Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: positroN

bu monitorun cok sinir oldugum bir tarafi var. eger standart ayarlarda birakirsak gamma asiri acik kaliyor. goruntu olmasi gerekenden daha parlak oluyor. (overbright) internet veya movie moduna alinca dinmaik kontrast devreye giriyor, renkler canlaniyor fakat bu sefer de gamma ayari cok dusuk geliyor. koyu tonlarda ayrintilar yok oluyor. oyunlarda, filmlerde gece oldugunda pek hos olmuyor. optimum ayar sanki biraz game modunda var. game modu ise masaustune ise yaramiyor.

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***

su resimdeki fana ve kartin uzerindeki desene bir standart modda bir de movie veya internet modunda bakin.
    isin kotusu elle ayarlmak mumkun degil. gamma ayari uc kademe. ya cok dusuk ya normal bile olsa asiri yuksek ya da ondan daha yuksek.

gamma'yı monitörden mi ayarlamaya çalışıyosun onu anlayamadım. eğer öyle yapmaya çalışıyosan ve olmuyosa ekran kartı ayarlarından gammaya çok ince ayar çekebilirsin

• Sorunum Yeniden Hortladııı !!!

LG W2261VP 22' Monitörüm Var.Özellikle Oyunlara Girdiğimde Bir Süre Sonra DVI Power Saving Mode yazıyor ve ekran kapanıyor alttaki ışığı yanıp sönüyor,DVI yerine HDMI ve D-SUB kabloları denedim yine aynı şey oldu.Windows 7 64Bit Kullanıyorum.Denetim Masası/Güç Seçeneklerinden Ekran Kapat ve Uyku Modunu Hiçbir Zaman Yaptım Yine Fayda Etmedi.

Ekran Kartım Asus Ati EAHD5750 512MB,Kartın Sürümünü Güncelledim Belki Ondandır Diye Değişmedi.Bazende Görüntü Sağlayıcı Görüntü Sağlayamıyor vb. gibi bir yazı çıkıyor,ekran 1 saniye kararıp tekrar düzeliyor.

Bu Sorunu Nasıl Aşabilirim Acaba,Gerçekten Perişan Oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Sorunum Yeniden Hortladııı !!!

LG W2261VP 22' Monitörüm Var.Özellikle Oyunlara Girdiğimde Bir Süre Sonra DVI Power Saving Mode yazıyor ve ekran kapanıyor alttaki ışığı yanıp sönüyor,DVI yerine HDMI ve D-SUB kabloları denedim yine aynı şey oldu.Windows 7 64Bit Kullanıyorum.Denetim Masası/Güç Seçeneklerinden Ekran Kapat ve Uyku Modunu Hiçbir Zaman Yaptım Yine Fayda Etmedi.

Ekran Kartım Asus Ati EAHD5750 512MB,Kartın Sürümünü Güncelledim Belki Ondandır Diye Değişmedi.Bazende Görüntü Sağlayıcı Görüntü Sağlayamıyor vb. gibi bir yazı çıkıyor,ekran 1 saniye kararıp tekrar düzeliyor.

bence bi servisle görüş

• Ya anlamadığım bitek bendemi var bu sorun,konuya bakıyorum bu sorunu yaşayan kimse yok gibi fakat google'da araştırıyorum bu sorunu yaşayan onlarca kişi çıkıyor ama net çözüm yok hep muğlak kalıyor

Bide şöyle İlginçliği var :Mesela Crysis Warhaed,Avatar gibi ağır oyunlarda hiç sorun yaşamıyorum ama Fifa 2007,NBA 2010 gibi cılız oyunlarda ekran kapanıyor,şaka gibi ya gülermisin ağlarmısın |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious47 -- 25 Ağustos 2010; 1:41:58 >
  • quote:

Sorunum Yeniden Hortladııı !!!

Ekran kartını açığ kontrol ettin dimi yazın genelde aşırı sıcaklarda ustundekı adını tam hatırlamadığım kule gibi şeylerde patlama oluyor belki ondan olabilir.Bi açıp kontrol et.

• hayır baktım ondan değil zaten sistem çok yeni,birçok kişide bu sorun var google'da araştırınca gördüm.LG Yetkilisine mesaj çektim bana oyunlarda kapanmasının sebebi çözünürlük dedi oyunun çözünürlüğünü düşürün yada monitörün çözünürlüğünü düşürün öyle deneyin dedi,Denedim Rise Of Nations'ta işe Yaradı Ama Bazı Oyunlarda Halen Kapanıyor.Mon.törün Çözünürlüğünü Düşürmek İstemiyorum Çünkü Ekranı Tam Kaplamadığı İçin İğrenç Ötesi Oluyor
  • quote:

hayır baktım ondan değil zaten sistem çok yeni,birçok kişide bu sorun var google'da araştırınca gördüm.LG Yetkilisine mesaj çektim bana oyunlarda kapanmasının sebebi çözünürlük dedi oyunun çözünürlüğünü düşürün yada monitörün çözünürlüğünü düşürün öyle deneyin dedi,Denedim Rise Of Nations'ta işe Yaradı Ama Bazı Oyunlarda Halen Kapanıyor.Mon.törün Çözünürlüğünü Düşürmek İstemiyorum Çünkü Ekranı Tam Kaplamadığı İçin İğrenç Ötesi Oluyor

ben dediğin sorunu bi tek nfs world online'ın betasında gördüm onun da 1920x1080'de sorunları vardı yani sadece lg'de değil her monitörde yaşanıyordu. o oyunları yanlış hertzde oynuyo olabilir misin acaba ? 1920x1080@60hz 'de oynamalısın

• oyunda sorun vardır nfs speed world oyunu ben 1920 1080 fuul ekran oynuyamıyorum regeditten bir dosya sillemiz gerekiyormüş sadece Lg mönitörü degil diger mönitörlerde sorun yaşayan var
  • 9 ay oldu monitörü alalı banamısın demedi tık yok.. PS3, PC, HdSmart uydu alıcısı üçünüde monitörde kullanıyorum hiçbir sorun yok..

