Şimdi Ara

LG X-BOOM ARX10 2300W AV RECEİVER EV SİNEMA SİSTEMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam buyrun konu linkleri

http://forum.donanimhaber.com/m_87054142/f_//tm.htm#87054142

http://forum.donanimhaber.com/m_72708317/tm.htm

pioneer vsx-323 vsx-329 veya diğer 3xxli serilerde olur

denon x-500 e bakılabilir

not: liste fiyatlarına bakmayın normal fiyatları yazılandan farklı oluyor kampanya ürünleri hariç

Ayrıntılı cevaplar için teşekkür ederim.

323 modeline baktığımda 799 malum yerlerde daha uygun olan bir yer neresi var. Ayrıca bu ürüne kolon da düşündüğümüzde toplamda tutar ne kadar olacaktır sizin önerinizle ?

Set olarakta var aynı yerde yine PIONEER VSX-323 K AMPHI/RECEIVER, PIONEER (S-ES3TB) HOPARLOR, PIONEER (S-21W) SUBWOOFER. Bu kolonlarla ilgili yorumlarınıza baktım ve diğer konu da genel konulara sırf üretilmiş olsun diye bir kolon denmiş. Sizin öneriniz nedir ? Böyle birşeyin maliyeti minimum 1500 tl gözüküyor.

Denon X-520 fiyatı ise 911 tl olmakta. istenilen kolon sizin de önerinizle muadili düşünelim yani ön kuleler 2 x 30 luk Bass 2 Mid 2 Tiz, Center öneriniz, Arka kuleler de göz önüne alındığında eşdeğer ürünü hala daha ben kafamda oluşturamadım maalesef bu konu da yardımcı olur musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Dostum kızıp gücenme arkadas haklı yazık bu sisteme verilen paralara

Çöp yorumu haksız degil

Haklı haksız tartışması yapmıyoruz bilgi almaya konuyla ilgili fikirlerimi yazmaya çalışıyorum. Biraz daha fazla bilgi istiyorum. Gelişimini tamamlamamış ergen şeklinde yazması hoş değil karşısında 5 yaşında çocuk yok somut birşey istiyorum. Evet bakın aynı ürünler bunlar linkleri de bunlar çok daha iyi ya da muadili bilgisini istiyorum.
  • Crafty kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam rica ederim

evet 323 700 bandında bulabiliyor daha uygundan kastım fiyatı idi hoparlör sistemini kurmak için kullanım amacını vede kurulacak alanı bilmek gerekir ama kule tipi kurulacak ise magnat supreme 802 hcp set var 1250 liraya o set alınabilir 323 ile sonradan ise aktif woofer eklenip keyif arttırılabilir

o kolon seti bende 3 yıldır var şuanda sadece kuleleri durmakta ve kullanmıyorum süs niyetine duruyorlar bu set ile bir sürü çalışmalarım oldu ama benim açımdan istediğim sonucu elde edemedim ama bu işlere yeni başlayan fazla bütçesi olmayanlara iyi bir set gelecektir ama bütçesi var ise kesinlikle magnat set almalarını tavsiye ederim

denon x-500 nerde 911 lira 750 liraya alınabiliyor dikmen müzikte yukarıda yazdığım magnat set bu avr içinde geçerli

ayrıca dediğim gibi kullanılacak alan vede kullanım amacı büyük rol oynuyor yoksa harman kardon htks serisi canton cx mx serisi gibi takımlarla bile eşlenebilirler

not: 2.elde daha iyi seçenekler çıkabilir 2000 lira bütçeye

• şunu görünce la boom diye bir film çıkmıştı biz gençken.patlarsam yanarsın diye çevirmişlerdi hep o geliyor aklıma.sophie marceu diye fransız bi hatun türediydi sonra unutldu gitti sanki.neyse lg nin bu cihazı niye yaptığını hiç anlamadım.minibüscüler için yapmış sanki bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crafty

quote:

Orijinalden alıntı: Buzdağı

quote:

Linki verdiğin ürün DENON PMA 720 sadece kendisi 1.300 TL ve çöp dediğin cihaz da 3 HDMI girişi var.

