Şimdi Ara

LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu ) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.414
Cevap
9
Favori
217.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M@ni@C

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35
    quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C
    7.2 Mbps

teşekkürler arkadaşım 7.2 iyimiş bende vodafon hat cepnet paket var bu bilg. simkartı taksam edge'de hız nasıl olur dün media markete gittim bu konuyu sordum onlar bu konuyu bilmiyor ayrıca magz.daki bilg.lara sim kart takıp deneme yapmıyoruz dediler

GPRS ve EDGE'nin maksimum hızı 230 küsür kbps'tir zaten. Cepnet tavsiye etmem, ilk çıktığı zamanki gibi değil artık. günlük limit dolar dolmaz hızı ölümcül derecede düşüyor. VODEMNET paketi alırsanız şu anda haftalığı 8.99'dan. 1G kotaya kadar hız düşümü yok.
    Çatırçatır gezinebiliyorsunuz 3g kapsamasında.

Yalnız x130 'unuzun içinde 3G özelliği olup olmadığını denemeniz lazım. Bütün modellerde SİM slot'u olduğu halde hepsine 3G modem yok.

Model No G ile başlaması lazım.

http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-x130-ga7b6t-intel-atom-n270-16ghz-1gb-160gb-10-3g-netbook.aspx

http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-x120-g-c7g1t-intel-atom-n270-1-6ghz-1gb-160g-10-3g-tasinabilir-bilgisayar-yesilx120-g-c7g1t.aspx

bu iki cihazı tavsiye ederim.

Ben x130'un 3Glisini 670'e almıştım şu anda 600e inmiş içime oturdu.

bu arada x120 ile x130 arasındaki iki farkı en sonunda keşfettim.

x120'de wifi kart b/g destekli n destekli değil ama bluetooth var.
    x130'da wifi kart b/g/n destekli ama bluetooth yok.

detaylı açıklamarın için çok teşekkür ettim.

• merhaba arkadaşlar..

ben de lg x 140 netbook aldım 3 gün önce. 2 MB ram'li seçeneğini aldım. w7 starter.

wireless sorunu oldu..

pikatel modem ayarlarına girdim ip'den, şifreleme kısmından ayarları değiştirdim..bağlandı.

ama farklı mekan ve modemlerdene yapacam bilmiyorum????

bu arada x140'ı açalı 1 gün oldu; teknosa'da kurulumunu yaptılar, sanırım RECOVERY İŞLEMİ DE YAPILMIŞTIR DEĞİL Mİ?yani F11 tuşu ile yeniden yükleme yapmam mümkün sanırım artık? aksi takdirde recovery yapıldığını yada yapılmadığını nasıl anlayabilirm?

bunun dışında bana x140 ile ilgili tavsiyeniz var mı? ne gibi iş ve işlemler yapayım ilk başlarda?

teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klimandjaro -- 30 Ağustos 2010; 12:26:40 >
  • yeni lg x140 geliyor süper birşey alıntı;
    LG yeni netbook modeli
    X140' ı resmi olarak duyurdu
    Teknoloji dünyasının lider
    isimlerinden LG, yeni
    netbook modeli X140'ı
    yaptığı resmi açıklamayla
    duyurdu.
    Pine Trail kod adlı ikinci
    jenerasyon Intel Atom
    platformunu temel alan LG
    X140, 1366 x 768 piksel
    çözünürlüğünü destekleyen
    10.1-inç ekrana sahip.
    1.83GHz'de çalışan Atom
    işlemcisinin güç verdiği yeni
    netbook, 2GB bellek ve
    320GB depolama
    kapasitesiyle geliyor. Ekran
    kartı olarak işlemciye
    entegre GMA 3150 IGP(384 mb)'sinin
    kullanıldığı X140, 1.3MP
    entegre kameraya, WiFi ve
    3G bağlantı teknolojilerine
    de sahip.
    Diğer özellikleri arasında SRS
    TruSurround HD ses ve
    Ethernet gibi detaylara yer
    verilen LG X140, Beyaz Ateşli
    Pembe ve Siyah olmak üzere
    üç farklı renk seçeneği ile
    sunuluyor. Beraberinde
    gelen pil ile 9 saate kadar
    kullanım ömrü sunduğu
    belirtilen X140'a, işletim
    sistemi olarak Windows 7
    Starter'ın eşlik ettiğini
    görüyoruz.
    LG tarafından ön-siparişe
    sunulan yeni netbook
    modelinin yurt dışındaki
    fiyatı 490$ civarında olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 30 Ağustos 2010; 15:15:17 >

