Şimdi Ara

Lice'de ölü varmış Twitterda Taglara Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heykel'i indirtmek istemeyen pkk yandaşları askere saldırmış askerde karşılık verince 1 ölü varmış.

Twitterda #LicedeKatliamVar tagı ilk sırada yer alıyor yazıklar olsun diyorum askerimize kurşun sıkan herifin heykeli dikiliyor askerimiz indirince herkes fikirler özgürdür barış süreci ayakları yapıyor. Bu kadar mı duygusuz vurdumduymaz insan var ülkede şuan resmen pkk'yı savunmaya çalışıyorlar. Lanet olsun böyle insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 19 Ağustos 2014; 13:42:42 >

• vur göklerden leşleri uçsun
  • twitter hep böyle ülke gezicilerlerin sayesinde milyonlara varan tweet atıyor ve ülkemizi dünyaya rezil ediyor şu anda yönetimimiz iyi iken ayrıca şaşırmana da gerek yok
  • sonra barış sürecini baltalıyorlar dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guthrath

vur göklerden leşleri uçsun

hay ağzın bal yesin birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

twitter hep böyle ülke gezicilerlerin sayesinde milyonlara varan tweet atıyor ve ülkemizi dünyaya rezil ediyor şu anda yönetimimiz iyi iken ayrıca şaşırmana da gerek yok

Geziciler rezil ediyor ha ülkeyi

Ülkenin onurlu insanlarıdır geziciler (araya kaynayan teröristler hariç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan docka atarken iyiydi di mi iyi olmus yok olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arada fark göremiyorum. İYİ OLMUŞ.
  • yapılan herşey'e yerinde ve zamnında karşılık veriliyor burda iktidarı eleştirmeniz hiç doğru değil
  • quote:

yapılan herşey'e yerinde ve zamnında karşılık veriliyor burda iktidarı eleştirmeniz hiç doğru değil

Tabi bundan bi kaç yıl sonra seçim tantanası yine olunca "cehapenin mehapenin diktirdiklerini biz indirdik" diyecekler.
  • Pkk'yı savunmuylar aslında akıllarınca Polisimizi daha doğrusu iktidar partinin polisini kötülemeye çalışıyolar. (Bende o partiyi desteklemiyorum ama bu yüzden iyi şeyleri de kötüleyecek değilim)

Nasıl Galatasaray Arsenalle eşleşince Beşiktaş taraftarı Arsenal bayrakları açıyosa onun gibi Aslında Arsenal'i tutmuyolar ama Galatasarayla eşleştiği için bayrağını açıyolar..
  • bu ülkede yapılan bir işi beğendirmek çok zor yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
  • Bölgedeki KİRPİ aracına Docka ile ateş açmışlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 19 Ağustos 2014; 14:14:30 >
  • amacı ülkeyi bölmek olan kürtlerin allah belasını versin. temiz olanları tenzih ediyorum
  • gelişmiş ulkelerin sistemi
    askerler çatışır insansız hava araçları gözetler savaş uçakları vurur

bizde
    sadece askerler çatışıyor ve o.ç ler çok rahatlar yukardaki sistem olsun bakayım bir mermi bile
    sikabiliyorlarmı askerimize

ha birde elikopterle hava destegi veriliyor ama resmen diyor ben geliyorum siz kaçın
  • Beter olsunlar.TANRI TÜRKÜ KORUSUN

• Gebersin namussuz kafirler.Barış süreci olmasa asker daha çok analarını bellerde bunların bişey yapamıyorlar işte

• ne güzel bu dönemde iktidar olmak. adımları kendi atıp suçu başkasına atarak,paralelmiş, faiz lobisiymiş,ergenekoncuymuş bilmem neymiş diye isimler tak hep onlar yaptı bizim suçumuz yok de.milletin bir kesmini inandırınca sen de bunlara inan. bu tür kendinde hata bulmayıp suçu bir şekilde karşıya atmaya programlayanlar, gamsız insanlar, daha uzun yaşarmış. hala gezici diyenler var. yüzü sen ver,tavizi sen ver,vaatleri sen ver teröristler yürüyünce de bizim suçumuz yok de. suçu yine salla başkasına

ne bekleniyordu ki açılımın acı,çöp meyveleri bunlar.destekleyenler yesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 19 Ağustos 2014; 14:37:18 >
  • herkes kendi bildiğini okusun tamam ben birşey demiyorum
  • quote:

twitter hep böyle ülke gezicilerlerin sayesinde milyonlara varan tweet atıyor ve ülkemizi dünyaya rezil ediyor şu anda yönetimimiz iyi iken ayrıca şaşırmana da gerek yok

quote:

şu anda yönetimimiz iyi iken

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.