Bildirim
lg tv mor nokta sorunu yardim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam mümkünse fotoğraf paylaşırmısın bu sorun ile ilgili ilk kez duyuyorum boyle birşeyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 3 Ocak 2015; 16:32:59 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İşk kez göruyorum , sanırım deformasyon olmuş orası...
hocam bide ekranda hareketli sahnelerde bozulmalarda oluyo LG almakla hata ettim galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pixel yanmis garanti kapsamina girer
quote:
Orijinalden alıntı: kusursu109
hocam bide ekranda hareketli sahnelerde bozulmalarda oluyo LG almakla hata ettim galiba
Hocam elektronık şans işi birada , hemen LG almakla hata etmiş kanısına düşmeyin .
hocam cevaplariniz için teşekkürler garantiyi aradım gelip bakicaklar inşallah sık sık sorun yasamam
hareketli sahnelerdeki sorun için true motion özelliğini doğru şekilde ayarlarlayın -
hocam bu trumotionu nasıl ayarliycaz bilgin varsa anlatirmisin
Hocam trumotionda clear plus - temizle - puruzsuz gibi secenekler var hangisini seçmen doğru olur sizce bi bilginiz varmi
arkadaslar garantiyi aradik geldiler ve tv yi goturduler fabrikaya sorucaklarini sonrada bize haber vericeklerini soylediler simdi ben bu tv icin iade yada degisim isteyebilirmiyim tv icime pek sinmedide yardimci olursaniz sevinirim
yardimci olabilecek arkadas yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X