Şimdi Ara

Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
32
Favori
295.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LG TV'ye stremio uygulamasını nasıl kurarız?
    Uygulama var ancak Ortadoğu ve Afrika için indirilemiyor. Tv yi Belçika olarak ayarladım yine olmadı. Bu sefer de Belçika'dan üyelik açmak gerekiyormuş.
    Dışarıdan uygulama indirilebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yar olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur.
  • Duplex iptv de ses seçeneği değişmiyor bende. Neden olabilir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

iptv için hangi programı yükleyelim. Kodi var ama 92 mb. TVde o kadar hafıza yok diye biliyorum.

OTT ile tivi player aynı program bu arada (arayüzleri farklı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karateboy -- 7 Ocak 2025; 0:39:7 >

• Teşekkür ederim hocam 6-7 program sonrası sayenizde tamamen düzgün çalışan harika bir program buldum. Deneme süresi bitince de 12 dolara lifetime şeklinde satıyorlarmış. Bir sıkıntı yaşamazsam bu sürede mutlaka alacağım.

SSIPTV ile aylardır sorun yaşamamıştım ancak bazı kategorilerin eksik olduğunu farkettim. Telefonda ya da PCde olan bazı içerikler TVde görünmeyince anladım. Onun haricinde ücretsiz arayanlar için ve hıza takılmayanlar için SSIPTV güzel seçenek. Ancak diğer programlarını kullanınca ne denli yavaş olduğunu anlıyorsunuz...

Hala memnun musunuz ? Şimdi ben de yükledim, hem ara yüz olarak hem hız olarak cidden farklı. Daha önce Flix(mor renkli bir şeydi) almıştım ömür boyu ama sonra kapandı mı nolduysa kullanamaz oldum. Ödeme sonrasında bir problem yaşadınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 3 Mayıs 2025; 20:59:5 >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

Ben memnunum, hemen hemen her gün kullanıyorum. Ömür boyu lisansını aldım sorun yaşamadım.

Bende 2 tane LG var. 2024'te yeni aldığım Oled Lg TV için almıştım, onda sorunsuz kullanıyorum. Daha sonra 2018 model olan eski Lg TV içinde deneme sürümünü yüklemiştim , onda dizi ve filmlerde videoları oynatma hatası verince ona yüklemedim.. Keşke onda da çalışsaydı.

Televizyonunuz yeni nesilse (2021-22 sonrası) üstteki mesajda da gösterilen İPTV Stream Player uygulaması şu an en iyi ip tv uygulaması diyebilirim... Sorunsuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 4 Mayıs 2025; 11:41:42 >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • yolcum kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Bu iptv lerin mantığı nedir tam olarak? Yani normal kanallari izlemenin yanında ayriyeten film kanallari da mı öneriyor?

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık, bundan sonra da bir sorun çıkacağını sanmıyorum , çıkarsa da buradan haberleşiriz :)

ip TV, genellikle yurtdışındaki serverler üzerinden her türlü yayını internet üzerinden servis eden platformlardır. İnternette bunun satışını yapan çok var ama aralarında dolandırıcı olan da , yayınları sorunlu olanda çok var.

Detaylı konuşulması , önerilmesi uygun olmaz , Türkiye'de legal bir sistem değil sonuçta...

Burada konuşulan uygulamalar size ip tv hizmeti vermez. Bu uygulamaları yüklemeden önce sizin ayrı bir ip tv hesabınızın olması ve bu uygulamalara kişisel ip tv verilerinizi yüklemeniz lazım...

İnternetten araştırıp daha detaylı bilgiler öğrenebilirsiniz..

Bu ne işe yaramakta

Bilmediğimden soruyorum teşekkürler

Defalarca sitesinden ödeme denemesi yaptım fakat bir türlü kabul etmedi. tiviplayer.io dan başka ödeme seçeneğimiz var mı?

Televizyonum son model LG C46 buradan da ödeme seçeneği aradım bulamadım. Konuyla alakalı bilgilendirme yapmanızı rica edeceğim.

saygılarımla

• Sevgili arkadaşlarım stream player ödeme problemi yaşayanlar banka bilgilerini girerken türkçe karakter kullanmasın. Ben sorunumu bu şekilde çözdüm. İsmimi türkçe karakter kullanmadan “büyük harflerle” yazdım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.