Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden bu başlıktan cevapla dedin anlamadım???
    Senin olayın Monitör değilki!
    Bazı LGE panel durumlarını SL ve bir kaç başlıkta cevaplamıştım ki bunları okudun!

-Baclit-LED LGE ler için yine ilgili başlığı var,ama tavsiye edermisin diye sormuşsun;Etmiyorum!
    LGE lerden CCFL OK ama Baclit-LED OK değil(Monitörler için)

++
  • Arkadaşlar bu monitörü gigatekten başka nerede bulabiliriz? Kaç gündür yolda diyip duruyor, stoklara girmemiş.
  • Orijinalden alıntı: K@ptan41

http://www.sanalreyonum.com/urun/lg-215--lcd1920x1080-hdmi-dvi-d2msgenis-siyah-monitor--w2261vp-pf-_738029.aspx?CatID=29978

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-MONITOR/LG/W2261VP-PF-22-FULL-HD-p-36207-c-27.htm?utm_source=ucuzu&utm_medium=CPC&utm_campaign=Monit%F6r

positroN arakdasımızın mönitörüne bak cok temiz 315 tl satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 27 Haziran 2010; 3:48:02 >

• Donanım Haberin arka planını Turuncu değilde sarıya yakın gösteren monitörlere( LG W2486L) çözüm..

NVidia Control Panel masaüstü renlerinin içinde RENK TONLARI kısmı var.Ben bu kısmı ben LG W2486L led monitörüm donanımhaberin arka turuncu rengini hardal sarısı gösterdiği için 0'dan 353'e çıkardım ve turuncu renk elde ettim.siz denediniz mi hiç?

bi de bunların yanında gamma -50

red:45
    green:40
    blue: 40

bi deneyin süper bi görüntü yakaladım.sizce nasıl?
  • @EXIST arkadaşım gold'a sordum hiçbir mağazasında mevcut değilmiş ya maalesef ben de alacağım ama yok. Darty'de de fiyat çok pahalı. 439 TL az mı ya !
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85616&ad=LG-W2261VP-PF-22--LCD-SiYAH-2MS-WiDE-DVi-HDMi-Monitorler

415 liraya satıyolar alsammı yaa

6 ay önce 379 a almıştım biraz pahalanmış ama kesinlikle güzel monitör
    yeni modellerde var seçim sizin

• Hocam HDMI da maalesef böyle bir sıkıntı veriyor HDMI girişten kaynaklı olsa gerek 3-4 oyunda 1920 de açmadı acaba monitör mü sorunlu?
  • oyunlar o cozunurlugu desteklıyor mu?
  • Arkadaşlar bu mönitörü 400-415 TL arası bulabileceğim İstanbul'da bir yer var mı? Hiçbiryerde bulamadım. Darty de çok pahalı geldi.
  • kadıköyde yazıcıoglu işhanına giderseniz bulabılırsınız gibi geliyor.
  • hdmi bağlantıda ekran kartından mı konsoldan mı yapıyosun en yüksek çözünürlükte bir sorun yaşamadım oyunlardan kaynaklı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Hocam HDMI da maalesef böyle bir sıkıntı veriyor HDMI girişten kaynaklı olsa gerek 3-4 oyunda 1920 de açmadı acaba monitör mü sorunlu?

Ekranda goruntu varsa problem yok problem ekran kartı yetmıyor veya oyundadır DirectX 9 10 ekran kartın varsa DirectX 11 oyunsa DirectX 11 exe tıklıyorsan oyun acılmaz monıtor hz hatası alırsın
    4 yıldızlı harika bir mönitör 1920 1080 coznurlukte hıc asıgı almıyorum ekran kartı oynamadıgı oyunları 1280 720 1280 1024 cözünürlükte oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 1 Temmuz 2010; 21:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Hocam HDMI da maalesef böyle bir sıkıntı veriyor HDMI girişten kaynaklı olsa gerek 3-4 oyunda 1920 de açmadı acaba monitör mü sorunlu?