Yaptığınız yorumlar bu site de okunuyor ve önyargılı olarak yazdıklarınız alacakların hevesi olanların sadece hevesini kırıyor. Geçmiş dönemde benzer ses sistemini arabamda dinlemiş biri olarak söylüyorum ve o tesisatı kuran arkadaşımın da evde kullandığı pioneer serisi ev amfi sini de düşündüğüm de kolonlarınız vs vs hariç bu fiyata alamazsınız!!!!!

Ses durumuna gelince Home theater olarak demeyin vs vs demişsiniz hiç sinemaya gittiğinizde sesin karşıdan geldiğini duydunuz mu ? yüksek seste tüm tonlar hissedilir.

Şu süper zeki(!) yorumlardan sonra cevap yazıp kendimi yormanın saçma olduğuna kanaat getirdim. İlber Ortaylı hocamıza bir kez daha saygılar sunuyorum. Hayatta başarılar

Foruma yazılan yazıya gereksiz diyen ve cevabı vermeye tenezzül etmediğini söyleyip daha gereksiz bir mesaj yazman da çok manidar olmuş. Yazılarından anlaşılan henüz gelişimini tamamlamış ergen gençlerle muhattap olmayacağım maalesef ki.

Gereksiz mesaj yazma konusunda elinize su dökemem. Ayrıca kendi saçmalıklarınızı bastırmak için bana ergen demekle manevi olarak kendini tatmin eden, zavallı yorumlarınıza sadece gülüyorum. Yaşınızı bilmiyorum ama şu yazdıklarınızdan dolayı ergenlerin kafasının sizden daha iyi çalıştığına kanaat getirdim. Biliyorsanız konuşun, ibret alalım, bilmiyorsanız da saçmalayıp insanların tahammül sınırını zorlamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam rica ederim

evet 323 700 bandında bulabiliyor daha uygundan kastım fiyatı idi hoparlör sistemini kurmak için kullanım amacını vede kurulacak alanı bilmek gerekir ama kule tipi kurulacak ise magnat supreme 802 hcp set var 1250 liraya o set alınabilir 323 ile sonradan ise aktif woofer eklenip keyif arttırılabilir

o kolon seti bende 3 yıldır var şuanda sadece kuleleri durmakta ve kullanmıyorum süs niyetine duruyorlar bu set ile bir sürü çalışmalarım oldu ama benim açımdan istediğim sonucu elde edemedim ama bu işlere yeni başlayan fazla bütçesi olmayanlara iyi bir set gelecektir ama bütçesi var ise kesinlikle magnat set almalarını tavsiye ederim

denon x-500 nerde 911 lira 750 liraya alınabiliyor dikmen müzikte yukarıda yazdığım magnat set bu avr içinde geçerli

ayrıca dediğim gibi kullanılacak alan vede kullanım amacı büyük rol oynuyor yoksa harman kardon htks serisi canton cx mx serisi gibi takımlarla bile eşlenebilirler

not: 2.elde daha iyi seçenekler çıkabilir 2000 lira bütçeye

Kullanım amacım film izlemek, PS3 ve Xbox DTS, DB seslerini alabilmek arada da müzik dinleyebilmek. Telefon tablet vs. vs. var bluethooth bağlantısı olsa hoş olurdu ama 323 de göremedim. Odam 20 m2. Set dediğiniz öne 2 adet kule kolon değil mi ben başka bir setini bulamadım. Aktif woofer olarakta öneriniz ne olur. Ben ayrıca bir yer kaplamasın diye lg modelinde ki gibi olsun isterdim varmıdır böyle bir ürün ?

