Bildirim
LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (49. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tosunkaya verdiğin liste yüzde 99 da kalıyor.quote:
Orijinalden alıntı: senersen
benim tv nin modeli 32la620s. dosyayı 32la620s.tll şekline mi çevirme gerek tv ye atabilmem için ?
başka bir siteden la serisi için bir liste yükledim ilk önce tüm kanallar cıktı hd ler dahil fakat hd kanallara geldiğimde
mesela trt 1 hd yi acıyor 2-3 saniye izledikten sonra sinyal yok diyip o kanal kayboluyor.
tüm hd kanallarda böyle oldu ve hiç biri kalmadı. liste de o kanallar kayboluyor mesela şimdi listede 3 7 11 14 diye kanal sırası kaldı.
güncellemeleri de yaptım. fakat bu yazılım eksikliği tv nin.
LG nin acil olarak gelip bu duruma bi el atması lazım.
tv la 613s calışan listesi varsa paylaşabilir mi rica etsem? -
LG TV lerde servis menü için farklı yöntemler. Deneyip test edebilirsiniz.. Tosunkaya kardeşim ana konuya ekleyebilir.quote:
Orijinalden alıntı: Biri Beni Vursun
tosunkaya verdiğin liste yüzde 99 da kalıyor.
başka bir siteden la serisi için bir liste yükledim ilk önce tüm kanallar cıktı hd ler dahil fakat hd kanallara geldiğimde
mesela trt 1 hd yi acıyor 2-3 saniye izledikten sonra sinyal yok diyip o kanal kayboluyor.
tüm hd kanallarda böyle oldu ve hiç biri kalmadı. liste de o kanallar kayboluyor mesela şimdi listede 3 7 11 14 diye kanal sırası kaldı.
güncellemeleri de yaptım. fakat bu yazılım eksikliği tv nin.
LG nin acil olarak gelip bu duruma bi el atması lazım.
tv la 613s calışan listesi varsa paylaşabilir mi rica etsem?
Alıntıları Göster
2014 LB Serileri için;
Q-Menu düğmesine 8 saniye kadar basın. Ardından "1105" + OK. USB Cloning kısmına gelin. Send to USB (ISB ye yedek alır) Receiver from USB (USB den TV ye yükleme yapar.)
Webos sistemli Seriler için;
Herhangi bir kanalda hızlıca 1105 'i tuşlayın ve OK düğmesine basın. USB Cloning kısmına gelin. Send to USB (USB ye yedek alır) Receiver from USB (USB den TV ye yükleme yapar.)
2013 LA/LN Serileri için;
1) Settings tuşuna basılı tutun. (veya 5sn kadar yukarıda bilgi ekranı çıkına kadar sonra 1105 yazın)
2) Settings açılır açılmaz hemen 1105 yazıp ok tuşuna basın.
3) Seçeneklerden USB Close'yi seç
Alternatif yol;
1) İlk olarak kumandamızın setting tuşuna setting menüsü kaybolana kadar basıyoruz.
2) Menü gidince hemen 1105 rakamlarına basıp daha sonra OK düğmesine basıyoruz.
Alternatif yol 2;
1) Settings tuşuna basılı tutuyoruz kapanınca hemen 0000 ve ok tuşuna basıyoruz (4 tane sıfır) servis menüsü açılıyor.
Alternatif yol 3;
1) FAT32 formatli bir USB'yi TV nizin 1 nolu USB girişine takın.
2) Normal TV kumandanızda 'Settings' tuşuna basılı tutun.
3) Önce menü açılacak ardından o kapanıp yukarda program bilgisi kısmı çıkacak.
4) Program bilgisi kısmı çıkınca 'Settings'i bırakın ve 1105 tuşlayın ardından hızlıca OK tuşuna basın.
5) Çıkan menüde USB Cloning'i seçin.
6) Eğer USB'ye liste aktaracaksanız 'Send to USB' , USB'den alacaksanız 'Receive from USB' seçin.
2012 öncesi LM/LS/PM Serileri için;
1) HOME (menu) tuşuna basılı tutun.
2) Menu açılır açılmaz hemen 1105 yazıp ve ok tuşuna basın.
3) Sonra yedekleme ve aktarma yapmak için TV-Link-Loader'i seçin.
-
Verdiğin bilgiler için teşekkürler fakat bu bilgilerin tamamı konuda mevcut+videolu anlatımı da var. -
Arkadaşlar cevaplandı mı bilmiyorum, eğer cevaplandıysa şimdiden kusura bakmayın. LA ile LM serisi TV'lerin listeleri birbirine uyuyor mu ? Mesela benim TV'nin LA serisi TV'nin adını LM serisi TV ile değiştirince listeyi kurabilir miyim ?quote:
Orijinalden alıntı: xpity
LG TV lerde servis menü için farklı yöntemler. Deneyip test edebilirsiniz.. Tosunkaya kardeşim ana konuya ekleyebilir.
