|
"Şöyle Uçar Böyle Uçar" "Ohhh Ohhh 1 Görseniz" "Çağ Atladım" 1-Gittik Aldık 27 İnç Tn Panelden, 32 İnç 4k Olede Geçtik Kurduk, Ulan Arkadaş Gözlerim Yandı,Öyle 1 Gözlerimi Acıttıki Ne Yapsam Yok Meğersem Piksel Dizilimi Wrgb Oldugu İçin Gözlerimi Beyaz Yakıyor Asla Kurtuluş Yok,Gözlere Diken Gibi Batıyor Arkadaşlar Alışmak Mümkün Değil. 2-32 İnç Ama Loşmu Loş, Soluk 1 Beyaz Ama Beyaz Demeye 1000 Şahit Lazım,Beyaz Renk Veremeyen Beyaz Özürlü 1 Woled "LG UltraGear 32GX850A" Beyaz Olmayınca Her Şey Gözünüze Kötü Görünüyor, Beyaz Renk Yok Beyazımsı Loş Silik 1 Renk Var İnanılmaz Kötü,Elimdeki Tablet 3- "Stutter" Proplemi Oyunlarda Ekranı Sağa Sola 1 Döndürüyorum Etraf Takıla Takıla Gidiyor 95 Fps Hemde Güya Oyun Monütörü 4-Görüntüde Vurgu Yok, "Pop" Yok En Büyük Darbe Budur, Düm Düz Hiç 1 Işık Yada Parlama Vurgusu Yok Düm Düz 1 Görüntü Loş Silik Beyazlı, Tatsız 1 Görüntü Çünkü Yüksek Parlaklığa Çıkamıyor Güya Mla+ Plus Oled Bende Buna İnanarak Aldım Zaten, Yalan Dolanmış Malesef Şuan İade Etmek İçin Kutuladım Arızalı Değil Bozuk Değil,Woled Monütördeki Tecrübem Bu, 1 Daha Asla Oledle İşim Olmaz 2 Saat Kadar Kullanıyorsun 1 Gün Gözlerin Full Yanıyor Böyle Saçma Salak 1 Şey Loşmu Loş Tablet Kadar Bile Gözlerimi Mahvetti Kaynak Makinesi Bakmış Gibi Göz Yakıyor, Ama Loş Arkadaşlar İşin Kötüsüde Bu Geçtim Dell 27 İnç Lcd Tn Panelime Ohhh Mis Gibi Ne Stutter Ne Beyaz Derdi Ne Göz Yanması Biz 40 Yıllık Taş Gibi Lcd Tn Panelin Değerini Bilememişim
Şimdi İadeyle Uğraşacam Bakalım Ne Olacak Elimizdemi Patlayacak Belli Değil Sağın Solun Gazına Gelerek Oled Alalım Dedik Yalansız Ne Gördüysem Onu Yazdım Lütfen 44K Verip Benim Durumuma Düşmeyin Diye Yazdım Oled Monütörlerin Daha 40 Fırın Ekmesi Yemesi Lazım Benden Söylemesi ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 20 Mart 2026; 13:15:2 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler