Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.341
Cevap
90
Favori
873.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • Arkadaslar, telefonu yarın sipariş etmeyi düşünüyorum. Ekran koruyucu ne marka kullanıyorsunuz.? Bu 3d tempered cam koruyucular kenarlari da kaplıyor mu? Vrs design kilifla uyum Saglar mi? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 4 Kasım 2018; 10:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben vrs nin kendi sitesinde 99 lira olanı aldım. Uyum konudunda sıkıntı yok ama parasını haketmiyor bence. Spigen ultra hybrid olsaydı keşke arkası sert plastik kenarları siyah olandan. Onlar daha şık. Cam koruyucu olarak nano koruyucu aldım ama ekranın kenarlarında boşluk kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 4 Kasım 2018; 11:55:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

Arkadaslar, telefonu yarın sipariş etmeyi düşünüyorum. Ekran koruyucu ne marka kullanıyorsunuz.? Bu 3d tempered cam koruyucular kenarlari da kaplıyor mu? Vrs design kilifla uyum Saglar mi? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
    ben linkteki ürünü aldım hem kılıf hem cam koruma. Kılıf uyumlu dokusu güzel bence fiyat/performans ürünü tam. Kılıf kenarlardan hafif yüksek kalıyor iyi yanı bu bence yandan ve yan-üstten gelen darbeler önce kılıfa çarpar gibi. Telefonu iade ettigim için cam korumayı takma fırsatım olmadı. Görünüşte kenarı ekran gibi kıvrımlı ama uygulamadan yorum yapmak yanlış olur belki aynısına sahip olan varsa yazar.

• 3 günlük kullanım deneyimlerimi yazayım.

Ufak ellerim var. 6 inç korkuttu ama çok rahat kullanıyorum.
    Çentiksiz ekran olması büyük avantaj.
    Ses gayaet iyi
    Stabilite şahane ( çok yormadan kullanan biriyim oyun oynamam)
    Kamera için net konuşmuyorum. Ön kötü arka iyi gibi. denedikçe göreceğiz.
    Konuşma sesi, şebeke çekimi yeterli.
    Mi 5 ten geçtim parmak izi okuyucu çok iyi.
    Pil konuusunda günü rahat çıkarıyor. Denemek için %62 ile güne başladım mesai bitimi %25 ti.
    Kulaklık Jakı olması güzel.
    Kullanmam ama Sd kart yeri olması güzel. Lazım olabilir.
    Toza suya dayanıklıymış, Güven veriyor. Kameraya toz kaçabiliyordu.
    G2 1700 lira ile çıkmıştı Aradan yıllar geçti Dolar aldı başını gitti. 6 yıl sonra 2560 liraya elite bir telefon Gayet uygun.

Ön led neden yok ?
    Ön kamera seçerken ne amaçlanmış ?
    Reklam yaparak yeniden bri G2 efsanesi doğabilirdi. cihaz hakketiği ilgiyi görmüyor.
    Şarj adaptörünü denemedim ama 1,8 amp yazıyor daha iyi olabilirdi kullanmıyorum.

• Ekranı tam kaplamasını istediğim için şundan almayı düşünüyorum. 2 tane varmış içinde.
    www.akilliphone.com
    Gor lg v30 v30+ plus 3d kavisli full kaplama darbe emici ekran koruyucu 2 adet set
    https://www.akilliphone.com/incele/gor-lg-v30-v30-plus-3d-kavisli-full-kaplama-darbe-emici-ekran-koruyucu-2-adet-set-99678

Sert şeffaf kılıf Türkiye'de yok. O yüzden şu ürünü aldım:
    aliexpress.com
    US $1.18 26% OFF|Transparent Hybrid Bumper Hard PC Acrylic Back Case Soft TPU Frame Cover for LG G5 G6 K7 K8 K10 K4 2017 EU Version V20 V30-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Transparent-Hybrid-Bumper-Hard-PC-Acrylic-Back-Case-Soft-TPU-Frame-Cover-for-LG-G5-G6/32851760421.html

Köşeleri daha da iyi korusun, düşürünce darbeleri daha iyi emsin denirse şu da alınabilir:
    aliexpress.com
    US $0.81 36% OFF|For LG V20 V30 V40 V50 G8s G8 G7 G6 Thinq K40 K50 K11 K4 K8 K10 2017 Crystal Clear Air Cushion Shockproof Slim Case Gel Cover-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/For-LG-V20-V30-mini-G7-thinq-G6-Q8-V9-Stylo-3-K4-2017-K10-2018/32847936535.html

Kılıf telefonu kalınlaştırmasın diyen varsa dünyaca ünlü Dbrand markasından sipariş verebilir. Arkası, önü ve kameranın üstü için istediğiniz kombini yapabiliyorsunuz.
    dbrand.com
    LG V30 Skins, Wraps & Covers » dbrand
    https://dbrand.com/shop/lg-v30-skins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 4 Kasım 2018; 13:16:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcx

3 günlük kullanım deneyimlerimi yazayım.

