Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var. 16gb. 7.26gb'ı boş.
  • Hocam PM attım.
  • Yanıtladım.
  • ACABA 47" olan LG 47LH400'ün fiyatı ne kadar?
  • mckork kardeşim bir-iki Türkçe altyazılı divx kopyaladı USB diskime. Akşam bir terslik olmazsa deneyip sonucu yazacağım.
  • Ben bugün, iki dükkanda, 42LH4000 ve 47LH4000'de divx ve mkv film oynat(tır)dıktan sonra, parayı verip 47LH4000 aldım.
    Samsung 40B6000 serisi LED TV ile yanyana seyrettim, aradaki kalite farkını kabulleniyorum. Ancak evde belki ayarlarla oynayarak daha iyi görüntü alırım.
    LH4000 ve LH7000 görüntüsünü aynı kaynaktan, alt-alta seyrettim, çok fazla fark yok gibi algıladım.
    Çarşamba günü kurulacak. Maalesef bu sefer yanımda disk yoktu, altyazı deneyemedim. Dükkanda ne varsa onu oynattık.
    Ancak dükkandakiler çok ilgiliydi. Başka bir zaman gidip dükkanda optik ses çıkışının Ac3 ve DTS sesleri decoderlara verip vermediğini test etmeyi düşünüyorum. Televizyonu kuracağım yerde decoder yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 18 Mayıs 2009; 14:52:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

ACABA 47" olan LG 47LH400'ün fiyatı ne kadar?

Teknosa fiyatı nakit 3149 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 18 Mayıs 2009; 14:56:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asus535

Ben bugün, iki dükkanda, 42LH4000 ve 47LH4000'de divx ve mkv film oynat(tır)dıktan sonra, parayı verip 47LH4000 aldım.
    Samsung 40B6000 serisi LED TV ile yanyana seyrettim, aradaki kalite farkını kabulleniyorum. Ancak evde belki ayarlarla oynayarak daha iyi görüntü alırım.
    LH4000 ve LH7000 görüntüsünü aynı kaynaktan, alt-alta seyrettim, çok fazla fark yok gibi algıladım.
    Çarşamba günü kurulacak. Maalesef bu sefer yanımda disk yoktu, altyazı deneyemedim. Dükkanda ne varsa onu oynattık.
    Ancak dükkandakiler çok ilgiliydi. Başka bir zaman gidip dükkanda optik ses çıkışının Ac3 ve DTS sesleri decoderlara verip vermediğini test etmeyi düşünüyorum. Televizyonu kuracağım yerde decoder yok.

Hayırlı olsun, güle güle kullan!

• quote:

quote:

ACABA 47" olan LG 47LH400'ün fiyatı ne kadar?

Teknosa fiyatı nakit 3149 TL

Fena durmuyor, bir de 10-12 ay taksitli fiyatı böyle olsaydı.
    Bankadan SMS gelip duruyor: "TEKNOSA'da X-Card'a Temmuz'a kadar peşin fiyatına 10 taksit avantajı!" diye. İster istemez heyecanlanıyorsun.
    Bir de bakıyorsun, TEKNOSA da işin üç kağıdını bulmuş: TAMAM, peşin fiyatına 10 taksit var, AMA nakit fiyatı da şu kadar!
    LCD TV'lerde marka,model ve ebadına göre 300-400TL fark oluyor
    Peşin fiyatına DEĞİL, artık "NAKİT fiyatına taksit" denmesi gerekli x-Card'a özel bir AVANTAJ olması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 18 Mayıs 2009; 15:15:12 >

• quote:

Ben bugün, iki dükkanda, 42LH4000 ve 47LH4000'de divx ve mkv film oynat(tır)dıktan sonra, parayı verip 47LH4000 aldım.

Hocam söylendiği şekilde mi oynattın... servis menüsüne mi girdin?

