Şimdi Ara

LG X-BOOM ARX10 2300W AV RECEİVER EV SİNEMA SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Panasonic sc btt195 marka 3d bluray oynatıcım var bunu amfiye bağladım fakat oynatıcıya disk koyduğumda ya da flash bellek taktığımda sesi amfi sistemden alamıyorum.Acaba bağlantıyımı yanlış yapıyorum.Doğru bağlantıyı nasıl yapabilirim.

Tv ile lg amfi arasında optik kablo ile sorunsuz ses aktarımı yapabiliyorum.Panasonic oynatıcıdan görüntü alabiliyorum fakat amfiden sesi alamıyorum.

• Merhabalar,
    Lg nin arx 10 ile na 9640 cihazı aynıa sistem.. Bu ürünü kullanan varmı acaba.? Evde kullanılacak bir ürünmü? Sesi kalitelimi? Yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi rica edebilirmiyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenzo1975 K kullanıcısına yanıt
    vallaha hiç dinlemedim ama teknosada gördüm kocaman bişeydi fakat baya güzel görüntüsüydü benim arkadaş dinlemiş vatan bilgisayarda baya güçlü cihazmış ama fakat lg xboom cm9740 kadar değildir o daha güçlü fakat yeni lg xboom modelelri çıktı modeller bunlar
    lg xboom plus cm9950 4400 w rms
    lg xboom plus cm9750 3000 w rms
    hatta yeni sony modeller çıkıcak onlar şunlar
    sony shake x1d 1200 w rms
    sony shake x3d 1200 w rms
    sony shake x7d w rms bilmiyorum
    sony mhc v7d w rms bilmiyorum
    bu sony yeni ürünlerine artık mega bass özelliği ekledi artık eski bass güçlendirme efektelrin veremediği alçak frekansları bu mega bass özelliği sağlayacak aynı lg xboom gibi alçak frekanslardaki basları mega bass özelliği ile rahatca duyulacak sonunda grove efketi ve bass bazuka efketi bitti yeni bass güçlendirme efketi mega bass

• Öncelikle sorunumu çözdüm.Hdmi kablosunun bir ucunu oynatıcıya diğer ucunu amfide bulunan hdmi 1-2-3 lerden herhangi birine takıyoruz.Daha sonra hdmi kablosunun bir ucunu tv nin herhangi bir hdmi portuna diğer ucunda amfide ki hdmi tv outpot portuna bağlıyoruz.

Cihaza gelecek olursak harika bir cihaz daha yüksek cihazlara gerek yok,diğer modeli dj ler için tasarlanmış bir cihaz.Bu model bile apartman dairesi için oldukça fazladır.Kalitesine gelecek olursak lg yine konuşmuş.Cihazı çok beğendim ve memnunum.

Kesinlikle alınabilir.
  • sizdeki cihaz lg arx 10 mu (yada diğer adıyla na 9640)
    Ürün kısık seste de kaliteli ses verebiliyormu? Özellikle müzik performansı ve kullanımı hk bilgi vermenizi rica edebilirmiyim? Bende bu cihazı
    teknosada denedim.. orada çok iyi geldi ama hep yüksek seste dinledim. Evde kısıktada aynı keyfi verebiliyormu?
    Kullanımı hk ve memnuniyetiniz hk Detay verebilirseniz çok sevinirim
  • şu LG denen dandik gürültü makinalarına para vermeyin, yazıktır ya.
  • +1 buzdağı
    mediamarkt ta gumburduyordu x-boom. ne ki diye yanina gittim biraz muzik dinlemeye calistim ama nafile. varsayimsal olacak ama tahminim yuksek thd den dolayi rezil bir performansa sahip. hicbir sekilde muzikal kalitesi yok. tek olayi yuksek ses. isikli ve acayip tasarimli konsolu ile gorunuse onem verenlere(!) hitap edecek tarzda. oradan denon pma-520 ye bagli dali zensor7 ve marka/modelini hatirlamadigim bir cd player kombinasyonu vardi. x-boom dan sonra kat kat iyi geldi kulaga :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizin söylediğiniz x boom cihaz zaten Açıkhava için üretilen amatör dj lık yapmak isteyenlerin tercih edeceği bir makine
    teknolojikadam07 arkadaşımızın söylediği daha çok ev sinema ve müzik sistemi için üretilmiş bir şey
    bende teknolojikadam07 kullanıcı arkadaşımızdan bu ürün hakkında detaylı bilgi istedim. yani arx 10 diye
    geçen model..oda biraz daha farklıydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenzo1975

sizin söylediğiniz x boom cihaz zaten Açıkhava için üretilen amatör dj lık yapmak isteyenlerin tercih edeceği bir makine
    teknolojikadam07 arkadaşımızın söylediği daha çok ev sinema ve müzik sistemi için üretilmiş bir şey
    bende teknolojikadam07 kullanıcı arkadaşımızdan bu ürün hakkında detaylı bilgi istedim. yani arx 10 diye
    geçen model..oda biraz daha farklıydı..