• herkese selamlar,
    ben 5 gun önce teknosa dan lgx130 aldım,hediye olarak kız kardeşime,250gb olanı aldım.
    ve kurulumu orda yaptılar,w7starter var.ben bunu xp yapmak istiyorum lakin gogledeki butun usb den xp kurma adlı yazıları okudum ettım piyasadaki butun programları denedim ama nafile hiç biri işe yaramadı sonunda flash bellegi çalışmaz hala getirdim suanda flash bellek sizlere rahmet mefta oldu
    bnde 1tb harici hdd var bunun üzerinden xp kura bilirmiyim? peki nasıl?
    yada
    yeni bi flash bellek alarak tekrar denemk istiyorum sizce gerek varmı yksa w7starter iyi bir işletim sistemi?değiştirmeye gerek varmı?
    kurulum yaparken hdd iki bolmuslaer 100 kusur olarak c ve d ,ben c den bı 50 kusur gb alıp d aktarmak istiyorum bunuda format sırasıdna yapabilirim ama format olayını yapmdan sorunsuz w7starter uzerıdnen yada baska bı prog.ile nasıl yapacagım.

daha adam akıllı program yuklemedım duruyor oyle bu işlemleri yaptıkran snra gereklı programları yuklecegım,
    acaba hangi virüs programı kurmak gerekkir? wless olayını nasıl çözecegiz hala sorn varmı? daha önceki sayfalarda bios guncellemesi yapmayınzı yazıyordu ,bu sorun hala devam ediyormu butun guncellemelerı yapayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120slim_fintr -- 3 Eylül 2010; 16:11:32 >

• yok mu bi yardımcı olacak arkadaş
  • Bazı arkadaşlar Win XP kurabilmiş,bazıları da ben gibi kuramamışlar.Bende sizin gibi ne yollar denedim Win to flash,Petube falan ama olmadı.En son çare Win 7 ultimate kurdum. Onun çareside microsoft un win to 7 usb diye bir aracı var sitesinde.Onu indir.Hatta ara sayfalarda linki vermiştim.Sonra win 7 iso dosyası edin.İş tamamdır.Ben memnunum win7 den şu anda.XP de daha hızlı olacagına inansamda,elimden birşey gelmiyor.Ne flash kaldı,ne de moral :((
  • xp kurdum ama tek handikabı ses kalitesi çok çirkin ses kartının xp de..büyük kulaklıkta bass alamıyorsun..yani almaya çalışırsan patlak patlak çıkıyor ses malesef..derin derin veremiyor xp de bass ı..
  • nalet gelsin ne tezekten bi alettir ya,Fn ile mute yaptım birdaha ses çıkmaz oldu kardeşim ne yappmışsa eve geldigimde ses çıkmaya başlamıstı aletten,
    zaten win7 usb at baska hiç bişeye gerek kalmdan yukleme yapabılıyorum bende ama wın7unlmt yukllemedim biraz agır kalır ksar diye starter ile duruyor,zaten c den bi 50gb alıp d verdim bunun için format atmak istiyordum onuda yaptım formatsız artı xp ile hızlı olur diye dusundum ama öncelik tabi şeyi hdd bolmek onuda yaptım artık bı sorun yok gibi..
    bi sorum olacak
    bu lg intelligent update ile indirgimiz driver nereye kadediyor?
    ve çok yavaş iniyor bunu için bi site var mı hız lı çekeceğimiz!??
  • arkadaşlar bu netbookdan almaya aranıza katılamaya karar verdim :D
    ancak acere em250 ile bunun arasında kaldım
    acaba acer em 250 ile ilgili bi fikir olan var mı ??
    hangisini tercih etmeliyim?
    birde bu netbooklar monitöre ya da tvye bağlanabiliyor di mi ?? her ikiside ??

