Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar peki fabrika ayarlarına dönülüdğünde performans ve kullanabilirlik açısından bir problem oluşuyormu? veya oluşurmu...
  • Demin Sony W4500 `un sitesini inceledim. iste link`i:

http://www.sony.com.tr/product/t46-w-series/kdl-46w4500#pageType=TechnicalSpecs

Bu sony mukemmel is yapiyor.helal olsun.TV`lerin her detayini veriyorlar.LG`ye ve diger firmalara da kapak olsun.milyonlarca insana hitap eden internet sayfalarini adam gibi yapamiyorlar.internet sayfasi yapamayan bu adamlardan TV alinir mi sizce? Ben vazgecmeye basladim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: minicikdev

Demin Sony W4500 `un sitesini inceledim. iste link`i:

Bu sony mukemmel is yapiyor.helal olsun.TV`lerin her detayini veriyorlar.LG`ye ve diger firmalara da kapak olsun.milyonlarca insana hitap eden internet sayfalarini adam gibi yapamiyorlar.internet sayfasi yapamayan bu adamlardan TV alinir mi sizce? Ben vazgecmeye basladim.

http://www.sony.com.tr/hub/bravia burada "yeni seri W5500 hakkında bilgi için tıklayınız" yazıyor, tıklayınca hata veriyo.
    http://www.sony.com.tr/product/t32-w-series/kdl-40w5500

Sony de adam gibi site yapamamış.

• quote:

Orjinalden alıntı: minicikdev

Demin Sony W4500 `un sitesini inceledim. iste link`i:

Hocam öyle diyorsun ama o flash video çok güzel bilgilendirmiş, kaçında var o?

• 37 inc lerde 100 hz bir sony varsa ha bide divx hd olsun ha bi de fiyat uygun olsun bi de 80.000-1 D. kontrast olsun hemen aliyim :)
  • LG-LH Kullanma Kılavuzu'ndan LH49**, LH50**, LH70** için oynatılabilen codec listesi:

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu
  • LG nasil copy-paste hatasi yapar.Ona takiliyorum.Adam bigi kontrol etsinler.Cocuk oyuncagi mi bu? TV bakicaz, gidiyoruz LG`nin ingiltere sitesinden ogreniyoruz. Bu TV turkiyede satilmiyormu kardesim. Ayip birsey. Versinler bana 2-3 gunde cevireyim pdf`leri.Nedir yani.Koca LG turkiye bu isi beceremiyor mu? Herkes inglizce bilmek orunda degil.

Sony konusunda da haklisiniz.
  • Ülkemizdeki LG, Sony, Samsung vb. distribütörü firmalar hatta diğer ürün çeşitlerinin distribütörlüğünün yapan firmalar, ne yazık ki istediğimiz profesyonellikte çalışmıyor. Burası Türkiye. İşler hep yarım yamalak, yapılan birçok şey yapılmış olmak için yapılıyor. Hala bu çağda bu firmalar internetin gücünün bile farkında değil. Birçoğunda, " ben bu işi yaparsam tam yaparım " diye bir düşünce tarzı olduğunu sanmıyorum.

Alternatifimiz olmadığı için bunlarla idare etmemiz gerekiyor...
  • Bence adamlar tr de böyle rezilliklerinin olduğunu bilse bunlara bayilik ve servislik vermezler, adamlarda kendileri kursa dağıtımınıda bu sefer çalıştıracakları elemanlar yine tr. olacak , anlayacağınız bizim millet iş yok, dogruya dogru atatürk bile gaz vermeye çalışmış ama çalışkandır zekidir falan diye ama yok, çalışkan ve zeki olsak 2. dünya savasına girmiş ülke ekonomik açıdan yok olmuş ama şimdi bizle karşılastırınca adamlar dünyada eko. lider ülkeler arasında ( almanya ya japonya ya bakın ) hatta bu ülkelere kore yide rahatlıkla ekleyebiliriz, baksanıza beklediğimiz tv lerde lg ler sonuçda kore malı,
    biz okadar çalışıp araba yapalım ama içine bir benzin koymayı bile akıl etmeyelim,

dedektif arkadasım acaba bu usb . bilgilerini nerden buldun , çoğu elektronik mağzalarında ben bu mod. göremedimde, daha dün gezdim kimse bizde var veya bitti demedi bu moddellere, hepsi bekliyoruz diyor , hala.

