Şimdi Ara

LG X120

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ürünü kullana gören yada bilen varmı?Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?Güzel bi cihaza benziyor.

http://www.chip.com.tr/konu/Ultra-tasinabilir-elustu-bilgisayar-LG-X120_12607.html

• çok yakın bi zamanda her yerde satısa cıkacak biraz daha beklemen lazım :)
  • dayanamayıp müşteri hizmetlerini aradım.gayet ilgisiz bi vatandaş yok o daha ağusta gelicek gibisinden bişeyler söyledi.ağustosta gelecek ürünün reklamını niye mayıstan yapıyolar anlamadım.
  • yok ya o kadar deil ya benım bildigim kadarıyla yanlıs bişi demeyim ama 2 hafta içinde satişa cıkcak die biliyorum...
  • merabalar. bende 1-2 haftaya kadar bır netbook almak ıstıyorum. yanlız iki model arasında gıdıp gıdıp gelıyorum .
    1.lg x120
    2.samsung nc10

ikisinde avantajları dezavantajları var.
    lg için 3g destegi var ve 5 sn .de acılan akıllı programı var ama parlak ekran
    samsung ise mat ekran olması cok ıyı fakat ses az ve baglantı sorunları yasanılıyor sanırsam
    pil suresı ıcın aynı dıyorlar hemen hemen
    sizce hangısını almayılım lg 'nin 3g desteklı olması avantaj fakat opsıyonellı mı
    yardımcı olursanız cok sevınırım.
  • bu kadar olur bende aynen senin gibi ikisi arasında kaldım,hala'da karar veremiyorum,samsungun pili biraz daha fazla gidiyormuş,lg yaklaşık 4.5-5 saat samsung 6 saat gidiyormuş..Tip olarak lg daha güzel ama ben samsungu pil özelliği yüzünden alacağım sanırım,bir üçüncü seçeneğimde asus un eee'leri onların pil ömürleri piyasadaki en fazla ama tiplerini beğenmedim..
  • x120 aldım 2 gün önce. ben de samsung-asus ve lg arasında kararsız kalmıştım. ama bir iki özelliğinden dolayı LG'yi seçtim. asus ve samsung genelde siyah satılıyor. LG'nin beyazı çok hoş duruyor. smart on ve smart link özellikleri de böyle bir netbook için bence çok kullanışlı. pil süreleri hepsinin hemen hemen aynı. belki LG parlak ekran olduğu için birazcık daha az gider ama genel olarak bakıldığında bir farkı yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***LG X140*** KULLANICILARI
    15 yıl önce açıldı
    ***LG A510*** KULLANICILARI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pil testini yaptınmı peki üstad?,,tam dolu açtığında sadece nette gezinirken kaç saat ömür gösteriyor,5 saatten az ise malesef ben samsungu seçeceğim,çünkü pil ilk önceliğim benim..
  • yok hocam daha henüz tam anlamıyla kullanmaya başlamadım LG'yi...
  • cihazı biraz önce bimeksten aldım.cihaz elektroworld de var.ama 3 hücreli dedi satıcı.ben de bimeksten aldım 6 hücreli olanı.öncelikle artıları.

1.bi kere ekranı çok güzel.diğer netbooklardan kesinlikle daha canlı.
    2.klavyesi ü harfi dışında çok geniş ve kullanışlı.
    3.ses kesinlikle harika.
    4.gerçekten şık.
    5.üzerindeki yazılımla windows açılmadan cihazın internete girmesi çok güzel.

şarjı şu anda %66 da 2.5 saat görünüyo.yaklaşık 4-5 saat gider gibi görünüyo.hafif bi ısınma ve arada bi harddisk çalışma sesi az da olsa geliyo.bunlar da eksileri.

ama sonuç olarak bence alınabilecek bi cihaz.samsun nc10a göre bence sesi ve ekranı ile ön plana çıkıyo.içinden çıkan kılıfta bence kullanışlı.fiyatı diğerlerinden biraz yüksek 650 tl taksitli fiyatı.
  • Ben ereyon.com dan 8 taksitle aldım toplam 625TL ye fln geldi.

Bana göre en büyük artısı iki tane açma düğmesi olması. Soldaki smart on çalıştırıyor. 2-4 saniyede internet, müzik, resim, msn, skype açılıyor. smart on ile 4-6 saniyede açıp sözlük, banka, mail işlemini gördükten sonra ya yine 2-4 saniyede kapatabiliyorsnuz ya da direk ordan xp sistemine geçebiliyorsunuz.

Diğer bir süper özellik bana göre. kutudan çıkan bir ara kablo ile usb girişinden diğer bilgisayarlara bağlayıp netbooku harici disk olarak görüp her şeyi hızlıca aktarabiliyorsunuz.

Pil ömrünü henüz bende tam anlamıyla test edemedim. AMA iki msn, müzik ve bir ton açık program ile 4 saat gösteriyordu. Işığı kısıp sadece msn açınca eminim çok daha fazla yeter.

Normal bilgisatar olarak acer laptop kullanıyorum ve dizüstü tanımına aykırı bir alet diz üstüne kullanılmayacak kadar ısınıyor :) ancak lg x120 yi istediğiniz yerde kullanabilirsiniz ısınma problemi yaşamadım.

Onun dışında tasarımına deyecek bir şey yok zaten harika.

Ben çok memnun kaldım iyiki LG almışım...

• Ha bir şey daha var. Bu bahsettiğim ara kablo ile bağlandığınız diğer bilgisayarın dvd sini kullanabiliyorsunuz... CD den oyun kurdum valla :) bide bluetothu var.
  • şu diğer bilgisayarın dvdsini kullanma olayını sanırım s-link kablosu ile yaptın.kısaca anlatırmısın?diğer bilgisayarı ağ bağlantısı olarak mı tanıyor yoksa usb bellek tarzında mı?
  • düşünenler mediamarkt'tan 600 TL / bonus'a 5 taksit şeklinde alabilirler..
  • kullanan arkadaşlara bi sorum olucak.x120 nin kendi kamera programı youcam, hiç denedinizmi?görüntü ayna görüntüsü.yani sağdaki nesneler solda soldakiler de sağda.nedenini çözemedim.sizin ki de öylemi acaba?
  • X120 hakikaten güzel cihaz. Alınır fakat X130'lar geliyor 3G'li. Onlar dahada güzel olacak.
  • Arkadaşlar x120'ye memory stick taktım fakat çıkarmadım yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar bu cihazın x110 dan artıları nelerdir acaba?
  • bundan kız arkadaşıma aldık da ya şu diğer pc bağlantı kablosunu takıyorum.. bi buluyor hemen gidiyor bi türlü rahat bi bağlantı kuramadık.. ağda tanımlanamayan ağ yazıyor..nedendir acaba güvenlik duwara fln diyo kapıyorum hala aynı hata yardım edebilcek olan var mı
  • arkadaslar bende lg x 120 den aldım yeni,sesi filan çok güzel fakat msn de konusurken ses hep titriyor ,müzik dinlerken böyle bir sorun yok. Sizdede böyle birşey oluyormu dediğm gibi sorun sadece msn de kameralı görüşme yaparken.Çok rahatsız edici bir şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.