< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LG Electronics Türkiye -- 30 Mart 2026; 9:48:54 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LG Electronics Türkiye -- 30 Mart 2026; 9:48:54 > |
|
|
Böbrekle ödeme alınıyor mu? |
|
Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // PowerColor RX9070XT RedDevil // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600
|
|
Hocam sesli güldüm valla |
|
|
AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
|
|
Şu fiyattaki monitör için reklam basmışsınız ya çok merak ediyorum 1 kişi bile çıkıp satın alıyor mu aldı mı? 85K Paraya bak be |
|
Bu fiyata monitör alacak birinin reklama, indirime ihtiyacı olmaz ki. Gider alır. |
|
Daha uygun fiyatlı bir şey arayan varsa şu monitörü aldım görüntü kalitesi muazzam. İnternette OLED vs. normal monitör karşılaştırmalı oyun görüntülerine denk gelmişsinizdir. Gerçekten çok fark var. Bununla oynadığım oyunlar sanki yeni nesil konsol görüntüsüymüş gibi hissettiriyor. Yıllarca kötü görüntüyle kendimizi kandırmışız. OLED bambaşka bir olay Benim aldığım 27 inç, 240 Hz ve 2K çözünürlüğünde. Amazon'da Hepsiburada'ya kıyasla 10 bin TL daha ucuz LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Oyuncu Monitörü 27 inç QHD 240 Hz ve FreeSync Premium Pro https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6RPQSK3 |
|
Bu kadar fiyata Dolby visionda olmalıydı tek farkı oled olması ama baktığın zaman tv al geç yaparsın bu fiyata :) Sepette 4bin tl bile çok komik bir indirim bana göre :) Gelecek seneler anlaşılan sadece yeni çıkanları resimlere bakmakla yetinecez anlaşılan :D |
Hocam inanın bana OLED monitör çok başka bir seviye. Üstelik OLED monitörler arasında LG'nin bu modeli daha da ayrı bir boyutta. Görüntü kalitesi farkına inanamayacaksınız. TV'lerde gecikme değerleri oyunlarda sıkıntı yaratıyor. Bence böyle büyük etki eden bir teknolojinin bu fiyata satılması normal. LED monitörle Ultra ayarlardaki bir oyunun görüntü kalitesi, OLED monitörle Low ayarlardaki bir oyundan geride kalır. Öyle bir fark var |
|
Olede birşey demedim bende oled kullanıyorum televizyonumda oled evo serisi ama en azından dolby vision özelliği koyulmalıydı xbox bağlıyorum mesela dolby vision desteği var DV ve norma hdr arasında baya fark var bana göre.. LG böyle son teknolojileri koymayı sever ama malesef buna koymamış bence çok büyük eksiklik artık netflix amazon disney hbomax gibi platformların dv desteği var LG Flex, 42 inç OLED TV, Lifestyle Ekran, Kişiselleştirilebilir Esnek Ekran, 20 Kavis Seviyesi, 0.1 ms Tepki, 120Hz, 2023 - 42LX3Q6LA | LG Türkiye https://www.lg.com/tr/tv-ler-ve-soundbar-lar/4k-uhd-tvs/42lx3q6layiğenime bunu aldık müthiş 2023 te çıkmasına rağmen dolby vision atmos desteğide var.. Hani neden buna koyulmamış ona takıldım..HDMI ® 2.2 modellerine saklıyorlar herhalde.. |