Şimdi Ara

LGBusEnum.sys hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Driver booster gibi bi program indirmistim windows 10 kullaniyorum bilgisayar program calisirken kendini kapatti ve ben bilgisayar her acildiginda sistem geri yukleme yazamadan her acildiginda sistem bir sorunla karsilasti diyip kendini kapatiyor napabilirim lütfen yardimci olun :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bilgisayarı güvenli modda açmaya çalışın açılırsa logitech keyboard adlı bir sürücü olacak onu kaldırıp en yeni sürümünü kurmaya çalışın. olmazsa güvenli modda sistem geri yükleme yapın.

Arkadaşın söylediği gibi yapabilirsin. Dilersenhttps://community.logitech.com/s/feed/0D53100005J6mOLCAZ Logitech konu hakkında çözüm üretmiş,buradanda inceleme yapabilirsin. Muhtemelen sürücü çakışması olabilir. Driver Booster sistemi oldukça verimli kullanmaktadır. Logitech bu versiyonu yani güncel versiyonunda sorun olduğu için hata vermektedir.Klavyeyi çıkar ve sistem açılana kadar hiç takma sorun ortadan kalktığı da görülmektedir. Tabii test etmek mümkün olmadığı için sadece forumdaki varsayımları iletiyorum.

Umarım çözüme ulaşırsın.

Kolaylıklar Dilerim.

• Scalh kullanıcısına yanıt
    teşekkürler düzeldi :)
    mfc100u.dll hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.