2014 LB Serileri için;
Q-Menu düğmesine 8 saniye kadar basın. Ardından "1105" + OK. USB Cloning kısmına gelin. Send to USB (ISB ye yedek alır) Receiver from USB (USB den TV ye yükleme yapar.)
Webos sistemli Seriler için;
Herhangi bir kanalda hızlıca 1105 'i tuşlayın ve OK düğmesine basın. USB Cloning kısmına gelin. Send to USB (USB ye yedek alır) Receiver from USB (USB den TV ye yükleme yapar.)
2013 LA/LN Serileri için;
1) Settings tuşuna basılı tutun. (veya 5sn kadar yukarıda bilgi ekranı çıkına kadar sonra 1105 yazın)
2) Settings açılır açılmaz hemen 1105 yazıp ok tuşuna basın.
3) Seçeneklerden USB Close'yi seç
Alternatif yol;
1) İlk olarak kumandamızın setting tuşuna setting menüsü kaybolana kadar basıyoruz.
2) Menü gidince hemen 1105 rakamlarına basıp daha sonra OK düğmesine basıyoruz.
Alternatif yol 2;
1) Settings tuşuna basılı tutuyoruz kapanınca hemen 0000 ve ok tuşuna basıyoruz (4 tane sıfır) servis menüsü açılıyor.
Alternatif yol 3;
1) FAT32 formatli bir USB'yi TV nizin 1 nolu USB girişine takın.
2) Normal TV kumandanızda 'Settings' tuşuna basılı tutun.
3) Önce menü açılacak ardından o kapanıp yukarda program bilgisi kısmı çıkacak.
4) Program bilgisi kısmı çıkınca 'Settings'i bırakın ve 1105 tuşlayın ardından hızlıca OK tuşuna basın.
5) Çıkan menüde USB Cloning'i seçin.
6) Eğer USB'ye liste aktaracaksanız 'Send to USB' , USB'den alacaksanız 'Receive from USB' seçin.
2012 öncesi LM/LS/PM Serileri için;
1) HOME (menu) tuşuna basılı tutun.
2) Menu açılır açılmaz hemen 1105 yazıp ve ok tuşuna basın.
3) Sonra yedekleme ve aktarma yapmak için TV-Link-Loader'i seçin.
Alıntıları Göster
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: apaci0834
Arkadaşlar cevaplandı mı bilmiyorum, eğer cevaplandıysa şimdiden kusura bakmayın. LA ile LM serisi TV'lerin listeleri birbirine uyuyor mu ? Mesela benim TV'nin LA serisi TV'nin adını LM serisi TV ile değiştirince listeyi kurabilir miyim ?
uymuyor ben yapamadım. listenin adını değiştiriyorsun %99 da failed diye hata veriyor.. -
Ya beyler lg 42la620s kullanıyorum, manuel ayarlamada frekansı değiştirmeye çalışınca televizyon kendini kapatıp geri açıyor. Başka böyle bi problemle karşılaşan var mı garantiye göndermem gerekir mi?quote:
Orijinalden alıntı: Biri Beni Vursunquote:
Orijinalden alıntı: apaci0834
Arkadaşlar cevaplandı mı bilmiyorum, eğer cevaplandıysa şimdiden kusura bakmayın. LA ile LM serisi TV'lerin listeleri birbirine uyuyor mu ? Mesela benim TV'nin LA serisi TV'nin adını LM serisi TV ile değiştirince listeyi kurabilir miyim ?
uymuyor ben yapamadım. listenin adını değiştiriyorsun %99 da failed diye hata veriyor..
Alıntıları Göster
-
yaw bendede 32lb652v var kanalları otomatik buluyor sorun yok düzenliyorum flasha atıyorum ondada sorun yok servis menüsüne giriyorum flashdan cek diyorum çekiyor işlem sonucunda tv kapanıyor açıyorum hiç bir kanal yok bi daha tara diyor birde sizin tvnizde servis menüsüne girden kanal ayarı bölümünde usb seçeneği nasıl çıktı söylerseniz sevinirim servis menüsünden bi yermi açmak gerekiyor @tosunkaya yardımcı ol....quote:
Orijinalden alıntı: justiss
Ya beyler lg 42la620s kullanıyorum, manuel ayarlamada frekansı değiştirmeye çalışınca televizyon kendini kapatıp geri açıyor. Başka böyle bi problemle karşılaşan var mı garantiye göndermem gerekir mi?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliuzun74 -- 22 Eylül 2014; 18:59:17 >
-
arkadaşlar 32la620s e listeyi kurabilen var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: aliuzun74
yaw bendede 32lb652v var kanalları otomatik buluyor sorun yok düzenliyorum flasha atıyorum ondada sorun yok servis menüsüne giriyorum flashdan cek diyorum çekiyor işlem sonucunda tv kapanıyor açıyorum hiç bir kanal yok bi daha tara diyor birde sizin tvnizde servis menüsüne girden kanal ayarı bölümünde usb seçeneği nasıl çıktı söylerseniz sevinirim servis menüsünden bi yermi açmak gerekiyor @tosunkaya yardımcı ol....
