Şimdi Ara

Sorun çözüldü. Mesajım silinebilir. LG V30 + (Plus) anakart arıyorum. Model: LG-H930G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Alınık LG Model #Diğerleri Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Sorun çözüldü. Mesajım silinebilir. LG V30 + (Plus) anakart arıyorum. Model: LG-H930G

    NOT: En sonunda bugün telefonumu tuğla olmaktan kurtardım. Bu forumdan bir arkadaşın desteği ile telefona stock rom kurdum. Şimdi sim kart sorunsuz çalışıyor. Yardımsever bu arkadaşıma burada da çok teşekkür ederim. Telefoncular rom yükleme gibi işlerle uğraşmıyorlar. Anakart değişecek deyip para getirecek arızaları tercih ediyorlar.


    Oğlum bu telefonu 4 yıldır bir çiziği dahi olmadan spigen kılıfla (stock android 8.0 yüklü, LG V30+) sorunsuz kullandı. Kendisine yeni bir telefon alınca telefonu bana verdi. Android stock 8.0'da çalışmayan iki uygulamadan dolayı custom rom yüklemek için adb'den twrp recovery yükledim. Twrp'den root ettim. Custom rom sorunsuz çalışıyordu. wi-fi den diğer uygulamaları yükledim. Çalışan sim kartı telefona taktım. Görmedi. Farklı telefonların sim kartlarını denedim. Sonuç olumsuz. Tepsinin diğer bölümünde de denedim olmadı. Birçok farklı rom yükledim. Hiçbirinde de sim kartı görmedi. SD kart çalışıyor. IMEI numarasını sorgulattım. Kayıtlı. Bootloader mode (download mode) girmek istediğimde telefon direk twrp'den açılıyor. Bootloader mode giremediğim için bilgisayardan stok rom da kuramıyorum.


    Telefoncuya götürdüm. "Bilgisayar telefonu görmüyor, anakart değişecek" dediler. Download mode bi girebilsem telefonu hemen sıfırlayacağım ama giremiyorum. Başka çözüm önerisi olan varsa memnuniyetle test ederim.













    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.