Şimdi Ara

LG UltraGear OLED 32GX850A 2025 4K 3 Nesil Mla+(Mini İnceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

"Ohhh Ohhh 1 Görseniz"

"Çağ Atladım"LG UltraGear OLED 32GX850A 2025 4K 3 Nesil Mla+(Mini İnceleme) 

1-Gittik Aldık 27 İnç Tn Panelden, 32 İnç 4k Olede Geçtik

Kurduk, Ulan Arkadaş Gözlerim Yandı,Öyle 1 Gözlerimi Acıttıki Ne Yapsam Yok Meğersem Piksel Dizilimi Wrgb Oldugu İçin Gözlerimi Beyaz Yakıyor Asla Kurtuluş Yok,Gözlere Diken Gibi Batıyor Arkadaşlar Alışmak Mümkün Değil.

2-32 İnç Ama Loşmu Loş, Soluk 1 Beyaz Ama Beyaz Demeye 1000 Şahit Lazım,Beyaz Renk Veremeyen Beyaz Özürlü 1 Woled "LG UltraGear 32GX850A" Beyaz Olmayınca Her Şey Gözünüze Kötü Görünüyor, Beyaz Renk Yok Beyazımsı Loş Silik 1 Renk Var İnanılmaz Kötü,Elimdeki Tablet LG UltraGear OLED 32GX850A 2025 4K 3 Nesil Mla+(Mini İnceleme) Samsung A9+ Plusın Tft Ekranı Yemin Ederim İnci Gibi Pas Parlak Işıl Işıl Yana Yana Beyaz Rengi Veriyor 44Klık Oled de Beyaz Renk Yok,Oyuncak Tablet Kadar Beyaz Veremiyor Yemin EderimLG UltraGear OLED 32GX850A 2025 4K 3 Nesil Mla+(Mini İnceleme) 

3- "Stutter" Proplemi Oyunlarda Ekranı Sağa Sola 1 Döndürüyorum Etraf Takıla Takıla Gidiyor 95 Fps Hemde Güya Oyun MonütörüLG UltraGear OLED 32GX850A 2025 4K 3 Nesil Mla+(Mini İnceleme) 10 Yılık Tn Panel "Modül Gsync İşlemcili" Panelin Yanına Bile Yaklaşamadı Akıcılıkta Arkadaşlar İnanın Görüntü Tereyağı Gibi Akmıyor 95 Fpsde Şaka Gibi Ne Yapıysam Yok Stutter Var

4-Görüntüde Vurgu Yok, "Pop" Yok En Büyük Darbe Budur, Düm Düz Hiç 1 Işık Yada Parlama Vurgusu Yok

Düm Düz 1 Görüntü Loş Silik Beyazlı, Tatsız 1 Görüntü Çünkü Yüksek Parlaklığa Çıkamıyor Güya Mla+ Plus Oled

Bende Buna İnanarak Aldım Zaten, Yalan Dolanmış Malesef

Şuan İade Etmek İçin Kutuladım Arızalı Değil Bozuk Değil,Woled Monütördeki Tecrübem Bu, 1 Daha Asla Oledle İşim Olmaz

2 Saat Kadar Kullanıyorsun 1 Gün Gözlerin Full Yanıyor Böyle Saçma Salak 1 Şey

Loşmu Loş Tablet Kadar BileLG UltraGear OLED 32GX850A 2025 4K 3 Nesil Mla+(Mini İnceleme)  Parlaklık Veremeyen 3 Nesil Woled Mla+ Ama Sorsan Uçup Kaçıyor LG UltraGear OLED 32GX850A 2025 4K 3 Nesil Mla+(Mini İnceleme) 

Gözlerimi Mahvetti Kaynak Makinesi Bakmış Gibi Göz Yakıyor, Ama Loş Arkadaşlar İşin Kötüsüde Bu

Geçtim Dell 27 İnç Lcd Tn Panelime Ohhh Mis Gibi Ne Stutter Ne Beyaz Derdi Ne Göz Yanması Biz 40 Yıllık Taş Gibi Lcd Tn Panelin Değerini BilememişimLG UltraGear OLED 32GX850A 2025 4K 3 Nesil Mla+(Mini İnceleme) 

Şimdi İadeyle Uğraşacam Bakalım Ne Olacak Elimizdemi Patlayacak Belli Değil

Sağın Solun Gazına Gelerek Oled Alalım Dedik Yalansız Ne Gördüysem Onu Yazdım Lütfen 44K Verip Benim Durumuma Düşmeyin Diye Yazdım

Oled Monütörlerin Daha 40 Fırın Ekmesi Yemesi Lazım Benden Söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 20 Mart 2026; 13:15:2 >

• Alakası yok. Şirkette hem ips hem tn, evde oled kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jomolocco -- 18 Mart 2026; 2:56:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jomolocco kullanıcısına yanıt

Satim Sana 44KyaLG UltraGear OLED 32GX850A 2025 4K 3 Nesil Mla+(Mini İnceleme) 

"Alakası Yokmuş", 2 Günden Beri Yapmadığım Ayar Kalmadı Tablet Kadar Beyazı Yok Diyorum İyi Okusana Vurgusu Yok

Senmi Kullandın Benmi Kullandım Böyle Diye Diye Size Uyarak Aldım Sonuç Hüsran

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.