Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu insanların teknolojiden anlama ve isteklerinden emin olma kapasitesine göre değişir.

Peki ben de sana bir soru sorayım ?
    Renoir'i her yönüyle tanıyan, paylaşımları gören, özelliklerini kavrayan bir insan hangisini tercih ederdi ?

Sen şimdi diyeceksin ki sokaktaki insan ne bilsin Renoir'i ?
    Zaten sokaktaki insanlara anlatamadığımız için Nokia dünya devi. Konumuz sokaktaki insanın ne aldığı değil.
    Forumda Omnia ve Renoir'in özelliklerini bilen, özümseyen, tanıyan insanın 100 lira için ne alıp almayacağı ...
    Sen zannediyor musun ki forumda bile çoğu insanın Renoir'den haberi var ? İşte insanların önyargılarından kaynaklanan ufak sorunlar bunlar.
    Bizim amacımız Renoir'i tanıtabildiğimiz kadar insana tanıtmak, aktarmak.

Böyle düşün cevap ver. Mesela sen, bu cihaz 100 lira pahalı olsun, Omnia alır mısın ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar bu cihazı inceledim bayaa hoşuma gitti ocağa doğru alacağım heralde ama sizin incelemenizi bekleyeceğim incelemeyi ne zaman yapacaksınız ayrıca konu hakkında bilgi veren herkeze teşekkürler !
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert!!

arkadaşlar bu cihazı inceledim bayaa hoşuma gitti ocağa doğru alacağım heralde ama sizin incelemenizi bekleyeceğim incelemeyi ne zaman yapacaksınız ayrıca konu hakkında bilgi veren herkeze teşekkürler !

Aralık ayı içerisinde yapacağız.
    GSMArena'daki gibi geniş kapsamlı bir inceleme olacağı için hem cihazın TR'ye girmesi bekleniyor, hem de cihaz geldikten sonra bize biraz süre gerekecek...
    Aralık ayında halletmeyi planlıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Turan kardeşim ve senin kaçırdığınız nokta bu.
    Sen 100 lira için insanlar Omnia'ya kayar dedin.
    Yani Omnia şu anda 1000 liraysa, Renoir 1100 olacaksa Omnia'ya kaymak için bir neden göremiyorum demek istedim.

1000 liraya alınca fakir, 1100 liraya alınca zengin olmaz ki insanlar

yok hocam benim kaçırdığım bir nokta ben olayın farklı bir yerindeyim metbeyinde dediği gibi ben bu teli herşeye rağmen 900 lerde çıkartmaya uğraşmaktayım başka birşey değil, ben zaten en başta söyleyeceğimi söylemiştim beğenmediktenten sonra omnia v.b. 500 ytl bile olsa fark etmez önemli olan tabiki beğeni ve ihtiyaç kriteri, cr17 kardeşimede şu açıdan katılamıyorum şu an için samsung ve nokia nın lg renoir tarzında teli yok, olursa ve aralarında küçük bir fiyat farklı olursa herkesin değil ama genelin bu markalara yöneleceğini tahmin etmek zor olmasa gerek...
    bu arada telin başka markalardan 100 ytl eksik olması değilde telin gerçekten pahalı olup olmaması önemli sanırım. Revolver hocam son gelişmelere göre 1100 ytl lik tahminin bile şu an için iyimser değilmi ancak lg yurtdışı fiyatları ile aynı fiyattan satışa çıkarırsa bu teli 1100 olur gibime geliyor yoksa bir 200 ytl daha fazlalık olma ihtimali yokmu bu tahminin üzerine, tabi şu anki durumlara göre,
    neyse uzun lafın kısası imkanı ve ihtiyacı olan için fiyat genelde ikinci planda kalmalı, imkan sorunu yaşayanlarda biraz daha sabredip almalı eğer gerçekten ihtiyaç var ise bakalım tel çıktığında hangi kritere girersek o yönde hareket ederiz...

