Şimdi Ara

Lian Li Dikey GPU Montaj Kiti ve PCIe 5.0 Yükseltici Kablo - BEYAZ - LCD TAKASLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Lian Li Dikey GPU Montaj Kiti ve PCIe 5.0 Yükseltici Kablo - BEYAZ - LCD TAKASLI

İlan açıklamasında gerekli tüm bilgiler mevcutturlütfen tamamını okumadan mesaj göndermeyiniz.

Önceliğim nakit satıştan ziyade Lian Li 8.8” Universal Ekran (Beyaz – G89.SM088W.00) ürünü ile takastır.

Ürün, G89.VG4-5-V4W.00 model koduna sahip olup güncel ve son versiyondur. V3 ve V4 arasındaki farklılıklar aşağıda belirtilmiştir:

V3 MODEL (G89.VG4-5-V3W.00)

• PCIe 5.0 riser kablo: 155 mm

• Riser kablo yapısı: Zayıf / esnekliği düşük

• PCI-e soketi: Plastik yapı

• Montaj: Daha sınırlı kullanım

V4 MODEL (G89.VG4-5-V4W.00)

• PCIe 5.0 riser kablo: 200 mm

• Riser kablo yapısı: Güçlendirilmiş, daha dayanıklı

• PCI-e soketi: Metal destekli, sağlam yapı

• Montaj: Çok daha esnek ve rahat

İkinci sistemimde de kullanmak üzere yedek olarak satın almıştım ancak mini-ITX bir sistem toplamaya karar verdiğim için hiç kullanmadım. Ürün kapalı kutu hâlinde durmaktadır. Montajlı hâlini görmek isterseniz ilan görsellerinde mevcuttur.

Evrensel bir yapıya sahip olduğu için birçok markanın ATX kasası ile sorunsuz şekilde kullanılabilir. Ben de MSI marka kasamda kullanıyorum, son ilan görselinde mevcuttur. Bu üründe, anakart montaj vidaları üzerinden sabitlenen ekstra bir braket bulunmakta olup ekran kartı sarkmasının önüne geçilmiştir3 pin 5V ARGB desteğine de sahiptir.

Üretici linki;

Faturası mevcuttur, üretici garantisi ise fatura tarihinden itibaren 2 YIL boyunca geçerlidir.

Takas veya pazarlık mesajları ile ilgilenmiyorum.

Herkesin zamanı kendince değerlidirlütfen bunun bilincinde olalım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7499 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2099 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

İkinci elde listelemiş olduğum ilanlar her zaman güncel olmayabiliyor. Lütfen herhangi bir ürün ile ilgileniyorsanız, direkt olarak özel mesaj aracılığı ile iletişime geçmenizi önemle rica ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.