Alıntıları Göster
-
Biraz da gülelim.
Kanaltürk'ün LINE'dan gönderdiği mesaj:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Honour81
Merhaba arkadaşlar, 2 sorum olacak,
1- Hem Teledünya, hemde Türksat uydu kullanıyorum. Türksat'ta ses seviyesi oldukça yüksekken (ses ayarında 15-20 yeterli oluyor ), Teledünya'ya geçince ses baya düşüyor (50-60 lara çıkmam gerekiyor). Bunun sebebi nedir ve önüne geçmenin bir yolu var mıdır? Teledünya'dan Türksat'a geçtiğimde seste ani bir yükselme ile karşılaşıyorum.
2- Sihirli kumandadan youtube de arama yaptığımda çıkan sonuçlarda, sağ tarafa doğru kaydırma yapamıyorum, dolayısıyla sadece ilk 3 sonucu görebiliyorum. Kaydırma yapmak için diğer kumadadaki sağa ve sola ok tuşlarını kullanmak durumunda kalıyorum. Bunun sihirli kumandada bir çözümü var mıdır?
Tosunkaya bey, bu konuda bilginiz var mı?
-
Hocam malesef bunla denedim ama olmadi. Kastettigim lg g2 ile birrlikte telefona kurulu gelen resimdeki program.
Ama sunu da soyleyeyim. Tv listesini 2 kere tv ye atmayi denedim. Ikisinde de tekrar acildiginda hicbir kanal yoktu. Ayrica uydu ayarlari da silinmisti. Onun hic deneme derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G 42LB620V tv aldım. Pcye hdmi ile bağladım fakat görüntü çok iyi değil. Pc modu var mı acaba tv'de bulamadım. Eski filips tv'imde pc modu vardı cam gibi gösteriyordu. Yardımcı olabilir misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: lazkopat99
Hocam malesef bunla denedim ama olmadi. Kastettigim lg g2 ile birrlikte telefona kurulu gelen resimdeki program.
Ama sunu da soyleyeyim. Tv listesini 2 kere tv ye atmayi denedim. Ikisinde de tekrar acildiginda hicbir kanal yoktu. Ayrica uydu ayarlari da silinmisti. Onun hic deneme derim.
-
42lb630v smart tv aldım, kanal taraması sorunsuz yaptım kanalları programla sildim sıraladım, bende sadece Beyaztv Hd sinyal yok diyor sizdede aynımı yoksa sorun bende mi ?quote:
Orijinalden alıntı: mck94
G 42LB620V tv aldım. Pcye hdmi ile bağladım fakat görüntü çok iyi değil. Pc modu var mı acaba tv'de bulamadım. Eski filips tv'imde pc modu vardı cam gibi gösteriyordu. Yardımcı olabilir misiniz?
Alıntıları Göster -
quote:
G 42LB620V tv aldım. Pcye hdmi ile bağladım fakat görüntü çok iyi değil. Pc modu var mı acaba tv'de bulamadım. Eski filips tv'imde pc modu vardı cam gibi gösteriyordu. Yardımcı olabilir misiniz?
pc moduna input > input label (kumanda da kırmızı tek nokta) seçerek hdmi i pc olarak ayarlayabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia
quote:
pc moduna input > input label (kumanda da kırmızı tek nokta) seçerek hdmi i pc olarak ayarlayabilirsiniz
Cok sagolun. Menuyu buldum pc kapi oldugu icin deneyemedim. Umarim goruntu duzelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia
quote:
pc moduna input > input label (kumanda da kırmızı tek nokta) seçerek hdmi i pc olarak ayarlayabilirsiniz
Cok sagolun. Menuyu buldum pc kapi oldugu icin deneyemedim. Umarim goruntu duzelir
görüntü hep aynıydı bende sanırım ama input lag ı neredeyse öldürdü pc modu çok iyi çıktı
-
-
Beyler,quote:
Orijinalden alıntı: efsane61quote:
Orijinalden alıntı: tosunkaya
Verdiğin bilgiler için teşekkürler fakat bu bilgilerin tamamı konuda mevcut+videolu anlatımı da var.
neden böyle oluyor
Alıntıları Göster
Bu webOS yüklenebilirmi yoksa yeni tv ler içinmi sadece ? Yani LGPB690V ye yükleyebilicekmiyiz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X