ACER em250

Garanti Süresi 24 ay
    İşlemci Intel® Atom? işlemci N270 (512 KB L2 cache, 1.60 GHz, 533 MHz FSB)
    Yongaseti Mobile Intel® 945GSE Express Chipset
    Sistem Belleği 1 GB
    Ekran Kartı INTEL GMA950
    Ağ Kartı 10/100 Mbps
    Sabit Disk Kapasitesi 160 GB
    Batarya 3 hücreli
    Ekran 10.1" SD 1024 x 600 (WSVGA) pixel çözünürlük,LED-backlit TFT LCD, webcam
    İşletim Sistemi Windows® XP Home
    Boyutlar 258.5 (W) x 184 (D) x 25.4 (H) mm, 1.11 kg
    Geliştirilmiş Portlar 3 x USB 2.0
    Açıklama 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED?
  • arkadaşlar inanılmaz kararsız kaldım yani 600 tlye LGX130 netbook mu yoksa
    736 tlye bu notebook umu almamı önerirsiniz ??
    Teknik Özellikler :
    Marka Lenovo
    Model G555 AMD M320 2GB 250GB 15.6"
    Ürün Kodu 59-039194
    İşlemci Markası AMD
    İşlemci Tipi Athlon II X2 Dual Core M320
    İşlemci Hızı 2.10 GHz 3200 MHz
    İşlemci Cache 1 MB
    İşlemci FSB (Veri Yolu) -
    Ekran Boyutu 15.6"
    Ekran Tipi HD Glare
    Ekran Çözünürlüğü -
    Ekran Kartı ATI Mobile Radeon HD4200, DirectX 10.1 uyumlu
    Ekran Kartı Hafızası -
    Grafik İşlemcisi HD4200
    HDMI Yok
    Sistem Belleği 2 GB
    Bellek Tipi DDR2 800 MHz
    Max Bellek -
    Disk Kapasitesi 250 GB
    Disk Hızı 5400 rpm
    Disk Arabirimi -
    Optik Sürücü DVD±RW DL
    Modem Yok
    Ethernet 10/100 Mbit
    Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Bluetooth 2.1
    FireWire -
    E-Sata -
    Seri Port Yok
    Usb Portu 3x USB 2.0
    Express Kart -
    Video Portu -
    Klavye Q Türkçe
    Hoparlör 4 Speaker 1 Subwoofer Dolby Home Theater
    Kart Okuyucu Media Card Reader 6-in-1
    Kamera 0.3 MP
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Yüz Tanıma -
    Touchpad -
    Uzaktan Kumanda Yok
    3G Yok
    Diğer Özellikler -
    İşletim Sistemi (Yazılım) Windows® 7 Starter
    Paket İçeriği -
    Çanta Yok
    Boyut -
    Pil Teknolojisi 6 hücreli
    Pil Ömrü -
    Ağırlık 2.75 Kg
    Garanti Süresi 24 ay

• cevap verecek kimse yok mu
  • acer ın servisi kötü diye duymuştum diğerinde de amd işlemci diyor o da çabuk ısınıyordu diye hatırlıyorum
  • bu netbooku nisandan beri kullanıyorum bugün bir denemem yapayım dedim müzik dinleyip internettte gezerken şarj 4 saat dayandı sizlerde durum nedir
  • bende yeni aldım windows 7 ye çevirdim ama smart on yazılımını nerden bulabiliriz çalışmıyor:S birde bu fn ile kullanılan özel tuşlarda çalımıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

bende yeni aldım windows 7 ye çevirdim ama smart on yazılımını nerden bulabiliriz çalışmıyor:S birde bu fn ile kullanılan özel tuşlarda çalımıyor

önceki safalarda smart on için yeni sürüm download linki vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISELY

bu netbooku nisandan beri kullanıyorum bugün bir denemem yapayım dedim müzik dinleyip internettte gezerken şarj 4 saat dayandı sizlerde durum nedir

masaüstü resim değiştirme açık müzik dinledim nette takıldım 3 saat 43dk dayandı aeroda açıktı
  • merhaba...x-130 u aldığım günden beri hiç problemsiz olduğu gibi kullanıyorum...bu güne kadar hiç sorun yaşamadım...

ama artık bir sorunum var...yeni bir video kamera aldım sanyo xacti full hd...problem şu ki windows movie maker mpeg4 avc desteklemiyor...bu sorunu nasıl aşabilirim...teşekkürler...
  • slm. bende x130 u yeni aldım.daha önce kullandıgım asus 904 hd ye göre enbuyuk artısı ekranı.yalnız x130 da parlaklığı düşürmeme ragmen x130 u kapatıp actıgımda eski parlaklıgına dönüyor.kalıcı ayarları nasıl yaparım arklar
  • Arkadaslar lg x140 2gb n455 işlemcili 1366 768 çözünürlüklü netbook alan var mı? Bu ekran çözünürlüğü işe yarar mı ?
  • Bende aldım cihazdan daha doğrusu hediye geldi. O nasıl ses ya kafamı ütülüyor, sıcaklık desen masaüstünde 60 küsür. Bu cihaz için nasıl 30 sayfalık konu olmuş anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.