Şimdi Ara

Libadiye Turkuaz Petrol % 25 indirim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sağma süt mü?
    Kilosu kaç lira?

Yapma be tuvnera, bunu da mi?

Libadiye Turkuaz Petrol % 25 indirim.

• hocam kazayı sımdı gordum buyuk gecmıs olsun :(
  • Kamera güzel de GPS i dahili olsaymış daha iyi olurmuş, external GPS biraz fil zamanından kalma ... bakayım internal GPS lisi varsa onu almak lazım 10-20 usd fazla vermek sorun değil, önemli olan kablo salatası olmasın.
  • Bolkepçe B kullanıcısına yanıt
    3,5 luk GPS girişine hiçbir bağlantısı olmayan bir jack taksam anten işlevi görür mü acaba?
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Adamın açıklaması kafa karıştırıcı

bir diyor

built-in GPS module

Bu demek oluyorki GPS modülü içinde sadece antene ihtiyacı var , yani extra gelen parça sadece anten. belki bu işi görecek başka bir parça takılabilir.

birde şöyle yazmış.

GPS logger:
    External

bu demek oluyorki Alet in içinde GPS namına ne modül yok , yer belirteci ( GPS ) bilgileri sadece dışardan bağlanan bir alet vasıtası ile gerçekleşiyor. Bu da demek oluyorki , dışarıdan bağladığın alet Anten değil , GPS anteni de içinde barındıran bir GPS sinyal alıcısı ( o zaman bu aleti değiştirmen anlamsız )

Açıklama kafa karıştırıcı
  • konu başlığı farklı olsa da sizin araç içi dvr sistemine doğru geçmiş.

built-in GPS module
    GPS logger: External

yanlış anlamadıysam GPS modul mevcut cihazda, koordinat bilgilerini kayıt altına alıp log işlemi için ise external modul olması gerek.

gerçi ekran boyutu nedeniyle gps olarak kullanmak ne kadar faydalı olur tartışılır.Bana 3,5" gpsler bile küçük gözüküyor.
    siz gps olarak kullanmayı denediniz mi?

bu tip bir cihazı park kamerası olarak kullanabilir miyiz?
  • Tuvnera çok geçmiş olsun, bu arada seni tebrik edrim, çok soğukkanlı davranmışsın. Ben olsam kendi kendime bir küfür patlatırdım herhalde. Karşı taraf da aynı şekilde gayet kibar ve medenice davranmış. Allah kötüye çattırmasın, haksız olsa bile kavga çıkaran bir sürü hasta ruhlu tip dolaşıyor etrafta.

Konu da öyle bir kaynadı ki buharlaştı adeta
  • quote:

Videoda kavşağın solunda kırmızının yanmasını bekleyen aracı, kazaya karışan diğer aracın solladığı görülüyor.
    Bu videoyu eksper izler mi bilemem.

Ayrıca o gri Fluence e sivil polis aracı süsü verilmiş..
    Bakın video çarpmadan biraz önce Fluence in ön tampon altına takılmış kırmızı-mavi çakarları görebiliyorsunuz..
    Ayrıca Auris korna çaldığında Fluence in de Siren techizatının dat-dat kornasını çaldığını duyabilirsiniz..

Büyük ihtimalle bu çakarları çalıştırıp kendine polis süsü vererek kırmızıda bekleyen araçları geçti kavşağa erken daldı..

Eksper felan izleyecekse bu detaylarıda görmesini ve duymasını sağlamakta fayda var...
  • Dostum geçmiş olsun @TuVNeRa
  • quote:

Aracı süren görevli memur değil. Anlattığına göre gümrükten araç çekip ticaretini yapıyor.
    Tutanak tutulması için yarım saat karşı tarafın zabıta olan yakınının gelmesini bekledik. O gelince arabaları kaza anındaki konumlarına alıp resimler çektik.
    Bu videonun hem ışık durumu (Karşı tarafa kırmızı yanıyor) hem de hatalı sollama yapanın sadece ben olmadığımı (Fluence kırmızıda hareket etmek için bekleyen aracı solluyor) göstermesi bakımından faydası olur sanırım.

