Merhaba arkadaşlar, Bu benim ilk konum. Forumda birçok LG televizyon kullanıcısı olduğunu biliyorum. Ben de Lg lm640s cinema 3d kullanıyorum. Bildiğiniz gibi televizyonun skype desteği var ancak çok aramama rağmen uygun bir kamera bulamadım. Öğrendiğim kadarıyla uyumlu kamera an-vc400 modeli. Kliksa ve Teknosa da 169 TL'den satılmış fakat uzun zamandır stokda yok. Başka yerlere de baktım ama bir türlü bulamadım. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: vaskin77
Merhaba arkadaşlar, Bu benim ilk konum. Forumda birçok LG televizyon kullanıcısı olduğunu biliyorum. Ben de Lg lm640s cinema 3d kullanıyorum. Bildiğiniz gibi televizyonun skype desteği var ancak çok aramama rağmen uygun bir kamera bulamadım. Öğrendiğim kadarıyla uyumlu kamera an-vc400 modeli. Kliksa ve Teknosa da 169 TL'den satılmış fakat uzun zamandır stokda yok. Başka yerlere de baktım ama bir türlü bulamadım. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
bulabildinizmi kamerayı bende arıyorum servis 270 tl fiyat verdi gitti giyorda 360 tl
atn42A
kullanıcısına yanıt
Hayır hocam daha bulamadım. Maalesef bütün markalar bu konuda çok başarısız. Satış sonrası destek çok kötü. Sadece LG için değil genelde böyle. Herşey ürünü satana kadar sonrası yok.
quote:
Orijinalden alıntı: vaskin77
Hayır hocam daha bulamadım. Maalesef bütün markalar bu konuda çok başarısız. Satış sonrası destek çok kötü. Sadece LG için değil genelde böyle. Herşey ürünü satana kadar sonrası yok.
vaskin bu ürün lm serileri için şu an la serileri çıktı ürün gelmiş ve bitmiş çok aradım distbiritörde bile yok görünüyor gecen sene teknosa bile 12 taksit 169 tl ye vermiş ebay den bakıcam artık
bende la640s aldım, yanında magic kumanda yoktu, dün gg den 90TLye aldım. Şimdi kameraya baktımda e-bay de en ucuzu 104+9 USD. Çok pahalıymış. TV ye herhangi bir mouse bağlayınca çalışmıştı, kullandığım webcam için geçersiz aygıt dedi. Acaba desteklediği başka kamera çıkarmı ki? tek tek denemek lazım. Orijinali çok pahalı. Tahminim onun mikrofon için ayrıca soketi yok, hem görüntü hem ses tek bir usb de birleşiyor, böyle çalışan web cam var mı?
Mediamarkta bulunmakta. Sanıyorum 125-150 ~ tl idi. LG47LA620 modelini aldım. Fakat note3 ile direk smart webcam vazifesi gören bir uygulama arıyorum. Bu olay şuan için mümkün mü?
atn42A
kullanıcısına yanıt
MERHABA ELİMDE LG VC-400 KAMERA VAR ALAMAK İSTERSENİZ İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.