Bildirim
LG var... Notebook... Kır yumurtayı 2 dakikada pişirsin!!!???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Everest ile sıcaklık değerlerini bizimle paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz... -
Arkadasım ben de LG kullanıyorum ısınmayı bırak sarj bıtene kadar kullanıyorum fan sevıyesı en alt kademedeyken bıle sıcak dıyemıyorum.Tahmınım sureklı fıse takılı olarak kullanıyorsan bataryan ısınıyor olabılır -
sürekli fişte... Çünkü şarjı gitmiyor... full dolunca bile en düşük seviyede 150dakka göstersede 70dakka sonunda gidiyor...
ama cpu yükselince çok fena ısınıyor...
bu ısınmayı önleyici aparatlar duydum nedir bunun aslı? -
bende de Lg var. bende yaşamadım ısınma sorunu. sen bi teknik destek al bence. -
quote:
Orjinalden alıntı: tolgilis
sürekli fişte... Çünkü şarjı gitmiyor... full dolunca bile en düşük seviyede 150dakka göstersede 70dakka sonunda gidiyor...
ama cpu yükselince çok fena ısınıyor...
bu ısınmayı önleyici aparatlar duydum nedir bunun aslı?
LG nın hangı modelını kullanıyorsun ama benım pıl omru normal kullanımda 3 satın altına dusmuyor.Cevremde bı kac LG kullanıcısı var yenı modellerınden onlardan da boyle bır sıkayet duymadım.Sanırım fanında bır sorun olabılır yada bataryanda bısey wardır.Gercekten rahatsız edecek durumdaysa teknık servıse baktırmanı onerırım. -
bende de e500 var ve en çok kasan oyunlarda bile ısı makul seviyelerde, dizde kullanırken bile rahatsız etmiyor. ya senin laptopta bir sorun var ya da bu başlık aşırı derecede abartılmış -
çok teşekkürler göstermek şart oldu. Bana normal diyorlardı... Sıcaklardan dolayı
sağolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X