• 1100 tabi bir örnekti...
    İnşallah daha düşük çıkar ama işte cihaz TR'ye girmeden bunu kimse kestiremiyor.
    Kurların yükselmesi yeni cihaz alacaklar için kötü oldu
  • Merhabalar cıhazın TURKIYEDE kasımın ortasında cıkacagı soylenıyordu avrupada cıktıgına gore turkıyede ne zaman cıkacak lg turkıyeye onem verdıgı soylenıyordu ve avrupayla aynı zamanda cıkacagı soylenıyordu.ne oldu simdiden tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALEYNA12

Merhabalar cıhazın TURKIYEDE kasımın ortasında cıkacagı soylenıyordu avrupada cıktıgına gore turkıyede ne zaman cıkacak lg turkıyeye onem verdıgı soylenıyordu ve avrupayla aynı zamanda cıkacagı soylenıyordu.ne oldu simdiden tesekkurler

Dolar kurundan dolayı kardeşim 1400ytl ye çıksaydı pek iyi olmazdı

Omnia ve innov bu konuda çok şanslıydı ve dolar kuru artmadan hepsi ithal edilmişti. Ama Renoir ne yazık ki çok kötü bir zamana geldi. Dolar biraz düştü şimdi biraz daha düşmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 10 Kasım 2008; 19:42:42 >

• lg çok iyi bir atak yaptı yakında kc560 geliyor ama renoirin sınıfında değil
  • Merhabalar eger lg turkıyede doların dusmesını beklıyorsa bu su asamada cok zor dolar cıkmasında bence turkıyeye ozgun fıat polıtıkası ıle pıyasaya gırebılır o zaman ancak cok ıyı bır satıs ve marka olma yolunda ılerleyebılır cunku ne kadar gec olursa dıger markalar yenı modellerını duyurdugunda beklentıde o tarafa dogru kayar.
  • 2 tane fast motion videosu buldum. part1 ve part 2 olarak. Linklerden izlyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=dOWITRUulk4

http://www.youtube.com/watch?v=EICJRVZ-Sec
  • omnia ilk çıktığında 999 ytl idi şimdi 1200
    innov8 ilk çıktığında 1169ytl idi şimdi 1500 ytl civarı
    renoir benim tahminimle 1299 ytl :) şu an çıkarsa.

renoirden beklentilerim iyi bir gps programı yön tarifli
    ve iyi bir internet brovser flaş destekli
    tabii bunları beklerken pixon nelerle gelecek onu da merakla beklemekteyim
    bence 100 200 ytl çok önemli değil fiat/performans olayı önemli
    bir telefon alıp (aldığım zamanın en iyisi)3-5 sene kullanmak niyetindeyim
    bakalım hangisi kısmet olacak
    Not: Şu anda satışta olanlardan innov8 favorim
    ocakta alıcağım için sabırsızlıkla beklemekteyim.

haa bu arada biri al şunu bi incele der bi alet hediye ederse
    bütün eksilerini dökerim buraya

• @metbey,
    Linkler için teşekkürler.
    Slow ve Fast Motion videolar gerçekten eğlenceli
  • fiyatı 1100 geçmez inşallah yoksa telefon favorim özkan kardeş telefonu almış ama inceleme yapmamış yaparsa güzel olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

@metbey,
    Linkler için teşekkürler.
    Slow ve Fast Motion videolar gerçekten eğlenceli

Rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALEYNA12

Merhabalar cıhazın TURKIYEDE kasımın ortasında cıkacagı soylenıyordu avrupada cıktıgına gore turkıyede ne zaman cıkacak lg turkıyeye onem verdıgı soylenıyordu ve avrupayla aynı zamanda cıkacagı soylenıyordu.ne oldu simdiden tesekkurler

zaten almanyadada cikti gozukuyor,fakat o kadar yer arastirdim,henuz telefonu elime alamadim.. hatta bir cok kisinin telefondan haberi yok,ve hic bir yerede gelmemis..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metbey

quote:

Orjinalden alıntı: GFB BerLiN

quote:

Orjinalden alıntı: GoodyDeviL

gezinirken rastladığım yurtdışı fiyatı

http://www.cellhut.com/LG-KC910-RENOIR-FULL-TOUCH-SCREEN--8-MP-CAMERAUnlocked-8827.html

PACKAGE CONTENTS:

* LG KC910 (Unlocked)
    * Travel Charger
    * Manual

YANI HAFIZA KARTI YOK!

