İlan açıklamasında gerekli tüm bilgiler mevcuttur , lütfen tamamını okumadan mesaj göndermeyiniz .
Önceliğim nakit satıştan ziyade Lian Li 8.8” Universal Ekran (Beyaz – G89.SM088W.00) ürünü ile takastır .
Ürün, G89.VG4-5-V4W.00 model koduna sahip olup güncel ve son versiyondur . V3 ve V4 arasındaki farklılıklar aşağıda belirtilmiştir:
V3 MODEL (G89.VG4-5-V3W.00 )
• PCIe 5.0 riser kablo: 155 mm
• Riser kablo yapısı: Zayıf / esnekliği düşük
• PCI-e soketi: Plastik yapı
• Montaj: Daha sınırlı kullanım
V4 MODEL (G89.VG4-5-V4W.00 )
• PCIe 5.0 riser kablo: 200 mm
• Riser kablo yapısı: Güçlendirilmiş, daha dayanıklı
• PCI-e soketi: Metal destekli, sağlam yapı
• Montaj: Çok daha esnek ve rahat
İkinci sistemimde de kullanmak üzere yedek olarak satın almıştım ancak mini-ITX bir sistem toplamaya karar verdiğim için hiç kullanmadım. Ürün kapalı kutu hâlinde durmaktadır . Montajlı hâlini görmek isterseniz ilan görsellerinde mevcuttur.
Evrensel bir yapıya sahip olduğu için birçok markanın ATX kasası ile sorunsuz şekilde kullanılabilir . Ben de MSI marka kasamda kullanıyorum, son ilan görselinde mevcuttur. Bu üründe, anakart montaj vidaları üzerinden sabitlenen ekstra bir braket bulunmakta olup ekran kartı sarkmasının önüne geçilmiştir . 3 pin 5V ARGB desteğine de sahiptir .
Üretici linki;
Faturası mevcuttur, üretici garantisi ise fatura tarihinden itibaren 2 YIL boyunca geçerlidir.
Takas veya pazarlık mesajları ile ilgilenmiyorum .
Herkesin zamanı kendince değerlidir , lütfen bunun bilincinde olalım .
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.