Şimdi Ara

LG SK10Y vs SONY HTZF 9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OLED B7 tvm var. Elimdeki tüm 4K bluray filmlere baktım. hemen hemen çoğu DTS.x264 dts destekli. çok az saf dolby var.
    Ve LG sk10y soundbarda DTSX desteği yok dolby meridian var sadece.
    Şimdi bu durumda hem dolby hem dtsx destekli SONY HTZF9 daha mantıklı bir karar olmaz mı. LG dtsx destekli olmasa dahi dtsx destekli filmlerde sony den geri mi kalır ses kalitesi konusunda?

LG SL10Y çıkacak dtsx destekli. fakat fiyatı çok uçuk olur çıktığında. Şu anda sk10y 2800 lira vatanda. ucuzken kaçırmak da istemiyorum. dtsx destekli yeni lg modelini beklemeye değer mi?

• selam kavram kargaşası olmasın DTS ve DTS-X farklı formatlar. Elinizde DTS:X formatlı film varsa muhtemelen SL10Y kullanırsanız Sadece DTS olarak filmi tecrübe ediceksiniz demek oluyor. Arada fark olucak tabi ama o fark için değer değmez o sizin kara vermeniz gereken bir şey. Şahsen DTS ve DTS-HD olarakda, çok iyi kayıtlar dinledim. DTS:X ise çıtayı çok daha yukarıya taşıyor. izlediğim bir kaç filmden ciddi etkilendim. Ben ZF9'da Dolby Atmos yerine DTS:X filmleri daha başarılı buldum.

DTS:X film listesi Blu-ray.com/movies/search.php?action=search&audio=DTS:X&sortby=relevance

LG SL10Y ve Sony ZF9 farklı segmentde ürünler, Sony'de daha fazla özellik var. Biliyorsunuz ben bu linkte ZF9 deneyimimi oldukça detaylı anlattım. Bence formatlara takılmayın kesenize uygun olanı tercih edip keyfinize bakın bu işin sonu yok her zaman daha iyi modeller olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 30 Mart 2019; 18:51:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TimFx

selam kavram kargaşası olmasın DTS ve DTS-X farklı formatlar. Elinizde DTS:X formatlı film varsa muhtemelen SL10Y kullanırsanız Sadece DTS olarak filmi tecrübe ediceksiniz demek oluyor. Arada fark olucak tabi ama o fark için değer değmez o sizin kara vermeniz gereken bir şey. Şahsen DTS ve DTS-HD olarakda, çok iyi kayıtlar dinledim. DTS:X ise çıtayı çok daha yukarıya taşıyor. izlediğim bir kaç filmden ciddi etkilendim. Ben ZF9'da Dolby Atmos yerine DTS:X filmleri daha başarılı buldum.

DTS:X film listesi Blu-ray.com/movies/search.php?action=search&audio=DTS:X&sortby=relevance

LG SL10Y ve Sony ZF9 farklı segmentde ürünler, Sony'de daha fazla özellik var. Biliyorsunuz ben bu linkte ZF9 deneyimimi oldukça detaylı anlattım. Bence formatlara takılmayın kesenize uygun olanı tercih edip keyfinize bakın bu işin sonu yok her zaman daha iyi modeller olucaktır.
    Nasıl yani SL10Y DTS:X desteklemiyor mu ? E farkı ne o zaman sk10Y'den

• bence sk10y rüştünü ispatlamis bir cihaz bu fiyatlarda ben alternatif bir cihaz bulamadim baktigim dinledigim barlarda bence rakipsiz bir cihaz berraklik, güç tasarim gayet iyi
  • LG SK10Y soundbar hakkında yapılan bir inceleme aşağıdaki linkte mevcut.
    Almak isteyenler için fikir verebilir.
    https://belgevebilgi.blogspot.com/2020/08/lg-sk10y-512-soundbar-inceleme.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY DAV-DZ880 (5.1) hakkında ???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.