Şimdi Ara

LG TV KURULUM SERVİS ÜCRETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 32la660s tv aldım lg tr garantili , servis yarın gelecek 2 sene önce aldığım lg led tvlerde üstlernde ücretsiz kurulum için diye numaralar olurdu 444lü lgnin ama bunda yok, ama 444lü lg yi aradığımda kurulum için lg tr garantili dendi ürün. bende öyle deyince kurulum ücretsiz vs gibi bir şey sormadım, ama ücretsizdir heralde 2 sene sonra bir şey değişmemiştir değil mi diye yeni lg alıp kurduran arkadaşlara souruyum :) bir de ben kutunun üstünü faturayı almak için açmak zorunda kaldm ama içnde hiç bir şeye dokunmadım problem olmaz heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brifing -- 13 Haziran 2013; 21:44:47 >

• kurulum ücretsiz tabiki de..
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    En garantisi;

LG TÜRKİYE; 444 65 43

ara sor... ;)
  • Kurulum ücretsizdir tabikide,ayrıca servis birşeyler satmaya çalışırsada alma bence.Zaten servisin gelme amacı garanti sözleşmesini imzatlamak televizyon falan kurdukları yokki takıyorlar fişe hadi bize eyvallah durumu oluyor 5 dakka sürmüyor yaptıkları iş.
  • kurulum tabiki ucretsız ama duvara monte edeceksen ona göre bır ucreti var. kutuyu gelip onların acmasındaki amaç eğer urunde bır sorun olursa onlar sorumlu ama sen actıysan ve sorun olursa bu defa sana suc atabılırler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 14 Haziran 2013; 15:49:05 >
  • sağ olun arkadaşlar servis geldi problem olmadı adamlar güzelce kurup izah edip gitti. kutuyla ilgilide bir şey demediler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

kurulum tabiki ucretsız ama duvara monte edeceksen ona göre bır ucreti var. kutuyu gelip onların acmasındaki amaç eğer urunde bır sorun olursa onlar sorumlu ama sen actıysan ve sorun olursa bu defa sana suc atabılırler.

Öyle birşey yok, geçen hafta aldım tv yi teknosadan direk arabayla eve getirdim 2 gün sonra da servisden geldiler garanti kağıdını imzalattılar ve gittiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Tv Güncelleme Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bende özellikle sordum eğer ben kursaydım garanti dışı vs kalır mıydı diye? yok abi olmazdı öyle bişey ama kutudan cihaz hasarlı vs çıkarsa servisin direk tutanak tutup değiştirtme yetkisi var müşterirnin lehine bi durum bizim kurmamız yani dedi.kimden değiştircek dediğimde de kim hasarlı getirdiyse o ödeyecek gibi garip bi cvp aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

kurulum tabiki ucretsız ama duvara monte edeceksen ona göre bır ucreti var. kutuyu gelip onların acmasındaki amaç eğer urunde bır sorun olursa onlar sorumlu ama sen actıysan ve sorun olursa bu defa sana suc atabılırler.

Öyle birşey yok, geçen hafta aldım tv yi teknosadan direk arabayla eve getirdim 2 gün sonra da servisden geldiler garanti kağıdını imzalattılar ve gittiler

Televizyonda bir sorun ciksaydi o zaman bakalim birsey yok denilecekmiudi? Sucu hemen sana atatlardi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

Televizyonda bir sorun ciksaydi o zaman bakalim birsey yok denilecekmiudi? Sucu hemen sana atatlardi

O iş zor işte eğer televizyonda bi sıkıntı çıksaydı her türlü değiştirirdim ben onu,zaten koskoca Samsung 500milyar dolarlık şirket 1 televizyon için sıkıntı çıkaracak hali yok ya

• Sen biraz forumu arastir bence. Bak bakalim kisiler tvlerini degistirebilmisler mi? Ozellikle isik sizmalari bulutlanma gibi sorunlar yasayan kisiler ozellikle 8 serisinde insanlar ne kadar ugrasmis ve kac kisi degistirebilmis?

• Tüm markaları araştırdm Sadece Vestel de İlk Kurulum ücreti var. Geçen 127 Ekran Tv aldım kurulum için 30 TL istediler kurulum dediği de kanal ayalayıp fişi takıp gittiler.
  • Hocam servis kac gunde geldi ? ben bu carsamba aldim ayni gun aradim servisi ..
  • Ücretsiz.
  • Televizyonu kendiniz kurmaya çalışırken başına bir iş gelirse garanti kapsamından çıkabilir.Onun için televizyonun kurulumunu bir yetkili servisin yapması daha sağlıklı olur.Benim önerebileceğim bir servis var isterseniz irtibata geçebilirsiniz : Yiğitler Elektronik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.