Monitörde görüntü ayarlarını yapamadım uygun ayarları yapamadım daha doğrusu Oyun, Film için ayar yapan varsa paylaşırsa sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

9 ay oldu monitörü alalı banamısın demedi tık yok.. PS3, PC, HdSmart uydu alıcısı üçünüde monitörde kullanıyorum hiçbir sorun yok..

Monitörde görüntü ayarlarını yapamadım uygun ayarları yapamadım daha doğrusu Oyun, Film için ayar yapan varsa paylaşırsa sevinirim :)

Oyun flim icin mönitörün üzerindeki fengine modları kullancan dvı baglıysa oyunda ve flimde movie sec hdmı baglıysa oyun modu cıkar onu sec ben oyuna gırerken parlaklıgı %20 den %70 cıkarıyorum yetıyor contrast hep %70 de
  • ARkadaşlar merhaba ,LG Flatron W2486L monitorum var, ilk 1 hafta bir problem yaşamadım ama, daha sonra monitorumu açarken power saving mode a geçip orda kalıyor. Bazen de sorunsuz açılıyor. DVI-D girişyle bağlı. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir?

Ekran kartım Sapphire X1800XT . Dual DVI-D çıkışı var. Yardımlarınızı bekliyorum..
  • Lg teknik servis bölümü arayıp sor neden yaptıgı ögren aynı sorun bende oluyor ama sürekli degil herkezde olmuyor dvı baglı olan ekran kartın girisini cıkarıp yeniden tak görüntü gelir sanırım ekran kartın dvı girisinde sorun var
  • DVI adaptör ile DSUB bağlıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum.Monitoru ne zaman açarsam açayım, açıyor kendini monitor. Ekran kartının dvi ında bir soun olduğunu bu sebepten dolayı düşünmüyorum. :s:s
  • yok mu arkadaşlar başka öneri?
  • Sayın Mysterious47 sizin yaşadığınız sorunu bende yaşıyorum..pc kapatım açtığımda hep dvi power saving mode uyarısı alıyorum..pc yi uyku moduna alıp tekrar açtığımda ise düzeliyor ama fortmanager çalışmıyor ne yazık ki o zamanda..çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım..pc normal kullanımı sırasında herhangi bir sorun olmuyor..asıl benim dikkati çeken ise kullandığım 2 ekrantımında ati olması..x1950pro da da bu sorunu yaşıyordum..5770 geçtim halaen devam ediyor..bugün ew den hdmi kablo aldım şimdi onla deniyorum bakalım bu sorun devam edecek mi..eğer elime geçerse bir de nvidia ile de deneyeceğim..monitörün bence tek kusuru bu bence..en son çare servise sorucağım artık..
  • yukardaki sorun hakkında bir bilgim yok malesef bende eskiden vardı sonra geçti(nvidiam var)

benim sorunum pc açıkken monitörü kapadık diyelim, bu kapalı modda düşük bir çözünürlüğe geçmiş gibi davranıyor bütün masaüstü simgelerimi, açık olan pencereleri bozuyor. sizde de bu sorun var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkoylu2005

ARkadaşlar merhaba ,LG Flatron W2486L monitorum var, ilk 1 hafta bir problem yaşamadım ama, daha sonra monitorumu açarken power saving mode a geçip orda kalıyor. Bazen de sorunsuz açılıyor. DVI-D girişyle bağlı. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir?

Ekran kartım Sapphire X1800XT . Dual DVI-D çıkışı var. Yardımlarınızı bekliyorum..

LG merkezden servis gönderiyorlar, bakalım ne sonuç çıkacak.?
  • Herkeze selam bende bu monitörü eşime aldım hatta bayağı zaman oldu ,
    Sorum : Yükseklik ayarı yokmu bunun ?
  • Am@deus
    Aleyküm selam
    Hayırlı olsun mönitörün yükseklik ayari yok ve arkasında duvara asmak paratik kol kullanmak icin delik yuvası yok
  • quote:

quote:

ARkadaşlar merhaba ,LG Flatron W2486L monitorum var, ilk 1 hafta bir problem yaşamadım ama, daha sonra monitorumu açarken power saving mode a geçip orda kalıyor. Bazen de sorunsuz açılıyor. DVI-D girişyle bağlı. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir?

LG merkezden servis gönderiyorlar, bakalım ne sonuç çıkacak.?

merhaba aynı sorun bende de var hdmi den bağlanıyorum demek ki herkezde sorun aynı bir ara ekran kartından kaynaklandığını düşünmüştüm değilmiş herhangi bir sonuca varabildin mi?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.