Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

DiVX AVI, VGA@30fps, 640x384@30fps, 400x240@30fps, QVGA@120fps high-speed recording,

Video çekim formati DivX'miş. Üstelik 640x384 ve 400x240 şeklinde bir çekim çözünürlüğü de var.

şu ana kadar en kaliteli video lg deydi, bu modelle dahada iyi olacağını sanıyorum ayrıca videoda çekim esnasında oluşabilen noiseleri(arka plan gürültülü ses filtreleme) önleyen bir şekilde kayıt imkanı veren yeni bir özelliği olduğu belirtilmekte, bu şekilde sanırım videosu dahada iyi olacak Samsung pixon da video çözünürlüğü iyi olmasına rağmen ses yine amr biçiminde bu açıdan renoirin bariz üstünlüğü gözüküyor tabi bir kaç artısı daha var renoir modelinin, renoirde arayüz çok fazla değişmemiş bu bazılarına göre bir eksi olarak gözükebilir ancak dokunmatik eğer sorunsuz kullanılabilirse çokta önemseneceğini sanmıyorum, foto kalitesi olarak oldukça başarılı ilk örneklere göre renkleri yansıtması güzel noise oranı çok düşük, fazla bozulma yok gece iç mekan ve xenonlu çekimler nasıl olacak bakalım, ilk izlenimlere göre foto ve videodaki başarısı, müzikte dolby sistemiyle işbirliği, fm radyo, divx desteği, kaliteli ve iyi gözüken benzerlerinden daha ergonomik yapısı wi-fi gps desteği v.b özellikleri ile ön plana çıkıyor sanırım gelmeside uzun sürmeyecek gibi, eğer lg fiyat politikası olarakta iyi bir yol izlerse bu telefon iyi özelliklerine rağmen raflarda değil pek çok kullanıcının cebinde olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 4 Ekim 2008; 0:31:06 >

• Özellikleri mükemmel bu cihazın ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

DiVX AVI, VGA@30fps, 640x384@30fps, 400x240@30fps, QVGA@120fps high-speed recording,

Video çekim formati DivX'miş. Üstelik 640x384 ve 400x240 şeklinde bir çekim çözünürlüğü de var.

400*240 kendi ekran çözünürlüğünde kayıt.

640*384'te geniş ekran video kayıt bildiğim kadarı ile.

ilki sıradışı.

• eğer ses kaydı amr olsaydı gürültüden izlenemezdi herhalde böyle bir kayıt, çekim kaliteside güzel canlı ve net, bir tel için daha iyisi olabilir mi bilmiyorum komple düşünüldüğünde ve lg yi bu konudaki olumlu tutumundan dolayı tebrik ediyorum, her zaman iyiyi güzeli kim sunarsa yanındayız, marka farketmez...
  • Valla daha iyi olamazdı Turan.
    Gerçekten tebrik etmek lazım. Dokunmatik bir cihazda foto / video özellikleri de atlanmamış.
    En iyisi yapılmaya çalışılmış.

Şimdilik bu teli sabırsızlıkla bekliyorum
  • ... Yeni Hands-ON'lar ...

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===

• Gerçekten heyecan verici özelliklere sahip bir tel. Paylaşımlar için tşkler arkadaşlar...
  • Piyasa iyice karıştı şimdi bu 8 mp lik telefonların hepside piyasada olmus olsa ki samsung sanırım piyasada c905-kc910 gercekten karar vermek zor ama bir se ci olarak gerçekten lg mükemmel makina yapmış ayrıca nokianın öyle sert bi cevap vereceğini de sanmıyorum n85 ile yetinir heralde keşke c905 in video kaydı da 640*480 30 fps olsaydıda hiç düşünmeseydik ama her firma sanki birbirleriyle sözleşmiş gibi birinde eksik olanı diğerinde var ama ondada diğerinde olan yok biraz karıştı galiba kısaca LG tebrik etmek lazım (tasarım hariç iphoneye çok benzediği için)

• Bu arada hayalimdeki telefon:
    slider tasarımlı ve maximum 15 mm kalınlık - 110 gr ağırlık
    -ekran olarak 2.6 inch 640*480 pixel çözünürlük tabiki ekran cinsi OLED-16 milyon renk
    -ses olarak harici ve mükemmel kaliteli bi ses çipi artı dış ses için çift ve büyük iki hoparlör
    -kamera olarak 10 mpx af, ccd sensör ve 800*600 45 fps video kaydı+xenon flash+video için güçlü bir led flash
    -Tip olarak se w910i ekran
    -Malzeme kalitesi olarak kesinlikle basit bir kızak olmamalı ve dış kaplama çok sağlam olmalı
    -wifi olmalı, gps , bluetooth, 3.5mm jack, fm vericisi, kaba olarak sıraladım inanıyorum ki bu gün hangi firma istese böyle bi model yapar ama tabiki stratejileri gereği çıkarmıyorlar.

