4k Projeksiyon cihazı tavsiyesi lütfen(bütce 50k+)
Merhabalar salonum için herhangi bir marka 4k bir projeksiyon cihazı almak niyetindeyim ,ancak önce görüp, test ekmek istiyorum .İzmir'de test edebileceğim(beğenirsem de almak istediğim) bir yer varmı?
Exxen (spor hariç) ortaklık sistemi varmı
Selam,
Exxen deki diziler(bazıları tolga... gbi.. ) için üyelik almak pahalı, spor hariç ortaklık sistemi var mı?
2 TV arasında kaldım yardım lütfen
Merhabalar baya bir araştırıp seçeneklerimi 2 ye düşürdüm, allah nasip ederse bayrama kadar almak istiyorum.
SONY XR65X90K 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart TV,Uydu Alıcılı
X90K / X93K Series Teknik Özellikleri | Tüm Televizyonlar | Sony Turkey
PHILIPS 65PML9507 65inc 164 CM 4K UHD MiniLED ANDROID TV,DAHILI UYDU
Hangi AMD işlemci?
Selam arkadaşlar, ne zamandır yeni sistem kurmak istiyorum, yeni sistem AMD tabanlı olsun istiyorum, ancak bir konuda bilgisiz ve kararsızım. Kullanım amacım Oyun (her çeşit, yani eski online oyunlarda ,son çıkan sağlam grafikli oyunlarda olabilir.)5 yıl dayan sın yeter, upgrade etmem . BU nedenle işlemcim. Örneğin: AMD Ryzen™5 7600X Soket AM5 4.7GHz 32MB 105W 5nm mi yoksa AMD Ryzen™7 5800X Soket AM4 3.8GHz 32MB 105W 7nm İşlemci
Gerçi, mantıklı olan AM5 li ama dahili ekran kartı var ya, gıcık ediyor, sanki ekran kartına ayrılan gücü işlemciden çalınıyor.(zaten sağlam bir ekran kartı alacağım) bende onun yerine aynı maddi değerlerde AM4 ryzen 7 5800 bir şey alıyım diyorum.
Sizlere bu konuda bir danışmak istedim
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.851 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri