Şimdi Ara

lg tv mor nokta sorunu yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Golddan LG 42lb730v led TV aldim bir hafta sonra TV de mor noktalar oluşmaya başladı bunun nedeni ne olabilir birde bu televizyonu almakla iyimi yapmisim cevaplarını için şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam mümkünse fotoğraf paylaşırmısın bu sorun ile ilgili ilk kez duyuyorum boyle birşeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 3 Ocak 2015; 16:32:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam netten dolayi resim yuklenmiyo galiba ekran morluk var nasil anlatiyim mesela sari renkli bir ekran orasi yeşil beyaz da mavi gibi gözüküyor noktalar halinde dağılan küçük şeyler fotograf atmak isterdim ama atamiyorum k.b. servisi aradım pzt gelip bakicaklar TV tercihi olarak sence iyimi yapmıştım lg42lb730v almakla

• İşk kez göruyorum , sanırım deformasyon olmuş orası...

• hocam bide ekranda hareketli sahnelerde bozulmalarda oluyo LG almakla hata ettim galiba

• Pixel yanmis garanti kapsamina girer

• quote:

Orijinalden alıntı: kusursu109

hocam bide ekranda hareketli sahnelerde bozulmalarda oluyo LG almakla hata ettim galiba

Hocam elektronık şans işi birada , hemen LG almakla hata etmiş kanısına düşmeyin .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam cevaplariniz için teşekkürler garantiyi aradım gelip bakicaklar inşallah sık sık sorun yasamam

• hareketli sahnelerdeki sorun için true motion özelliğini doğru şekilde ayarlarlayın
  • hocam bu trumotionu nasıl ayarliycaz bilgin varsa anlatirmisin

• Hocam trumotionda clear plus - temizle - puruzsuz gibi secenekler var hangisini seçmen doğru olur sizce bi bilginiz varmi

• arkadaslar garantiyi aradik geldiler ve tv yi goturduler fabrikaya sorucaklarini sonrada bize haber vericeklerini soylediler simdi ben bu tv icin iade yada degisim isteyebilirmiyim tv icime pek sinmedide yardimci olursaniz sevinirim

• yardimci olabilecek arkadas yokmu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.