Korkum şu ki; bi çinli arkadaş nette sörf yaparken olurya benim bu msj ımı görürde yarın anycool t9999 u yapar aman çekik gözlü arkadaşım bu bir hayal böyle bi şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix22 -- 5 Ekim 2008; 1:58:23 >

• 640x480 ve 30 fps ama bir de kayıt formatının DivX olması hem görüntüyü, hem de sesi daha kaliteli kılıyor.
  • İşletim sisteminin java olması beni caydırdı açıkçası ama fotoğraf kalitesive xenon eklentisi de beni fena çekiyor keşke wm faln koysalardı da tam bi pda olsaydı
  • 1000mAh pil var.

Yeter inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 5 Ekim 2008; 14:06:05 >
  • Bu arada GSMArena'daki fotolara kendiniz crop yapıp bakarsanız LG'nin daha net olduğunu görürsünüz.
  • 1000 mAh pil ...

N95 kadar gitsin, gerekirse her gün şarj ederiz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine7715

İşletim sisteminin java olması beni caydırdı açıkçası ama fotoğraf kalitesive xenon eklentisi de beni fena çekiyor keşke wm faln koysalardı da tam bi pda olsaydı

fikrine saygı duyuyorum ama böyle sanki daha iyi bence yeterki özelliklerini verimli ve kaliteli bir şekilde yapmış olsunlar, her ikiside olumlu ve faydalı işletim sistemleri ama symbianın zaman zaman sorun çıkarması sürekli güncellemeler pda nın zaman içerisindeki meyadana getirdiği biraz yavaşlama onu çözmek için yine güncelleme ve temizlemeler ve bazen bunlarıda becerememek, eklediğin yeni programların zaman zaman tamda istediğin gibi olmaması, bataryayı daha hızlı tüketmek v.s. zaman zaman biraz kasıyor insanı yada bana göre öyle,
    bunda kullanılan 1000 mAh lik pilin normal kullanımda ortalama 3 gün civarında gideceğini düşünüyorum ama biraz daha aktif kullanımda en az 2 gün gider diye düşünüyorum her gün şarj etmek gerekmeyecektir sanıyorum, 5-6 saat sürekli elinden düşürmeyip kullanırsan o zaman hergün şarj gerekir tabi o ayrı,
    fiyat konusunda bir iki sitede 400-500 euro gibi rakamlar gördüm sanırım biraz daha hesaplıda bir fiyatla karşılaşma ihtimali var gerçi bana göre doğru olanıda bu ama firmaların neye göre fiyatları planladıkları hiç belli olmuyor bir bakıyorsan çok iyi bir fiyatla çıkıyorlar, bir bakıyorsun afaki mantık dışı bir fiyatla tüketiciye göre, umarım bunda çıkış fiyatı olarak makul bir fiyatla karşılaşırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 5 Ekim 2008; 17:46:23 >

• Ben de @TuRaN.z arkadaşıma katılıyorum.
    Sırf özelliklerinden dolayı Omnia'ya karar kılmıştım ama KC910 - GSMArena ön incelemesi, beni bu kararımdan caydırdı.
    Sebebi ise TuRaN.z arkadaşımın da dediği gibi java tabanlı telefonların daha stabil ve sorunsuz çalışmaları oldu.
    Ha belki eğlenceli uygulamalar yükleyemezsiniz ama bir DivX izlerken medya oynatıcı size yetecektir, sorunsuz olacaktır.
    Yahut web de sörf yaparken, sms yazarken kullanmış olduğunuz klavye o cihaz için tasarlanan en iyi klavye olmuş olacaktır, fellik fellik klavye aramanıza gerek kalmayacaktır. Yavaşlama, donma, kilitlenme, hard reset, rom güncelleme gibi tüketiciyi yoracak, zaman zaman sıkıntıya sokacak problemler olmayacaktır. Tabi bu benim ve TuRaN.z arkadaşımın düşüncesi, katılmayabilirsiniz elbette.
    Cihazın Omnia'dan eksileri ekran boyutu ve işletim sistemi (bana göre değil, belirttim zaten) olarak değerlendirilebilir.
    Artıları ise; Daha kaliteli bir kamera, lens koruyucu kapak, xenon flaş, video çekim kalitesi olarak değerlendirilir.

Fiyat olarak da ilk çıkışında 1200 civarı bir fiyat görebiliriz tahminimce. Sonra mutlaka düşüş yaşanacaktır.
    Ben kendi adıma bugüne dek gördüğüm en eksiksiz telefon olarak nitelendiriyorum.
    Dokunmatik ekran ve kamera / multimedya özelliklerinin bir arada, güçlü olarak kullanıldığı ilk model oldu Renoir. LG'yi bu konuda tebrik etmek gerekir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bir cep telefonu için kullanılabilecek iyi bir video çekim formatını kullanmalarının yanında bununla yetinmeyip çoğunlukla karşılaşılabilen bir sorun olan gürültülü ortamda yapılan çekimlerde arka plan seslerinin çekimin esas konusuna gürültüden dolayı verdiği zararı yok etmek için filtreleme sistemi kullanmislar. burda yapılan bu yenilikten ziyade markanın olaya yaklaşımınin önemi, diğer özelliklerdede aynı özeni göstermeleri kuvvetle muhtemel, bizlerde zaten farklı bir şey beklemiyoruz her zaman olmasını istediğimiz böyle şeyler değilmi...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.