• Evet, dükkandakiler benden öğrenip, neşelendiler. Aslında onların bildiği, menu ve menu tuşlarına basılınca gelen farklı bir servis menüsü var. OK ve OK tuşlarına basınca bizim menü geliyor
    Hem 42", hem 47"'de denedim. okey.
    quote:

Orjinalden alıntı: metbey
    Hocam söylendiği şekilde mi oynattın... servis menüsüne mi girdin?
  • bir ürün de yazıldığı gibi olsa şaşarım :D

şimdi bu 47LH4000 USB'den ne oynatıyor ne oynatmıyor allaşkına biri yazabilir mi tam olarak ??
    herkes USB'ye kitlendi şimdi ama bunun dışında iyi bir LCD midir bu model?
    ayrıca 100Hz özelliği mevcut, tam olarak ne işe yarıyor yazabilir misiniz?

teşekkürler....... ;)
  • Offtopic'i fazla uzatmayalım, bu konuda cevap yazmazsanız sevinirim. Bu yazıyı daha önce okumuştum, kendimi tutamadım, size aktarıyorum:
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10973883.asp
    ve belki:http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=-132182&yazarid=17
    quote:

Peşin fiyatına DEĞİL, artık "NAKİT fiyatına taksit" denmesi gerekli x-Card'a özel bir AVANTAJ olması için

• quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

mckork kardeşim bir-iki Türkçe altyazılı divx kopyaladı USB diskime. Akşam bir terslik olmazsa deneyip sonucu yazacağım.

Beyler Türkçe altyazılı divx ripleri sorunsuz izledim. Türkçe karakterlerde bozulma olmadı.

Yalnız .mkv uzantılı dosyayı oynatmadı. Film dosyası olarak gördü ancak geçerli değil dedi. Yukarıda Asus kardeşimiz .mkv uzantılı dosyayı mağazada izlediğini söylemişti. O nedenle sorunun LCD den değilde dosyadan kaynaklandığını düşünüyorum. Gerçi dosyayı bilgisayarda izleyebildim. Bilemiyorum. Belki de başka bir .mkv dosya ile tekrar denemek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanitarium -- 18 Mayıs 2009; 21:41:32 >

• Ben bir düzeltme yapayım o zaman. Bugün ne yaptığımı anlatayım. Bugün yanımda hard-diskimi götürmemiştim. Dükkanda flash memory taktılar. Dosya uzantısına pek emin değilim, ama dosya isminde h264 ifadesi geçiyordu. Çarşamba günü aksilik olmazsa kendi televizyonumda denerim, sonuçları paylaşırım.

Not: Bu mesajı yazdıktan 1 gün sonra tekrar dükkana gidip denedim. MKV film ve Türkçe alt-yazı oynatıyor. Gerekli açıklamayı aşağıdaki mesajımda verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 19 Mayıs 2009; 13:52:55 >
  • Off yaaa bugün TV'yi bekliyordum; sabah LG'den aramışlar, LCD'lerin daha gelmediğini, hafta sonuna kadar süre istediklerini söylemişler. Yapacak birşey yok. Bekleyeceğim ama bir erteleme daha olursa o zaman tepem atabilir.
  • LH 4000 serisi usb den müzik ve resim oynatıyor. film oynatmıyor, bir yanlış anlaşılma olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurata

LH 4000 serisi usb den müzik ve resim oynatıyor. film oynatmıyor, bir yanlış anlaşılma olmasın...

ne demişler olmayanı oldutturma kabiliyetimiz vardır bizim,,,, oynatmıyordu, şimdi oynatıyor:)))

• quote:

ghost.rider.extended.cut.2007.dvd5.720p.bluray.x264-hv.mkv

RELEASE INFO:

Format : x264
    Source : BluRay
    Genre : Action / Fantasy / Thriller
    Resolution : 1280x528 (Display: 1280x532)
    Video Bitrate: 4429 kbit/s
    Audio : AC3 5.1 640kbit/s English
    Release : 06.09.07

Sizce yukarıdaki resimlerdeki televizyon hangi model?
    ipucu: Bu konunun, ilk sayfasındaki, ilk resme bakınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurata

LH 4000 serisi usb den müzik ve resim oynatıyor. film oynatmıyor, bir yanlış anlaşılma olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 19 Mayıs 2009; 14:01:51 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.