Ufak ellerim var. 6 inç korkuttu ama çok rahat kullanıyorum.
    Çentiksiz ekran olması büyük avantaj.
    Ses gayaet iyi
    Stabilite şahane ( çok yormadan kullanan biriyim oyun oynamam)
    Kamera için net konuşmuyorum. Ön kötü arka iyi gibi. denedikçe göreceğiz.
    Konuşma sesi, şebeke çekimi yeterli.
    Mi 5 ten geçtim parmak izi okuyucu çok iyi.
    Pil konuusunda günü rahat çıkarıyor. Denemek için %62 ile güne başladım mesai bitimi %25 ti.
    Kulaklık Jakı olması güzel.
    Kullanmam ama Sd kart yeri olması güzel. Lazım olabilir.
    Toza suya dayanıklıymış, Güven veriyor. Kameraya toz kaçabiliyordu.
    G2 1700 lira ile çıkmıştı Aradan yıllar geçti Dolar aldı başını gitti. 6 yıl sonra 2560 liraya elite bir telefon Gayet uygun.

Ön led neden yok ?
    Ön kamera seçerken ne amaçlanmış ?
    Reklam yaparak yeniden bri G2 efsanesi doğabilirdi. cihaz hakketiği ilgiyi görmüyor.
    Şarj adaptörünü denemedim ama 1,8 amp yazıyor daha iyi olabilirdi kullanmıyorum.

Ön led yerine Always on display var.
    Ön kamera geniş açılı olsun diye kaliteden ödün vemişler ama Gcam ile düzeliyor.
    Şarz adaptörü gayet hızlı şarj ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 4 Kasım 2018; 13:28:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Always on display konusunda haklısınız. onu unutmuşum :) Kızılötesini de çok arıyorum Geçici görevlere gititğimde klima ve tv kumandaları hep bozuk oluyor.

aliexpress.com
    US $3.79 24% OFF|Micro USB type C Interface Smart App Control Mobile phone remote Control Wireless Infrared Appliances Adapter For TV TV BOX-in Remote Controls from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Micro-USB-type-C-Interface-Smart-App-Control-Mobile-phone-remote-Control-Wireless-Infrared-Appliances-Adapter/32882121931.html

Ya da daha kaliteli olsun ve anahtarlığımda da taşıyayım derseniz şu da var. 11.11'de 8$
    aliexpress.com
    US $11.69 22% OFF|Baseus Universal infrared remote control for iPhone XS Max XR X 8 IR Wireless Smart Remote Control for TV Aircondition Projector-in Remote Controls from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Baseus-Universal-infrared-remote-control-for-iPhone-IR-Wireless-Smart-Remote-Control-for-TV-Aircondition-Support/32881804939.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 4 Kasım 2018; 13:40:52 >

• Çok teşşekkürler sepete ekledim :)

Bu arada ilk linktekini alacaksanız type-c seçmeyi unutmayın. Seçeneklerde "for android" ve "type c" var. Dalgınlığa gelip for android seçilirse bizim telefonda işe yaramaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Always on display konusunda haklısınız. onu unutmuşum :) Kızılötesini de çok arıyorum Geçici görevlere gititğimde klima ve tv kumandaları hep bozuk oluyor.

Kızılötesini ben de arıyorum ama seçenek varmış arkadaş yardımcı olmuş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İnsallah gümüş gelir Amazon’a