Hayır.

Sizin konuştuğunuz sinema sistemi(!) diye geçen ürünü kastediyorum. İlk olarak Center(merkez) hoparlör yok bu alette. Baştan ofsayt yani. Merkez hoparlörün bulunmaması, çakal Korelilerin bunu, bahsedildiği gibi sinema sistemi olarak değil de, görüntüye ve boyuta önem veren ve kaliteli sesten ziyade "etrafı sallamak isteyen" hippi ler için tasarlarladığını açıkça ortaya koyuyor.

Elbette zevkler tartışılmaz, alan hayrını görsün. Fakat bu tenekeye sinema sistemi deyip, "gerçek sinema sistemleri" ile karıştırılmasını engellemek için yorum yapıyoruz.

• peki hocam ... ağırlıklı müzik dinlemek için daha kompakt bişey bütçe 2,000 civarı.. Ses kalitesi önemli
    ne önerirsin. ( bir aile babasıyım hippi tarzım yok)
    Mesela Marshall ın kompakt bir ürünü çıkmış woburn (çok az yer kaplıyor)
    (avr olmasına gerek yok)
  • quote:

peki hocam ... ağırlıklı müzik dinlemek için daha kompakt bişey bütçe 2,000 civarı.. Ses kalitesi önemli
    (avr olmasına gerek yok)

Bütçenize uygun olarak, müzik dinlemek için, ben olsam Denon PMA-720 ve kaliteli bookshelf hoparlör ile yola devam ederdim. Fakat "o da yer kaplar" derseniz, Yamaha Pianocraft tarzı kaliteli mikro sistemler ile müzik işini bitirirsiniz diye düşünüyorum.
  • herkese merhaba ürünü geçen gün inceleme fırsatım oldu tamamen çöp bir ürün kesinlikle tavsiye etmem bu ürüne para verilmez
  • mrblar,bendede lg 9640 var,laptopa bağlı müzik dinliyorum,eko ayarlarını iyi yapınca,gayet kaliteli müzik dinleniyor,filmlerde zaten harika,dinlediğim müzikler flac formatında ve dfx programım var,bundan öncede z5500 vardı,z5500 ü kalite ve ses olarak 2 ye katlar
  • vallaha ne diyim lg yerine sony alın daha iyi yeni modekler çıktı bile ve sony yeni ses sistemlerinede mega bass özelliği koydu artık sadece sert bass değil alçak frekans daki basları bile verecek ve zaten sonynin ses kalitesi on numara ben shake 33 dinledim o ses varya o ses lg xboom u alt eder artı tizler şahane hornt tizler sony kendini baya bi geliştiriyor ne olursa olsun sony daha iyisini başarmaya çalışıyor bence başardı bile
  • Değerli DH sakinleri bu fiyata ki kimse fiyatını yazmamış 2.000 TL şu an xxx yerde. Hangi ürünle neye göre kıyasladınız neye göre çöp dediniz ? Profesyonel olarak mı bu iş ile ilgileniyorsunuz. Linki verdiğin ürün DENON PMA 720 sadece kendisi 1.300 TL ve çöp dediğin cihaz da 3 HDMI girişi var. + Diğer özelliklerini de biraraya getirdiğiniz de hiçte böyle çöp denecek bir ürüne benzemiyor!

Yaptığınız yorumlar bu site de okunuyor ve önyargılı olarak yazdıklarınız alacakların hevesi olanların sadece hevesini kırıyor. Geçmiş dönemde benzer ses sistemini arabamda dinlemiş biri olarak söylüyorum ve o tesisatı kuran arkadaşımın da evde kullandığı pioneer serisi ev amfi sini de düşündüğüm de kolonlarınız vs vs hariç bu fiyata alamazsınız!!!!!

Ses durumuna gelince Home theater olarak demeyin vs vs demişsiniz hiç sinemaya gittiğinizde sesin karşıdan geldiğini duydunuz mu ? yüksek seste tüm tonlar hissedilir. LG de bunu bildiğiniz eve taşımış ama evine alıpta o sesi o kadar açabilecek bi ev tanımıyorum.!!!! Sonuç olarak alınabilecek bir ürün mü ? Bana göre alınabilecek bir ürün. Eğer Düşük ses performanslarını beğenirsem ki düşük ses dinleyeceksem niye alıyorum diyebilirsiniz. O da tamamen benim zevkim zamanı gelince de açılır ama her zaman o sesle dinleyemezsiniz kulağınıza zarar!!!