Ekranda goruntu varsa problem yok problem ekran kartı yetmıyor veya oyundadır DirectX 9 10 ekran kartın varsa DirectX 11 oyunsa DirectX 11 exe tıklıyorsan oyun acılmaz monıtor hz hatası alırsın
    4 yıldızlı harika bir mönitör 1920 1080 coznurlukte hıc asıgı almıyorum ekran kartı oynamadıgı oyunları 1280 720 1280 1024 cözünürlükte oynuyorum

Neyse bende memnunum hocam monitörün maşallahı var

• ARkadaşlar ben win vista kullanıyordum. Ancak format atıp win7 yükledim. LG monitörümün de sürüvcü cd lerini kaybettim. bulamıyorum neyse ki win7 otomatik güncelleştirdi. Ancak bende forte manager yok ve şu an izlediğim filmler nokta nokta renkli ekranda değil sadece karanlık görüntülerde bu oluyor. daha önceden böyle birşey olmuyordu neden olmuş olabilir? forte manager yok diye mi?
    yardımcı olabilir misiniz?

bu arada forte manager i siteden indirdiğimde hatalı olduğunu söylüyor lg nin kendi sitesindeki sürücüler için.
  • ps3 bağladığında sesi mikrofon çıkışından logitech x530 a nasıl aktarabiliriz ??
  • pc her açtığımda power saving mode yazısı alıp görünütü alamıyorum..bıktım bu sorunla uğraşmaktan..kabloları söküp takıyorum olmuyor pc yi kapatıp açıyorum olmuyor sonradan kendiliğiden düzeliyor..anlayamadım bu bir türlü derdi nedir? bir de güç kablosunu takıp çıkarır çatır çutur sesler geliyor..kablo mu yoksa monitörün giriş yeriminde sorun acep..bu sorunla karşılaşan var mı? yardım :(:(

imzamdakilerden değişen tek bileşen 1950pro varkende aynı sorun oluyordu ..ekran kartı SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB GDDR5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuzuli1 -- 24 Temmuz 2010; 14:15:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

hd göstermesi için hdmi girişinin olması gerekmez ki. Dvi girişide aynı işi görüyor. Siz dvi ile bağlayıp hd filmleri yine kayıp olmadan izleybilirsiniz. hdmi nin tek artısı seside iletebilmesidir. Oyun konsolu veya hdmi giişli uydu kartı bağlarsanız onu kullanabılırsınız. Sorun yok yani.

Bu acıklama kafamdakı sorulara cevap oldu hdmı dvı arasındakı fark tek hdmı dan ses cıkısı alablıorz xbox ps3 gıbı consollarda ben ACER H223HQ 21.5 ıle LG W2261VP-PF 21.5 arasındayım hangisini tercih etmelıyım aradakı fıyatıda dusunursek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuzuli1

pc her açtığımda power saving mode yazısı alıp görünütü alamıyorum..bıktım bu sorunla uğraşmaktan..kabloları söküp takıyorum olmuyor pc yi kapatıp açıyorum olmuyor sonradan kendiliğiden düzeliyor..anlayamadım bu bir türlü derdi nedir? bir de güç kablosunu takıp çıkarır çatır çutur sesler geliyor..kablo mu yoksa monitörün giriş yeriminde sorun acep..bu sorunla karşılaşan var mı? yardım :(:(

imzamdakilerden değişen tek bileşen 1950pro varkende aynı sorun oluyordu ..ekran kartı SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB GDDR5

Mönitör bekleme moduna geciyor arkasındaki power kablosunu degil ekran kartına baglı olan kabloyu cıkarıp tak mouse bas görüntü gelir catır cutur seslerin gelmesi kablo prize takılı iken ucunu mönitöre takman ben mönitörü kapalı iken takıp çıkarıyorum ses yok
    quote:

Fuzuli1
    ps3 bağladığında sesi mikrofon çıkışından logitech x530 a nasıl aktarabiliriz

mikrofon cıkışı 1 tane var iki adet ses cıkışı yok tek baglayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 24 Temmuz 2010; 18:57:47 >

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.