Işık konusunda ihtilaf çıktığında dükkanda çalışan çocuk "Abi burada ışık kırmızıdan yeşile döner. Yeşildeyken önce sarı yanar" dedi
    Karşı taraf kırmızıda geçti yani zaten videoda kırmızıda duran aracı solladığı görülüyor.
    Bu kazada kameranın ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı.

Geçmiş olsun...
    Kış lastiği diye ortalığı kasıp kavuranlar istanbul gibi adam gibi kar buz olmayan bir şehire zorunluluk getirenler bu fren mesafesi durumu hakkında ne düşünecek acaba....

Ayrıca videoyu seyredince dikkatimi çekti o gri Fluence e sivil polis aracı süsü verilmiş..
    Bakın video çarpmadan biraz önce Fluence in ön tampon altına takılmış kırmızı-mavi çakarları görebiliyorsunuz..
    Ayrıca Auris korna çaldığında Fluence in de Siren techizatının dat-dat kornasını çaldığını duyabilirsiniz..

Büyük ihtimalle bu çakarları çalıştırıp kendine polis süsü vererek kırmızıda bekleyen araçları geçti kavşağa erken daldı..

Eksper felan izleyecekse bu detaylarıda görmesini ve duymasını sağlamakta fayda var...

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Aracı süren görevli memur değil. Anlattığına göre gümrükten araç çekip ticaretini yapıyor.
    Tutanak tutulması için yarım saat karşı tarafın zabıta olan yakınının gelmesini bekledik. O gelince arabaları kaza anındaki konumlarına alıp resimler çektik.
    Bu videonun hem ışık durumu (Karşı tarafa kırmızı yanıyor) hem de hatalı sollama yapanın sadece ben olmadığımı (Fluence kırmızıda hareket etmek için bekleyen aracı solluyor) göstermesi bakımından faydası olur sanırım.

Işık konusunda ihtilaf çıktığında dükkanda çalışan çocuk "Abi burada ışık kırmızıdan yeşile döner. Yeşildeyken önce sarı yanar" dedi
    Karşı taraf kırmızıda geçti yani zaten videoda kırmızıda duran aracı solladığı görülüyor.
    Bu kazada kameranın ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı.

Geçmiş olsun...
    Kış lastiği diye ortalığı kasıp kavuranlar istanbul gibi adam gibi kar buz olmayan bir şehire zorunluluk getirenler bu fren mesafesi durumu hakkında ne düşünecek acaba....

Ayrıca videoyu seyredince dikkatimi çekti o gri Fluence e sivil polis aracı süsü verilmiş..

işte, kış lastiğini kar ve buz lastiği zanneden bir zihniyet daha,eyy admin ben laf atınca da bana uyarı veriyorsun
    arkadaşım , kış lastiği karda kullanılan lastik değildir, 7 derece altındaki sıcaklıklarda hamur özelliğini koruyor, donmadığı için asfalta daha iyi tutunuyor
    kar ve buz lastiği ayrıdır, hatta buzda kaymadan giden çivili lastikler bile vardır

• Daha iyi tutunan lastik daha iyi fren mesafesini sağlar..
    O zaman neden kış lastiği takılan araçların fren mesafesi uzuyor ???
  • benim bildiğim kadarıyla da tutanakta belirtilenler önemli oluyor (tabi birde olayın tarzına bakıyorlar) bir tarafa kırmızı da geçtim diye belirtmişse zaten hatasını kabul etmiş demektir

yalnız bu komisyonlardan çok tuhaf kararlar çıkabiliyor onun için iyi takip etmek gerek ve aksi karar çıkması durumunda itiraz edilebiliyor

yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş 2 defa kaza yapmış ve işin ilginci her 2 kazada da haklı olduğu görülüyor , ama nasıl olmuşsa 1 tanesinde suçlu göstermişler , bir tahminde bulunarak ; A aracının sürücü ismiyle B aracının sürücü isimlerini karıştırmışlar :)

misal A aracı haklı demişler ama isim karşı tarafın ismi geçiyor ,yani araba haklı ama sürücüsü kusurlu gibi bir durum oluşmuş :)

hocam kaskonuz var değil mi ?
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun geç oldu gördüğüm ama yazmadan edemedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.