Şimdi Sonuç olarak önerdiğiniz setleri yazarsak sizden ekleyip değiştirerek giderseniz çok daha verimli olacağını düşünüyorum.

1- Pioneer VSX-323 (700 TL) ya da Denon X500 (750 TL) Bu fiyatı olan yerlerin linki paylaşabilir misiniz ?
    2- Magnet Supreme 802 HCP (Ön İki Kule)
    3- (Arka Kuleler)
    4- Center
    5- Aktif Woofer

• quote:

quote:

quote:

quote:

Linki verdiğin ürün DENON PMA 720 sadece kendisi 1.300 TL ve çöp dediğin cihaz da 3 HDMI girişi var.

Yaptığınız yorumlar bu site de okunuyor ve önyargılı olarak yazdıklarınız alacakların hevesi olanların sadece hevesini kırıyor. Geçmiş dönemde benzer ses sistemini arabamda dinlemiş biri olarak söylüyorum ve o tesisatı kuran arkadaşımın da evde kullandığı pioneer serisi ev amfi sini de düşündüğüm de kolonlarınız vs vs hariç bu fiyata alamazsınız!!!!!

Ses durumuna gelince Home theater olarak demeyin vs vs demişsiniz hiç sinemaya gittiğinizde sesin karşıdan geldiğini duydunuz mu ? yüksek seste tüm tonlar hissedilir.

Şu süper zeki(!) yorumlardan sonra cevap yazıp kendimi yormanın saçma olduğuna kanaat getirdim. İlber Ortaylı hocamıza bir kez daha saygılar sunuyorum. Hayatta başarılar

Foruma yazılan yazıya gereksiz diyen ve cevabı vermeye tenezzül etmediğini söyleyip daha gereksiz bir mesaj yazman da çok manidar olmuş. Yazılarından anlaşılan henüz gelişimini tamamlamış ergen gençlerle muhattap olmayacağım maalesef ki.

Gereksiz mesaj yazma konusunda elinize su dökemem. Ayrıca kendi saçmalıklarınızı bastırmak için bana ergen demekle manevi olarak kendini tatmin eden, zavallı yorumlarınıza sadece gülüyorum. Yaşınızı bilmiyorum ama şu yazdıklarınızdan dolayı ergenlerin kafasının sizden daha iyi çalıştığına kanaat getirdim. Biliyorsanız konuşun, ibret alalım, bilmiyorsanız da saçmalayıp insanların tahammül sınırını zorlamayın.

Bilgi amaçlı birşey yazmıyorsun konuyu da kirletme.Ben bildiğimi iddia etmiyorum kafamda kileri oluşturmaya çalışıyorum senin ne yapmaya çalıştığın ne dediğin bu yorumla ne anlatmak istediğin açık daha fazla muhattap olupta seviye düşürmeye gerek yok.

• Crafty kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam eğer amaç film izlemek ise kurulacak alanda büyük değil o zaman kompakt bir set almak daha mantıklı olur yada raf tipi 323 te bluetoot yok ama usb den mp3 çalabiliyor magnat 802 hcp set içeriği 802 kule 102 surrond ve 252 centerdır aktif woofer ise eğer bütçe var ise sub 302 a yada 2.elde 500-600 civarına güzel ürünler denk gelir hepsi bir arada olsun derseniz muadil değil ama iş görecek soundbarlar var 300 liradan başlıyor lg nin modelleri başarılıdır

