almanlardan bir inceleme daha.. bu arada telefonda 4gb kart dahilmis yazilana gore.. ustelik birde 32GB'a kadar yukseltilebilir hafiza varmis..
Alıntıları Göster
touch screen nin hassaiyeti cok iyi, viewty ye gore cok ilerleme var, .. GPS programi JAD AND JAR olarak indiriliyor, bend JAD i install ettim program 230 KB:) sadece haritalar cok yertutuyor oda zoom a bagli olarak, 15 zoom da indirdim haritalari, detaylar cok cok iyi, vaktim olursa GPS in fotosunu cekip gosteririm..butun gun kullandim hic problem yok cok cok iyi calisiyor, arabadan kullaniyorum sorunsuz.
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan96
touch screen nin hassaiyeti cok iyi, viewty ye gore cok ilerleme var, .. GPS programi JAD AND JAR olarak indiriliyor, bend JAD i install ettim program 230 KB:) sadece haritalar cok yertutuyor oda zoom a bagli olarak, 15 zoom da indirdim haritalari, detaylar cok cok iyi, vaktim olursa GPS in fotosunu cekip gosteririm..butun gun kullandim hic problem yok cok cok iyi calisiyor, arabadan kullaniyorum sorunsuz.
Alıntıları Göster
arkadaslar GPS konusunda kisa zamanda size nasil yuklenicem nasil kullanilacak konusunda kisa bir inceleme yazarim, sizede sorunsuz bir sekilde yukler kullanirsiniz.kendinize iyi bakin.elimden geldigince ve vakit buldukca yardimci olmaya calisicam
almanlardan bir inceleme daha.. bu arada telefonda 4gb kart dahilmis yazilana gore.. ustelik birde 32GB'a kadar yukseltilebilir hafiza varmis..
almanya fiyatı 549 euro ymuş, sanırım burdaki fiyat 1250 ytl den aşağı olmayacak,umarım yanılıyorumdur.
Alıntıları Göster
fiyatı omnia gibi olur inşallah telefonu her geçen gün daha çok seviyorum incelemeleri en yakın zamanda bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: cr17
fiyatı omnia gibi olur inşallah telefonu her geçen gün daha çok seviyorum incelemeleri en yakın zamanda bekliyoruz
Alıntıları Göster
Kutudan 8gb kart çıkıyor. Bir de ekran koruyucu film çıkması lazım. Bunlar kutu içeriğinde mevcut değil mi cihazı alan arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: TuRaN.z
revolver in bize has çok iyi ve farklı bir inceleme yapacağından kuşkumuz yok. bu arada metbey lg nin inceleme için vereceği telefonu revolver hocamıza, lg olarak hediye edeceksiniz değil mi....
Alıntıları Göster
özkan kardeşimiz 1 sayfa önce telefonunun kutu içeriğini göstermiş onda koruyucu film ve hafıza kartı bulunuyor
quote:
Orijinalden alıntı: cr17
özkan kardeşimiz 1 sayfa önce telefonunun kutu içeriğini göstermiş onda koruyucu film ve hafıza kartı bulunuyor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cr17
Doğru, o fotoyu unutmuşum.
quote:
Orijinalden alıntı: Passenger
quote:
Orjinalden alıntı: cr17
Doğru, o fotoyu unutmuşum.
Alıntıları Göster
Peki Türkiye'ye gelince Fiyatı ne olacak bu telefonun??
quote:
Orijinalden alıntı: Kissed by Fire
Peki Türkiye'ye gelince Fiyatı ne olacak bu telefonun??
Normalde kutudan 8gb kart çıkıyor
bu olay ulkeden ulkeye degisiyor.. insallah almanyada 4gb bile olsa birsey gonderirler.. cunku aslinda almanyada hic kart koymazlar..
fakat 32gb'a yukseltme olayi dogrumu asli varmi arastiriyorum.. eger oyleyse bu telefon bu yilin telefonudur..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ozkan96
arkadaslar GPS konusunda kisa zamanda size nasil yuklenicem nasil kullanilacak konusunda kisa bir inceleme yazarim, sizede sorunsuz bir sekilde yukler kullanirsiniz.kendinize iyi bakin.elimden geldigince ve vakit buldukca yardimci olmaya calisicam
ben programi indirdim viewty'e,fakat baglanti kuruyor programi devam baslatmak istesem..
quote:
Orijinalden alıntı: TurQich
quote:
Orjinalden alıntı: ozkan96
ben programi indirdim viewty'e,fakat baglanti kuruyor programi devam baslatmak istesem..
Alıntıları Göster
ozkan96 biraz resim örneği koyabilirmisin,özellikle flaşlı gece çekimlerini bekliyoruz senden.gerçektende flaş ı bu kadar sorunlumu
quote:
Orijinalden alıntı: welat.
ozkan96 biraz resim örneği koyabilirmisin,özellikle flaşlı gece çekimlerini bekliyoruz senden.gerçektende flaş ı bu kadar sorunlumu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: welat.
Kardeşim yok öyle bir şey. Phonearenanın amacını bir iki sayfa boyunca anlatıyoruz. Oralara bir göz at istersen. İso 100 ile gece çekimi yapılıp nasıl karanlık çıkarıldığını...
quote:
Orijinalden alıntı: metbey
quote:
Orjinalden alıntı: welat.
Kardeşim yok öyle bir şey. Phonearenanın amacını bir iki sayfa boyunca anlatıyoruz. Oralara bir göz at istersen. İso 100 ile gece çekimi yapılıp nasıl karanlık çıkarıldığını...
Alıntıları Göster
selam arkadaslar, bir resimkoyuyorum simdi, full karanlik ortam ve flashla cekildi.auto modda.hic bir ayariyla oynamadan direk cektim.bana sorarsaniz gece cekimleri cok iyi, dun gece clubda arkadasimla resim cekildim, ve sonuc cok iyi idi.o resmi koyamiyorum ama bu resme bakabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan96
selam arkadaslar, bir resimkoyuyorum simdi, full karanlik ortam ve flashla cekildi.auto modda.hic bir ayariyla oynamadan direk cektim.bana sorarsaniz gece cekimleri cok iyi, dun gece clubda arkadasimla resim cekildim, ve sonuc cok iyi idi.o resmi koyamiyorum ama bu resme bakabilirsiniz.
Alıntıları Göster
@ozkan96, Foto biraz parlak çıkmış, onu da iso ayarı ve diğer parlaklık / kontrast ayarlarıyla halledebiliriz. Ama senin bu fotondan şunu anlıyoruz ki söylenenin aksine güçlü bir flaşı var
quote:
Orijinalden alıntı: Passenger
@ozkan96, Foto biraz parlak çıkmış, onu da iso ayarı ve diğer parlaklık / kontrast ayarlarıyla halledebiliriz. Ama senin bu fotondan şunu anlıyoruz ki söylenenin aksine güçlü bir flaşı var
Alıntıları Göster
okadar yakından led flash bile aydınlatır odanın öbür ucundan çekmekte fayda var flashı denemek için.
quote:
Orijinalden alıntı: tanko78
okadar yakından led flash bile aydınlatır odanın öbür ucundan çekmekte fayda var flashı denemek için.
Alıntıları Göster
otomatikte olsa Xenon'un parlatmaması lazım LED olsa tamam dicemde...
quote:
Orijinalden alıntı: tanko78
Alıntıları Göster
katılıyorum, flaş performansını bu mesafeden anlamak pek mümkün değil. ayrıca @Reis-i Eagles dediğin gibi xenon flaşın parlatmaması lazım. sanki led flaş gibi duruyor...
quote:
Orjinalden alıntı: tanko78