• Telefonda bildirim led i yerine always on display tercih etmişler. Çokta mantıksız değil. Telefon deneyimlerine gelince SD835 li mi6 cihazım vardı, ahize sesi dışında açıkçası ondan da fazlasıyla memnundum. O nedenle her ne kadar sonuna kadar karşı olsamda (ki hala karşıyım) mecburiyetten dolayı F/P ürünü olarak aldım. Gelelim kendi incelememe;
    Yaklaşık 1 aydır kullanmakta olduğum cihazın tasarımı diğer firmaların tercihlerinden farklı ve bence güzel olarak çentik tasarım kullanmıyor. Telefonu elinize aldığınız vakit hem ön hem arkadan tasarımını fazlasıyla beğendim. Piyasada ki benzer muadilleri ile kıyaslandığında fiyat olarak makul olan telefonun aksesuar noktasında iç piyasada zayıf kaldığını belirtmeliyim. Yani iyi ürünleri yurt dışından temin etmek daha uygun ve iyi olabilir. Donanım olarak ön kamera çoğu kullanıcının belirttiği gibi üst seviye bir telefonun verebileceği kaliteye ne yazık ki sahip değil. Özçekim yapmak isteyen kullanıcılar bu noktada hayal kırıklığı yaşayabilir. Telefonun ahize sesi en kısık seste bile dış ortamda duyulabilecek kadar net ve berrak. Mikrofon ve ses engelleyici de yine işlerini bu segmentteki bir telefona yakışır şekilde işlevini yerine getiriyor. Hoparlör kalitesi memnun eder ama bangır bangır sizi mutlu edecek kadar kuvvetli değil ne yazık ki, bir ekside stereo hoparlör olmaması. Son kullanıcı olarak sanırım sizler gibi beni de en çok memnun eden noktası 3.5mm jak girişine sahip olan telefonun ses kalitesinin iyi bir kulaklıkla üst düzey performans vermesi ki bence LG burada vaadettigini veriyor. Parmak izi tarayıcının konumlandırılması gayet iyi bir noktada ve donanımsal olarak yeterince hızlı ama en iyisi değil. Bununla beraber güç tuşu ve parmak izi beraber, yani yeni alanlar çoğu telefondan alışık olduğumuz üzere elleriyle nerede bu güç tuşu diye arayabilir, belirtmek istedim. Tuşun hissiyatı iyi ama bastığınız da böyle fazla oynuyor ve yerinden çıkacakmış gibj bir his veriyor dersem yalan olmaz. Gelelim donanıma;
    Telefondan beklendiği üzere elinizdeki telefon Snapdragon 835 bir cihazdan olması gerektiği gibi son derece hızlı. 4GB ram kağıt üzerinde az gibi gözükse de kullanımda bir sıkıntı yaratmıyor. En azından ben oyun oynamayı seven birisi olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Daha fazla yıkamadan ekran kalitesine geçeyim. Ekran tek kelime ile muazzam... P-Oled ekrana yeni geçiyorsanız kendinize "Yıllarca gözlerime eziyet etmişim." demekten kendinizi alamayacağınızı belirteyim. Özellikle HDR içerikleri tüketirken ekran tüm gücünü ortaya koyuyor. Bu arada dokunmatik hassasiyeti iyi ve LG panellerde kronik hale gelen hayalet ekran sorunu ile henüz karşılaşmadım. Telefonun kullanıcı arayüzü işlevsel ama aşırı kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Sanırım bu noktada kullandığım en iyi telefonlar Xperia serisi idi. Tabii bu birazcıkta göreceli bir kavram zira benim sadelikten yana bir estetik anlayışım var. Belki ondandır. Arayüz akıcı, herhangi bir takılma, donma, çökme problemi ile karşılaşmadım. Belki daha da alıştıkça bu konudaki fikrim değişir. Güncelleme noktasında büyük bir handikap var zira bu telefon uretim tarihi olarak V30'a göre daha yeni bir telefon yani Android Q güncellemesi alır mı bilmiyorum. Android P'yi alacağı kesin. Bu arada cihazın arka kamerasından övgüyle bahsetmem gerekir zira geniş açı lens şahane kareler yakalamanız için size güzel imkanlar sunuyor. Evet belki detaylar da ve keskinlikte bazen sapıtıp, saçmalayabiliyor ama iyi ayarlar size bir telefon kamerasından fazlasını sunuyor ki dahili kamera yazılımı buna imkan sağlıyor. Kameradaki yapay zeka çoğunlukla sapıtıyor ama günün sonunda hem sosyal medya hemde deneyim olarak arka kamera hem fotoğraf hemde video noktasında sizi tatmin edecektir. Batarya performansı beni fazlası ile memnun ediyor. Ekran süresi aktof kullanımda konum dahil açık, 5 saatten biraz daha fazla, tamameb tasarruf amaçlı kullanırsanız elde edeceğiniz sonuçlar değişecektir. Kısacası ürün tam bir F/P ürünü ve hemen her kullanıcıyı fazlasıyla mutlu ve tatmin edecektir. Cihazı internetten daha ucuza temin edebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar artık maymunun gözü açıldı ekonomi belli ortalık gırla gidiyor bu ortamda kamera olsun batarya olsun genel kullanım ve şekil olsun lg v30 plus bu fiyata 5 adım önde herhangi bşr sorun yok çok şükür tabiki satış grafiği deli artar bu telefon bu fiyata tam bir f/p örneği alan herkese hayırlı olsun
    Ayrıca ben gümüşünü almıştım siyaha göre oldukça şık bilginiz olsun....

• Bu incelemenin altına tamamen katıldığım için imza atarım soran arkadaşlara yardımı dokunur....

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.