1-) vsx-323 linki :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-pioneer-vsx-323-k-5.1-hdmi-amfi-faturali-garantili-210566056/detay
    2-) x-500 linki :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-denon-avrx-500-av-receiver-3d-4k-yeni-model-sok-fiyata-sinirli-158798252/detay
    3-) büyük tip kule yerine magnat 202 102 ve 252 alınabilir ama sw için yeterli bütçe kalmayabilir link:http://pelinlimited.sahibinden.com/ magnatlara burdan bakabilirsiniz
    4-) diğer seçenek :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-canton-movie-sinema-paket-plus-pioneer-vsx-323-anfi-birlikte-208647676/detay
    5-) bluetoot bağlantı için :http://www.dr.com.tr/elektronik/philips-aea2000-12-bluetooth-hi-fi-adaptor//tabletler-cevre-birimleri/cevre-birimleri/kablo-ve-baglantilar/urunno=0000000456256

umarım bilgiler yardımcı olur benden bu kadar gerisi size kalmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi amaçlı birşey yazmıyorsun konuyu da kirletme.Ben bildiğimi iddia etmiyorum kafamda kileri oluşturmaya çalışıyorum senin ne yapmaya çalıştığın ne dediğin bu yorumla ne anlatmak istediğin açık daha fazla muhattap olupta seviye düşürmeye gerek yok.

Hı hı açık. Ne yapmaya çalışıyormuşum acaba?

Arkadaş, madem bilmiyorsun, biliyormuş gibi ahkam kesme. En sinir olduğum şey bu. Yoksa seni tanımam etmem, ne garezim olacak? Benim tavsiyemi gereksiz bulmadan önce bir düşün, araştır, sonra saçma de. Diğer arkadaş "müzik dinlemek için" dedi ve bu yüzden ben Denon tavsiye ettim. Kalkmış "bu cihazda 3 HDMI girişi var" diyorsun. Benim tavsiye ettiğimi stereo ampli. HDMI karşılaştırması yapmak son derece mantıksız. Cehalet demem bu yüzdendi. Önerilere at gözlüğüyle bakmadan önce biraz araştırıp öyle cevap yazsan bunlar olmayacaktı. Önyargı falan yok yani, burada konu, ihtiyaçlar-zevkler-bütçe.

Sonra kalkmış bana, genelde kıroların "tesisat" dediği "araç içi ses sistemi"nden örnek veriyorsun. Arabada dinlediğin hacim ve hoparlör yerleşimiyle evdekini kıyas yapmak zaten yanlış.

"Ses durumuna gelince Home theater olarak demeyin vs vs demişsiniz hiç sinemaya gittiğinizde sesin karşıdan geldiğini duydunuz mu ?" En çokta şu yoruma güldüm. Bak arkadaş; evde kullanılan çok kanallı sistemlerde Center (merkez) hoparlörün önemi büyüktür. Dolby Digital ve DTS kodlu filmlerde diyalogları bu kanal verir. Sırf LG denen bu dandik tenekenin sesi yüksek olduğu için bu ayrıntıyı görmüyorsan zaten sinema sistemlerinden ve ses formatlarından bihabersin demektir ki, bu da çok biliyormuş gibi bizim tavsiyelerimize laf etmenle tamamen tezat bir durum.

Kimsenin kimseyi yermeye, aşağılamaya ve hakaret etmeye hakkı yoktur. Ben normalde herkese karşı mesafeli durup, saygımı korudum ama yazdıkların doğrudan beni hedef aldığından olay bu noktaya geldi. Ben bu hobide 22 yılımı geçirdiğim halde, halen bilmediğim şeyler çıkabiliyor ve sormaktan çekinmiyorum. Saygı sınırları çerçevesinde bir çok arkadaşa soru sormuşumdur. Fakat, asla "benim bildiğim kesindir" gibisinden bir yorum yapmadım. İlk mesaja girişin böyle olmasaydı, konu farklı olurdu.

Neyse, benden bu kadar. Özelden mesaj atacak kadar alındığın için kusuruma bakma lütfen. Her şeyi açıkladığımı düşünüyorum.

• Media markt dinledim z5500 daha kaliteli ses verdiginindusunuyorum..ve filmler z55u00 g8bi her hoparlorden ayri ses vermesi ve thx sertifikasi ikinci eli 600 700 tl bulunmasi bu sistemden one cikartiyor efsaneyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.