Şimdi Ara

LG TV'ye Kulaklık Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde LG 22MT45D TV + Monitör bulunmakta ve arkasında 3.5 mm üstünde audio in yazan bir jak girişi mevcut fakat kulaklığımı bağladım zaman ses alamıyorum. Birden fazla kulaklık denedim ve hiçbiriyle bir sonuca ulaşamadım. En son evdeki diğer büyük LG TV'ye bağladım kulaklığımı ve onda sorunsuz çalıştı. Ondaki 3.5 mm jak girişinin üzerinde ise H/P yazıyor. Acaba sorun benim tvdeki giriştemi yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor hocam? Audio in'e takmam doğru mu? O bir kulaklık girişimi yoksa başka bir işlevi mi var? Anlayan, yardımcı olabilcek varsa bayağı sıkıntıdayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BerkayOzcelik

Elimde LG 22MT45D TV + Monitör bulunmakta ve arkasında 3.5 mm üstünde audio in yazan bir jak girişi mevcut fakat kulaklığımı bağladım zaman ses alamıyorum. Birden fazla kulaklık denedim ve hiçbiriyle bir sonuca ulaşamadım. En son evdeki diğer büyük LG TV'ye bağladım kulaklığımı ve onda sorunsuz çalıştı. Ondaki 3.5 mm jak girişinin üzerinde ise H/P yazıyor. Acaba sorun benim tvdeki giriştemi yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor hocam? Audio in'e takmam doğru mu? O bir kulaklık girişimi yoksa başka bir işlevi mi var? Anlayan, yardımcı olabilcek varsa bayağı sıkıntıdayım.

3,5 mm çıkışa takmanız gerekiyor. Aynı zamanda da TV'nin ses ayarlarından çıkışı kulaklık olarak seçmeniz gerekli. Bir kere seçtiğiniz zaman tak çıkar yaptığınızda, kulaklık takıldığı zaman ses kulaklığa gelmeye başlayacaktır. Sürekli bu ayarı yapmanıza gerek kalmayacak.
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası

• quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

quote:

Orijinalden alıntı: BerkayOzcelik

Elimde LG 22MT45D TV + Monitör bulunmakta ve arkasında 3.5 mm üstünde audio in yazan bir jak girişi mevcut fakat kulaklığımı bağladım zaman ses alamıyorum. Birden fazla kulaklık denedim ve hiçbiriyle bir sonuca ulaşamadım. En son evdeki diğer büyük LG TV'ye bağladım kulaklığımı ve onda sorunsuz çalıştı. Ondaki 3.5 mm jak girişinin üzerinde ise H/P yazıyor. Acaba sorun benim tvdeki giriştemi yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor hocam? Audio in'e takmam doğru mu? O bir kulaklık girişimi yoksa başka bir işlevi mi var? Anlayan, yardımcı olabilcek varsa bayağı sıkıntıdayım.

3,5 mm çıkışa takmanız gerekiyor. Aynı zamanda da TV'nin ses ayarlarından çıkışı kulaklık olarak seçmeniz gerekli. Bir kere seçtiğiniz zaman tak çıkar yaptığınızda, kulaklık takıldığı zaman ses kulaklığa gelmeye başlayacaktır. Sürekli bu ayarı yapmanıza gerek kalmayacak.

Hocam televizyonun ses ayarlarında öyle bir seçenek mevcut değil. Diğer LG televizyonumda kulaklığı taktığım anda herhangi bir ayar yapmamış olmama rağmen çalışıyor ama bunda çalıştıramadım bir türlü. Sorunum kulaklık jakının içine giridiği ve üstünde ''AUDIO IN PC'' yazan giriş kulaklık girişimi yoksa başka bir giriş mi? Hiçbir şekilde ses alamıyorum çünkü.

LG TV'ye Kulaklık Bağlamak

• Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende öyle düşünmüştüm ama emin olamamıştım hocam eyvallah sağolun.
    webcam'i tv'ye bağlamak?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.