|
lg playiptv(tiviplayer) kullanıyordum uygulamayı güncelle dedim stariptv oldu ismi süresiz aldığım lisans kayboldu ne yapmam lazım |
|

1 Mobil
|
lg playiptv(tiviplayer) kullanıyordum uygulamayı güncelle dedim stariptv oldu ismi süresiz aldığım lisans kayboldu ne yapmam lazım |
|
ibo player yükledim ama türkçe altyazı yok hiçbir filmde uygulama çok iyi ancak tr altyazı yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellow canary01 -- 29 Ağustos 2025; 0:5:34 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 5 Eylül 2025; 20:30:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Uzun yillardir bu uyg. zam gelmemisti , yillik iptv bu ay bitiyor bitsinde tekrar devam edecekmiyim ne olacak diye bekledim 20 dolar olmus daha da imkani yok almam cunku smarters player zaten aslinda isimi goruyor. Favorilemekte var zaten , film dizi resimleride gorunup netlikte iyi. 5 tane tv var hangisine alacam zaten uyelik uzerinden olup giris yapilip tv hakki olsa ok de android tv uyg.larinda o tarz mantik var ama tv harici ios sisteminde telefon tablet macbooktanda bakiyorum bu yuzden olmaz. Android kullananin bence iptv satin almasina asla gerek yok ciptv ve daha si ucretsiz uygulamalari mukemmel calisiyor. Lg nin webos ve ios sistemi malesef para vermek gerekiyor. 2 tane xiaomi tv box var fakat tv nin kendi yazilimiyla izlemek varken tvbox baglamak pek sevmiyorum. illaki para verecem diyen icin Suanlik webos icin en iyi secenek sanirim hotplayer o da gerci yillik 200tl di 1/2 ay once 240tl oldu ama sorun degil genel fiyatlandirmaya gore gideri var. Gecen sene altyazi cikmama sorunu vardi halen var mi bilmiyorum |
|
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
|
Uygulamayi biliyorum gayet guzel , bende lisans olmadigi halde duruyordu ileride satin alirsam dursun diye fakat suanlik ucretisz uyg. is gormese neyse fakat var oldugu icin hepten almamaya karar verdim. Suan illaki alacam diyen hotplayer dir fiyat performans olarak |
|
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|