Şimdi Ara

LG Smart tv kamera bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu benim ilk konum. Forumda birçok LG televizyon kullanıcısı olduğunu biliyorum. Ben de Lg lm640s cinema 3d kullanıyorum. Bildiğiniz gibi televizyonun skype desteği var ancak çok aramama rağmen uygun bir kamera bulamadım. Öğrendiğim kadarıyla uyumlu kamera an-vc400 modeli. Kliksa ve Teknosa da 169 TL'den satılmış fakat uzun zamandır stokda yok. Başka yerlere de baktım ama bir türlü bulamadım. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

Merhaba arkadaşlar,
    Bu benim ilk konum. Forumda birçok LG televizyon kullanıcısı olduğunu biliyorum. Ben de Lg lm640s cinema 3d kullanıyorum. Bildiğiniz gibi televizyonun skype desteği var ancak çok aramama rağmen uygun bir kamera bulamadım. Öğrendiğim kadarıyla uyumlu kamera an-vc400 modeli. Kliksa ve Teknosa da 169 TL'den satılmış fakat uzun zamandır stokda yok. Başka yerlere de baktım ama bir türlü bulamadım. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

bulabildinizmi kamerayı
    bende arıyorum
    servis 270 tl fiyat verdi
    gitti giyorda 360 tl
  • atn42 A kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam daha bulamadım. Maalesef bütün markalar bu konuda çok başarısız. Satış sonrası destek çok kötü. Sadece LG için değil genelde böyle. Herşey ürünü satana kadar sonrası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

Hayır hocam daha bulamadım. Maalesef bütün markalar bu konuda çok başarısız. Satış sonrası destek çok kötü. Sadece LG için değil genelde böyle. Herşey ürünü satana kadar sonrası yok.

vaskin bu ürün lm serileri için
    şu an la serileri çıktı
    ürün gelmiş ve bitmiş
    çok aradım distbiritörde bile yok görünüyor
    gecen sene teknosa bile 12 taksit 169 tl ye vermiş
    ebay den bakıcam artık
  • bende la640s aldım, yanında magic kumanda yoktu, dün gg den 90TLye aldım. Şimdi kameraya baktımda e-bay de en ucuzu 104+9 USD. Çok pahalıymış. TV ye herhangi bir mouse bağlayınca çalışmıştı, kullandığım webcam için geçersiz aygıt dedi. Acaba desteklediği başka kamera çıkarmı ki? tek tek denemek lazım. Orijinali çok pahalı. Tahminim onun mikrofon için ayrıca soketi yok, hem görüntü hem ses tek bir usb de birleşiyor, böyle çalışan web cam var mı?
  • Mediamarkta bulunmakta. Sanıyorum 125-150 ~ tl idi. LG47LA620 modelini aldım. Fakat note3 ile direk smart webcam vazifesi gören bir uygulama arıyorum. Bu olay şuan için mümkün mü?
  • atn42 A kullanıcısına yanıt
    MERHABA ELİMDE LG VC-400 KAMERA VAR ALAMAK İSTERSENİZ İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Smart TV İnternet Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.