Bakma sen onlara

Her yerde 8gb verildiği söylendi zaten.

hocam bu 8gb kart ulkeden ulkeye degismiyormu?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metbey

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GoodyDeviL

gezinirken rastladığım yurtdışı fiyatı

http://www.cellhut.com/LG-KC910-RENOIR-FULL-TOUCH-SCREEN--8-MP-CAMERAUnlocked-8827.html

PACKAGE CONTENTS:

* LG KC910 (Unlocked)
    * Travel Charger
    * Manual

YANI HAFIZA KARTI YOK!

Bakma sen onlara

Her yerde 8gb verildiği söylendi zaten.

hocam bu 8gb kart ulkeden ulkeye degismiyormu?

değişiyor, o yüzden söyledim. Ama çoğu yerde 8gb dendi. Bir sürpriz olmazsa 8gb olur

• herkese selamlar..

arkadaşlar dostlar üstatlar bende QATAR'da bulunan arkadaşımın kurban bayramına gelecek olması sebebi ile telefon siparişi vermek istiyorum.nedense son 1 senedir yoğun olarak araştırdığım ve her yeni çıkacak telefonun çıkışını beklemiş olmam sebebiyle bir türlü suana kadar bir telefon sahibi olamadım.2 gün öncesine kadar net olarak SAMSUNG İNNOV8 8510 alma kararında idim.ama suan yine kafam karıştı sizlerden ricam yardımcı olmanız tüm üstatlardan yorum ve cevap vermelerini rica ediyorum.sizce su markalardan hangisi hangi artı özellik ve farklarıyla tercih etmeliyim. MÜZİK, KAMERA, GPS, İŞLETİM SİSTEMİ,MULTİMEDYA,HAFIZA HANİ DERLER YA FUUL ARTI FUUL OLABİLECEK BİR TELEFON....

1- samsung innov8 8510
    2- lg kc910
    3- apple 3G
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevmer

herkese selamlar..

arkadaşlar dostlar üstatlar bende QATAR'da bulunan arkadaşımın kurban bayramına gelecek olması sebebi ile telefon siparişi vermek istiyorum.nedense son 1 senedir yoğun olarak araştırdığım ve her yeni çıkacak telefonun çıkışını beklemiş olmam sebebiyle bir türlü suana kadar bir telefon sahibi olamadım.2 gün öncesine kadar net olarak SAMSUNG İNNOV8 8510 alma kararında idim.ama suan yine kafam karıştı sizlerden ricam yardımcı olmanız tüm üstatlardan yorum ve cevap vermelerini rica ediyorum.sizce su markalardan hangisi hangi artı özellik ve farklarıyla tercih etmeliyim. MÜZİK, KAMERA, GPS, İŞLETİM SİSTEMİ,MULTİMEDYA,HAFIZA HANİ DERLER YA FUUL ARTI FUUL OLABİLECEK BİR TELEFON....

1- samsung innov8 8510
    2- lg kc910
    3- apple 3G

Apple'i kafadan eleyelim.. Özellik bakimindan yukarida saydigin iki telefonada kafa tutamaz.
    Fakat yinede
    Saydiklarina gore hesaplayalim.. Her olumlu özellik + olarak hesaplansin! Her kötü özellik - hesaplansin.

