Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
313.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trt hd ler ara ara gidiyor sinyal yok diyor bazen de bozuk geliyor bazen hiç sorunsuz oluyor bunun sebebi nedir nasıl çözeriz sadece trtnin hd kanalları diğer hiç bir kanalda sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113468034&p=1#113468034

• Arkadaslar 42lb580n monitor var bende. Yaklasik 2 ay evde yoktum bir ara tv garantiye gitmis ben evde yokken. Suan eve döndüm tv duzgun calisiyor fakat magaza bolumu tvde yok. Sadece uygulamalarim var. Musteri hizmetleri bir turlu cozum bulamadi. Acaba uygulama magazasini geri getirmenin bir yolu var midir?

• arkadaşlar lütfen bilgisi olanlar yardım etsin ve bana bir yol göstersin
    LG 49UF6807 49'' (123 CM) 4K UHD WEBOS SMART LED TV,DAHİLİ UYDU ALICIlı tv aldım geçen sene nisan ayında
    içinde dahili uydu olarak Türksat 4A 42.0°E var
    Ben TRT 1 HD yi izlemek istiyorum fakat listede bulamadım manuel eklemek istedim frekansı ama Türksat 3A 42°E - HD 11.054 V 30000 diye geçiyor benimki 3a değil ki daha çok acemiyim bu uydulu tv işlerinde
    TRT 1 HD yi nasıl izleyebilirim lütfen yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
  • Arkadaşlar benim tv de 42LM640S yalnız kumanda sıkıntı çıkarmaya başladı. Bazı tuşlar basmıyor. Bende içini söküp bi temizleyim diyorum. Ama vida girişi falan yok. Nasıl açabilirim sizce kumanda da şu lg AKB73615303

• 570mb guncellememi olurmus..
    32inc lg tvme boyle bi guncelleme geldi.

• Arkadaşlar lb 652 tv me 05.00.55 güncellemesi geldi yükleyen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cezo43

Arkadaşlar lb 652 tv me 05.00.55 güncellemesi geldi yükleyen var mı acaba?

Yükledim.Herhangi bir fark yok ama güncelleme iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 42lb580n monitör tv de hevc x265 formatındaki videoları oynatabilmek için ne yapmalıyım. diğer odada samsung 40uh6270 var onda sorunsuz videoları izleyebiliyorum.yardımınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun3504

42lb580n monitör tv de hevc x265 formatındaki videoları oynatabilmek için ne yapmalıyım. diğer odada samsung 40uh6270 var onda sorunsuz videoları izleyebiliyorum.yardımınızı bekliyorum...

codec olarak desteklemiyordur, tv nin yazılım güncellemesi varsa eğer güncelleyin.. belki codec eklenmiştir..

eğer güncelleme yoksa yapacağınız bişi yok ne yazık ki, hdmi ile bilgisayara bağlayıp bilgisayardan izleyebilirsiniz ancak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: einstain23

arkadaşlar lütfen bilgisi olanlar yardım etsin ve bana bir yol göstersin
    LG 49UF6807 49'' (123 CM) 4K UHD WEBOS SMART LED TV,DAHİLİ UYDU ALICIlı tv aldım geçen sene nisan ayında
    içinde dahili uydu olarak Türksat 4A 42.0°E var
    Ben TRT 1 HD yi izlemek istiyorum fakat listede bulamadım manuel eklemek istedim frekansı ama Türksat 3A 42°E - HD 11.054 V 30000 diye geçiyor benimki 3a değil ki daha çok acemiyim bu uydulu tv işlerinde
    TRT 1 HD yi nasıl izleyebilirim lütfen yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

bende çok bilmiyorum ama 47lb de yaptığımı anlatayım sana..

bu tvler hd yayına geçince şebeke taraması adı altında bi frekans verildi, onu yazıp direkt şebeke taraması yaptık.. kendi kendine tüm hd kanalları buldu..

