Şimdi Ara

LG SMART TELEVİZYONLARDA İP TV ARAŞTIRMALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG SMART tv kullanan arkaşlar hepinize merhaba;
    Kendi tv lerimizde İP TV kullanmak için bazı yabancı forumlarda küçük videolarda görüntüler paylaşılmış, ben biraz inceledim ama olayı yabancı dil olmadığından dolayı çözmem mümkün olmadı.googleda lg ip tv diye aratınca özellikle rusca olarak bilgiler çıkıyor.İp tv uyumlu hale cihazlarımızı getirebilirsek binlerce HD kanallar dahil tvleri izleyebiliriz.
    Katkılarınızı bekliyoruz.

http://lgiptv.eu/land.html ben şimdilik bunu buldum,incelerseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 16 Ocak 2013; 23:23:48 >

• lg developer sitesinde apps test kısmı var orda plugini olmalı yalnız siteye üyelik yapamıyorum üyeli yapıp eklentiyi indiren olursauğraşabiliriz
  • Arkadaşlar İP TV çalışmalarını bu başlık altında devam edelim.Model ayırmadan tüm LG sahibi arkadaşlar faydalanabilsinler.
  • oo super birsey bu.. musait bir zamanda deneyip, sonucu paylasirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

LG SMART tv kullanan arkaşlar hepinize merhaba;
    Kendi tv lerimizde İP TV kullanmak için bazı yabancı forumlarda küçük videolarda görüntüler paylaşılmış, ben biraz inceledim ama olayı yabancı dil olmadığından dolayı çözmem mümkün olmadı.googleda lg ip tv diye aratınca özellikle rusca olarak bilgiler çıkıyor.İp tv uyumlu hale cihazlarımızı getirebilirsek binlerce HD kanallar dahil tvleri izleyebiliriz.
    Katkılarınızı bekliyoruz.

http://lgiptv.eu/land.html ben şimdilik bunu buldum,incelerseniz iyi olur.

Bu haberi sitemde yayınlamıştım, bu olay LG özel birşey değil, bu konu altındada belirtmek isterim !

Önce Sony ile başlamak isterim, çunki alt yazacağım detyaların dışında Sony bir adım dha önde diyebiliriz,Sony kendi cihazlarını kullananlara inanılmaz destek olan yenilikle geliyor, nedir bu yenilik derseniz ?

Sony tüm Bravia serilerinde, bakın tüm olarak yazıyorumki bu sene aldım olurmu yada çok eski olurmu gibi sorular kafanız takılmasın, Bravia ibaresi olan tüm serilerde, Sony resmi açıklamasını duyurdu USB adaptör (Sony bunu yakında açıklayacak) ile tüm smart tv içeriklerde dahil sorunsuz izleyebileceksiniz !

LG-PANASONIC-SHARP-SAMSUNG-TOSHIBA-APPLE net ortaklığa imza attılar, kendilerine özel 4K UHD serileride dahil, tüm Smart tvlerinde kendi kanallarını hizmete sokuyorlar hatta 12 adetlik ilk gerçek 4K çözürlükteki filmlerinide açıkladılar ve tamamı belli bir süre için ücretsiz olacak !

Spor kanalları,3D kanallar,HD sinema kanalları, 4K çözünürlükte eğlence ve show programları ve elbetteki gerçek digital televizyon kanalları bu pakete dahil !

Rusya konusuna gelince kusura bakmayın yine sitemde bu konuyu 2 sene önce yazdım, ve Kore Rusya ortaklığına Avrupa hazır olsun diye, halende olayın farkında bir çok firma değil şimdilik diyelim :)

Rusyada deneme yayınları yaklaşık 6 aydır yapılıyor, Moskova ve Kiev ağırlıklı, Rusya ve Kore İnternet+Iptv uygulamalarını Avrupaadya satacaklar buda kart üzerinden olacak hatta hızları dahi bellidir maksiumum şimdilik 20mbit olacak, hızlar 3 ila 20 mbitlik paketler halinde satılacak !

Şuan zaten Avrupada satılan tüm uydu reciverlar bu sistemleri destekleyen yapılara sahipler, fazla yazmaya gerek yok zaten meraklıları biliyordur, Maratz,Yamaha,Sony hd reciverları artık birer gerçek performans canavarı bilgisayarlara dönüştüler !

Mayıs ayından itibarende firmlar yazılımlarını duyurmaya başlarlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 12 Şubat 2013; 17:28:25 >

• hadi hayırlısı inş dediğin gibi olur da

ben bedava ya bir şeye vereceklerini sanmıyorum.

4k çözünürlük dediğinde türkiyede hangi internet altyapısından verilir o da muamma...

lakin bu işi rusya da değilde Türkiye de geliştirilse güclü fiber net bağlantı sağlayan firmalarda geliştirse ciddi bir ekonomik katkısı olur ülkeye

tt.......,.su............. gibi firmalar için habire bizi yolmayı değilde hizmet satmayı düşürlerse belki olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

lg developer sitesinde apps test kısmı var orda plugini olmalı yalnız siteye üyelik yapamıyorum üyeli yapıp eklentiyi indiren olursauğraşabiliriz

baya bi uğraştın sonuç alamadın galiba arkadaşım son durum nedir

yazdın mı kendi programını?

yazdıysan parayla sar valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Smart Tv Tv8 Ekleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sürekli takip ediceginiz belirli başlık adında izlenilen çok güzel bir televizyon kanalı buldum izlemenizi tavsiye ederim.. görmedigim ve bilmedigim ülkeler ve seyahat edecegim yerlerin güzellerinden etkilenmemek elde degil..

http://www.worldtravelchannel.com/
  • Arkadaslar selamlar,
    bende paralel ithalat LG TV var. Ulke olarak Turkiye'yi goremedigim icin Turkcell TV uygulamasini kuramiyorum. flash disk e v.s. kopyalayip bi sekilde kurmanin bir yolu var midir?

Tesekkurler.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_70869973/tm.htm

Bu başlık altında devam ediyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.