.Servis konusuna gelince Enkay her il ve ilçe de bir servis ile anlaşıyor.Ancak Antalya servisi Üst düzey kalitede ürün satışı yapan Enkay gruba hiç yakışıyor.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. O halde Hitachi'yi şimdilik son sıraya koyayım.

• Nen üç ürün arkasından direkt Liebherr'i seçerdim.

• Demin Sharp'ı ve Liebherr'i inceleme fırsatı buldum. Liebherr'i çok beğendim. Kapısını kavrayınca bile kaliteyi hissediyorsun. Sharp'ı ise basit buldum. Yarın da Hitachi'yi inceleyeceğim sanırım. Şu aşamada ben de Liebherr diyorum.
  • Aslında benim de ilk tercihim Liebherr, kalitesi tartışılmaz ancak fiyat konusunda beni düşündürüyor.
  • Fiyatı araştırın hocam ama bence değer. Liebherr dememin sebebi çift soğutma sistemiyle sebze ve meyveleri uzun süre saklaması ve arıza riskinin düşük olması. Kalitenin de burada konusu geçen iki markadan daha yüksek olması.

Hitachi ve sharp da iyi, ancak astronomik fiyat ödenecek cihazlar değil; 3000TL'den fazla ödemeye gerek yok.

• Arkadaşlar istemeyerekte olsa bütçe sebebiyle bu dolaplardan vazgeçmek zorunda kaldık. Bu dolaplara vereceğimiz farkı başka eşyalarda kullanmayı tercih ettik.
    O yüzden Siemens KG56NAI30N almaya karar verdik. Sizce nasıldır bu dolap Can Bey?Umarım pişman olmayız.
    Hepinize teşekkür ederim.

• Son araştırmalarımla beraber bende bu 3 dolaptan birisini alacağım.
    Fiyatlar çok pahalı olmakla beraber kaliteleri gerçekten üst düzey cihazlar.

Hitachi: 3,000 TL
    Sharp: 3,300 TL
    Liebherr: 3,600 TL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.