Şimdi Ara

Razer BlackWidow V4 %75 US Layout RGB TKL Tactile Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - K.KUTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ekipman Türü #Klavye
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Razer BlackWidow V4 %75 US Layout RGB TKL Tactile Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - K.KUTU

İlan açıklamasında gerekli tüm bilgiler mevcutturlütfen tamamını okumadan mesaj göndermeyiniz.

Ürünü distribütör aracılığıyla servise gönderdiğim klavye için muadil olarak tarafıma ilettiler. Ancak servis sürecinde yeni bir klavye satın aldım. Gönderilen ürünü hiç açmadım, kapalı kutu hâlinde duruyor.

Klavye, değiştirilebilir switch’lere sahiptir. Kutu içeriğinde bilek desteği de bulunmaktadır. Bu modelin Türkçe (TR) düzeni yoktur; yalnızca İngilizce (US) düzeni mevcuttur.

Garantisi devam etmektedir. Değişim belgesi ve faturası ile birlikte teslim edeceğim.

Takas veya pazarlık mesajları ile ilgilenmiyorum.

Herkesin zamanı kendince değerlidirlütfen bunun bilincinde olalım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

İlanda listelemiş olduğum ürünlerde rezervasyon uygulamamaktayım. İlan aktif ve güncel olduğu sürece dilediğiniz zaman benimle iletişime geçebilirsiniz.

• Dostum sen herhalde baya bir parça satıyorsun. Ben Xbox one s dikey standı için yazmıştım o hala satılık mı. Cevaplarsan sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Onun üzerinden 5 yıl falan geçmiştir, bulmanız mümkün olmayabilir. Sağlıcakla.

• baslanyurek kullanıcısına yanıt
    Cevapladığın için teşekkür ederim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.