• quote:

peki hocam ... ağırlıklı müzik dinlemek için daha kompakt bişey bütçe 2,000 civarı.. Ses kalitesi önemli
    (avr olmasına gerek yok)

Sn Kenzo1975,

Amaç ağırlıklı olarak müzik dinlemek ise tavsiyem kompakt sistemler yada giriş seviyesi avrler yerine stereo anfi + kule yada raf tipi hoparlör kombinasyonunu değerlendirin. 1500-200tl bütçe ile çok rahat sıfır olarak alabileceğiniz cihazlar var. Örneğin Denon PMA 520AE + Heco, Magnat yada Wharfedale markalarının fiyat performans serisi kule hoparlörleri gibi. Anfi ve hoparlör çeşitliliği arttırılabilir, başka arkadaşlarında tavsiyeleri olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizak84 -- 27 Nisan 2015; 18:01:50 >

• Crafty kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle 2000 lira verip 4.2 kanal sinema sistemi almak mantıklı mı sence ? sinema sistemi en az 5.1 olur isteğe göre 7.1 5.2 vb. gider bu kurulacak alana ve bütçeye göre değişir

bu sistemi ben avr+hoparlör sistemine göre kıyas yaptım fiyatı dolayısıyla ki her zaman gerek ses gerekte malzeme kalitesi olarak alınabilecek 0 bir set bundan daha iyi olacaktır 2.elde daha iyi bir set kurmak mümkün

ben profesyonel değim ama 5 yıldırlı bu hobi ile ilgeniyorum gerek kendim vede çevremdekilere yetecek kadar bilgi ve tecrübeye sahibim her zamanda öğrenmeye eleştirilmeye açığım

denon önerisi amaç müzik dinlenecek diye yapıldı yoksa avr+hoparlör ilede hem müzik hemde sinema işi halledilebilir bu işi forumda yapan bir sürü kişi var zaten biraz araştırınca görürsünüz

ayrıca müzik amplilerinde digital giriş olmaz sadece dahili dac varsa vardır o kadar hdmi olsa ne olacak stereo amplide ? avr alındığı zaman şuanda en az 4 adet girişli modeller var 1 adette çıkışları bulunuyor vede 7.1 kanal ve hd ses kodekleri destekleniyor

bu ürüne heves eden görmedim şuana kadar görmemde herhalde insan biraz etrafına baktığı zaman gerçekleri görür zaten

ne demişler kargaya yavrusu şahin görünürmüş 2000 liraya her türlü gerek 0 gerekte 2.el kule tipi bir set kurarım lg her anlamdada daha iyi bir ses elde ederim vede daha uzun ömürlü bir set olur

sinemada konuşma sesleri tam karşıdan gelir efektler ise yanlardan varsa arka ve tavan hoparlörlerinden gelir ayrıca amaç yüksek ses değil kısık seste tüm detayları duyabilmektir yoksa her ürünü son sese açılanca tüm tonlar duyulur

bu seti yakından görüp inceleyip dinlemedi iseniz gidip görün derim o kuleler üflesem uçacak kaldı ki 2000 civarı bir rms versin

bana göre lg diğer x-boom serileri gibi gereksiz çöp ürünlerinden biri olmuş herkes her işi yapamaz eğer yapsa idi neden bu kadar marka var ?

bu ürünün sadece sesi değil kendisi gibi fiyatıda zarar

• O zaman bu ürün sadece çöp demek yerine Başka bir konu linki ya da ürün modellerini sinema için ya da müzik için paylaşırsak daha güzel olur değil mi ? Böylece gerçekten bu ürüne bu kadar para kimse vermemiş olur. Bu özellikleri var dediğin bir kaç avr modeli söyleyebilir misin ? Merakımdan soruyorum fiyatlarına bakacağım...
    merhaba hocam buyrun konu linkleri

http://forum.donanimhaber.com/m_87054142/f_//tm.htm#87054142

http://forum.donanimhaber.com/m_72708317/tm.htm

pioneer vsx-323 vsx-329 veya diğer 3xxli serilerde olur

denon x-500 e bakılabilir

not: liste fiyatlarına bakmayın normal fiyatları yazılandan farklı oluyor kampanya ürünleri hariç
    Dostum kızıp gücenme arkadas haklı yazık bu sisteme verilen paralara

Çöp yorumu haksız degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.