MUZIK

1- innov8 8510 +
    2- lg kc910 ++ BU TELEFONDA DOLBY DIGITAL OZELLIGI BULUNMAKTA! YANI BUNDAN DOLAYI 2+!
    3- apple 3G +

KAMERA

1- innov8 8510 ++ IYI CEKIM FAKAT BAZI EKSILER VAR LG'YE GORE!
    2- lg kc910 ++ BU TELEFONDA LENS KALITESI DAHA FARKLI! CÜNKÜ HEM HIZLI,HEM YAVASLATILMIS VIDEO CEKEBILIYOR,COK ILERI SEVIYEDE CEKIM MODLARI VAR! ÖRNEGIN YUZUNDEKI SIVILCELERI BILE YOK EDIYOR! GÜZELLIK CEKIMI DENILIYOR BU MODA! GÖZ KIRPILDIGINDA,KAMERA BUNU GÖRMÜYOR,GÖZLER ACIK CIKIYOR! BUNLAR BIR KAC BASIT FARK! ÜSTELIK EN IYI VIDEO CEKEN TELEFON!
    3- apple 3G - CÜNKÜ FLASH YOK! KAMERA PIXELI COK DÜSÜK!

GPS

1- innov8 8510 +
    2- lg kc910 +
    3- apple 3G +

ISLETIM SISTEMI

1- innov8 8510 +
    2- lg kc910 +
    3- apple 3G ++BU TELEFON APPLE SISTEMI KULLANIYOR! DOLAYISIYLA HIZ FARKI VAR! ISTE BU YUZDEN BURADA APPLE ONDE! FAKAT INTERNETTE FLASH SITELERI ACILMIYOR,BURDADA JAVA FARKI OLARAK LG,SAMSUNG ONDE!

MULTIMEDYA

1- innov8 8510 +DIVX VAR,FAKAT HER TUR DOSYAYI OYNATAMIYOR! NADIRDE OLSA DIVX OYNATAMAMA SORUNUDA OLDUGU SOYLENIYOR!
    2- lg kc910 ++ TUM DOSYA TIPLERINI OYNATABILIYOR NERDEYSE! DIVX FORMATIYLADA BIR ADIM ONDE!
    3- apple 3G -DIVX GIBI DOSYA TIPLERINI OYNATAMIYOR!

HAFIZA

1- innov8 8510 ++8GB VE 16GB VERSIYONLARI VAR!
    2- lg kc910 ++DAHILI HAFIZA AZ FAKAT HAFIZA KARTIYLA 8GB KART GONDERILIYORMUS! USTELIK 32 GB'A KADARDA YUKSELTILEBILIYOR!
    3- apple 3G +8GB DAHILI HAFIZA! FAKAT HAFIZA KARTI ALINAMIYOR!

Lg almak istedigim icin demiyorum,cok arastirdim. Innov8 bana gore isletim sisteminden ve kaba goruntusunden kaybetti.
    Ardindan 5mp omnia ile lg renoir arasinda kalmistim. tek istegim navi,windows kalitesi,birde samsungun albenisi cok ozellikleri beni eklemisti. Fakat arastirmalarimdan sonra gordumki,samsung'dan sikayetler dolu. Kendi topiginde bile her sayfada sorunlar dolu. Düsünün arabaya klima koymusunuz,fakat klima düzgün calismiyor. Radyo almisiniz,sorun cikartiyor. Elektirikli camlar,fakat takiliyor. ISte böyle birsey..

Simdi +'lari toplayalim

1- innov8 8510 7+
    2- lg kc910 10+
    3- apple 3G 5+

- oalrak

1- innov8 8510
    2- lg kc910
    3- apple 3G -2

Yani LG'de yok yok! Apple yarisa bile giremez. Sirf dis kibarligi bile lg'yi almak icin yeter. En zayif 8mp telefon sonucta.. Samsung'sa cok kaba. Eger samsung kullandiysaniz,bir gün anlamisinizdir ne kadar KALITELI! seyler ürettiklerini.. Genelde cevremizdende goruruz. Gerci secim size kalmis,bu benim degerlendirmem.. Fakat sizin gibi düsündüm iyice. Cikacak modelleri,cikanlari hepsini kiyasladim. En sonunda renoir'de karar kildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 10 Kasım 2008; 23:57:36 >

• bir resimdaha full karanlikta flashla cekim, odanin duvari 3 meter uzakliktan.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.