Bildirim
Lg Turkiye G2 kilif hediyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben hala beklemedeyim :/ -
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. İçinden ekran filmi çıktı mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: ynshc
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. İçinden ekran filmi çıktı mı acaba?
Maalesef. Bende almayi dusunuyorum ama kaliteli bir ekran koruyucuyu nerden alicaz bilemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kiral33
Arkadaslar hediye kilifim bugun geldi. Teknosada 130 tl olan kilifi bize hediye ettikleri icin Lg ye tesekkurlerimi sunuyorum.
sendenogreniyorum.com üzerinden mi kayıt yaptırmıştınız? ben sayaç 800 küsürken kayıt yaptım ses seda yok ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mu_te
quote:
Arkadaslar hediye kilifim bugun geldi. Teknosada 130 tl olan kilifi bize hediye ettikleri icin Lg ye tesekkurlerimi sunuyorum.
sendenogreniyorum.com üzerinden mi kayıt yaptırmıştınız? ben sayaç 800 küsürken kayıt yaptım ses seda yok ?
Evet. Ayin 25 ine kadar bekleyin.olmazsa ararsiniz.
Bizde bekliyoruz hala -
quote:
Hangi kargo şirketiyle dağıtım yapıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Scrappy
quote:
Hangi kargo şirketiyle dağıtım yapıyorlar.
Aras
Kilif hediyesi bugun bana da ulasti.
Kilif guzel hos da kapak tam kapanmiyor, reklamlarda kapak tam ekrana yapisiyor gibiydi bunda parmaginiz ile bastirmadiginiz surece gevsek gevsek duruyor kilif. -
Bana hala gelmrdi
quote:
Orijinalden alıntı: p@l@
Bana hala gelmrdi
Son gun bugundu. Kayit basarisiz mi oldu yoksa
quote:
quote:
Bana hala gelmrdi
Yoo oyle birsey yazmamistı.bunun takibini nasil yapicaz ki -
beyler banada gelmedi 1400 lerde kaydolmuştum. arasıda aradım adıma kargo yok diyolar. çok istiyodum bu kılıfı ne yapmak lazım? -
Arkadaslar telefonu nerden aldiniz. Imei numarasinin kayitli olup olmsdigini kontrol ettiniz mi?
quote:
quote:
Bana hala gelmrdi
Bugün LG yetkilileriyle görüştüm Aras Kargoya verilmiş. Kargo şirketinin yoğunluğundan dolayı önümüzdeki hafta içi ulaşacağını belirttiler. -
Sizin adiniza sevindim. Bu haber bekleyen arkadaşları da rahatlatir.
Hangi numaradan ulaştın, paylaşırsan bizde sorup öğrenelim. -
LG sitesine girip "Destek->Bize Ulaşın" kısmından 444 lü numaradan ulaşabilirsin. Telefon imei kodunu aramadan önce bir yere not et telefonda imei no isteyip bakıyorlar sistemden. -
bana da dün geldi siyah vardı beyazını istedim beyaz daha güzel ve şık tavsiye ederim arkadaşlar...
Benzer içerikler
- lg garanti sorgulama
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- firmware nedir
- yenilenmiş telefon
- en iyi telefon kılıfları
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- fastboot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X