• Arkadaşlar özür dilemişler ve değitirmişler, iyi bari hemen anlamaları ve değiştirmeleri güzel...

http://tr.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=LH4000&model=NOTHING#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 27 Nisan 2009; 9:50:00 >

• Arkadaşlar, hsonu MediaMarkt'ta 47LH3000 vardı, Next HD uydu alıcıyla norml kanalları gösteriyordu. Ama bariz kötüydü. Yanda Philips standı vardı, 47PFL7603 vardı ve aynı kanal görüntüsü daha iyiydi. Sonra bir görevliden rica ettim, LG'yi Philips standına taşıdılar ve oradaki uydu alıcıya bağladılar (yine Next HD). Görüntü bariz olmasa da Philips'ten daha iyi oldu. LG standındaki bağlantılarda sorun vardı sanırım, o nedenle görüntü kötüydü. Özetle Hd uydu alıcı ve HDMI kablo olması koşulyla SD yayın benim hoşuma gitti.

Bu arada benim LCD depoya gelmiş. Bir terslik olmaz ise yarın akşam kuracaklar. Ayrıntılı bir inceleme yazacağım.
  • Ya arkadaşlar kafam karıştı bir yerde var biryerde yok diyorlar , LH 3000'de usb den resim müzik oılayı varmı arkasında usb girişi var ancak , ben yazılım güncelleme amaçlı koydular diye biliyorum onu.
  • İngiltere LG sitesine göre sadece güncelleme için var, film, müzik vb. yok.

• LH Sahipleri hani resimlere ne oldu ya Pc den görüntü resimleri atıcaktı bir arkadaş..
  • Bende 32lh300 var.Resım aktarmayı bılmıyorum yardımcı olursanız resımlerı yukleyeyım.yalnız benım pc ile lcd tv arası 3,5 metre..ztn ekrna kartıda dvı çıkışlı ..yanı ses alamam.kabloda bulabılırmıyım bılmıyorum.önce şu fotoları bı ekleyelım.birde bunda dvb-t var.bunun araamsı nasıl oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 27 Nisan 2009; 17:32:48 >
  • lh 4900 serisi neden türkiyede yok anlamadım eğer gelirse hiç fena olmaz hani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brave34

Bende 32lh300 var.Resım aktarmayı bılmıyorum yardımcı olursanız resımlerı yukleyeyım.yalnız benım pc ile lcd tv arası 3,5 metre..ztn ekrna kartıda dvı çıkışlı ..yanı ses alamam.kabloda bulabılırmıyım bılmıyorum.önce şu fotoları bı ekleyelım.birde bunda dvb-t var.bunun araamsı nasıl oluyor acaba?

Dostum ilk önce çektiğin resimleri imageshack.us sitesine upload et. Siteye gir ilk çıkan sayfada yan yana cancel ve browse ibarelerinden browse basarak fotografın yerini göster ve seç ondan sonra biraz aşağıda start upload ksmı var oraya bas biraz bekle. Ondan sonra çıkan sayfada yanında direct link to image yazan sarı kutunun içindeki linki kopyala sora buraya gir post atmak için yere o linki yapıştır başına bunu [simage] ,
    sonunada bunu yaz [/simage] . Gönder postu bu kadar. Pc yi bağlayamadınmı sen benim için öncelik pc görüntüleriydi.?

•  LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 28 Nisan 2009; 10:13:53 >

• Akşama başka fotolarda koyarım..3,5 mt civari kablo lazım kardeş.benım ekran kartında hdmı çıkış yok dvı çıkışı var.görüntüyü iletirde sesi iletmiyor bu meret.O yuzden pc bağlantısı yapamıycam.3,5 mt kabloda da göruntu zaten ne derece verımlı olur o da ayrı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 28 Nisan 2009; 10:47:12 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.