LORDİZ - Güncel Paylaşımlar!
    Türksat Uydusu Güncel Kanal Frekans Listesi [ARALIK 2019]
    http://www.lordiz.com/yeni-turksat-4a-uydusu-kanal-frekans-listesi.html
    böyle bi site buldum,
    buradan bi bakın bakalım.. sizin tv de menü nasıl bilmiyorum ama şebeke taraması yaptırırsanız tüm kanalları kendi bulacaktır..

• Arkadaşlar merhaba,

49uf7787 kullanıcısıyım. smart kullanımında yaşadığım bir sıkıntı için yardıma ihtiyacım var.
    logitech k400 klavye aldım. web taraycısına gelince klavye kullanımında sorunum yok. ancak youtube, spotfy vs. uygulamasına gelince, arama kısmında ımlec aktıfken, klavyenin sadece rakam tuşları çalışıyor. harfleri aktif olarak kullanamıyorum. ( enter, delete, backspace dahil ).
    bunun bir ayarı var mıdır?

çok kurcaladım ama bulamadım. lütfen acil yardımlarınızı rica ediyorum.
  • beyler tv lb652v . sün arama yaptım kanal ayarı için. ancak transponder gitti... yok şimdi. pasif durumda. elle arama yapamıyorum. transponderın gelmesi için napabilirim?
  • favrika at.
  • Arkadaşlar daha once sorulmus olabilir kusura bakmayin sorulduysa ama webde cok aradim bi cozum yok cozumu bulan varsa lutfen yardimci olsun.

42LA620S modelini kullaniyorum uydu ayarlarini yapiyorum ve sık sık kanallarda sinyal yok sorunu aliyorum. Ancak örneğin kanal D de bu sorunu yasarken tv8de sorun yok. Cogu kanal gidiyor ama bazilarinda sorun yok. Bazen geliyor kanallr bazen gidiyor kac kere fabrika ayarlarina dondum sifirdan ayarladim ama sonuc ayni. Merkezi sistem uydu kullaniyoruz diger komsularda bu sorun yok ama bende surekli oluyor. Yokmudur bunu bir cozumu.

• 49UF8507 kullanıyorum.

2 ay kadar oldu.

Chansort prpgramıyla kanal listesi yapıp TV'ye attım.

Sorun: Bazen kanal listesi kayboluyor. TV'ler yerine Radyo kanalları 1'den itibaren başlıuyor. Yanlış birşey mi yapıyoruz yoksa bir sıkıntı mı var anlayamadım.

Başına gelen başka kimse var mı? (çözüm için her seferinde kanal listesini tekrar yüklüyorum)
  • arkadaşlar dün LG 32LF580N aldım. smart uygulamalarında ve lg world içerisinde youtube uygulaması yok.. nasıl yükleyebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

49UF8507 kullanıyorum.

2 ay kadar oldu.

Sorun: Bazen kanal listesi kayboluyor. TV'ler yerine Radyo kanalları 1'den itibaren başlıuyor. Yanlış birşey mi yapıyoruz yoksa bir sıkıntı mı var anlayamadım.

Başına gelen başka kimse var mı? (çözüm için her seferinde kanal listesini tekrar yüklüyorum)

Bende de zaman zaman kanallar kendiliğinden kayboluyordu, ayarlardan "Kanal Ayarlama - Uyku Kanal Listesi Güncelleme'yi" kapalı konuma getirdim bir daha yaşamadım öyle bir sorun..

• Mesajı silemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 17 Mart 2016; 14:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

49UF8507 kullanıyorum.

2 ay kadar oldu.

Bende de zaman zaman kanallar kendiliğinden kayboluyordu, ayarlardan "Kanal Ayarlama - Uyku Kanal Listesi Güncelleme'yi" kapalı konuma getirdim bir daha yaşamadım öyle bir sorun..

Aaaa önerine teşekkür ederim. Deneyeceğim. İnşallah bu yüzdendir. Çünkü TV ile ilgili tek sıkıntım bu. Önceki sayfalardaki hiçbir sıkıntım çok çok şükür...

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.