Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurQich

BIR INCELEME DAHA! TIKLA!

almanlardan bir inceleme daha.. bu arada telefonda 4gb kart dahilmis yazilana gore.. ustelik birde 32GB'a kadar yukseltilebilir hafiza varmis..

Alıntıları Göster
    touch screen nin hassaiyeti cok iyi, viewty ye gore cok ilerleme var, .. GPS programi JAD AND JAR olarak indiriliyor, bend JAD i install ettim program 230 KB:) sadece haritalar cok yertutuyor oda zoom a bagli olarak, 15 zoom da indirdim haritalari, detaylar cok cok iyi, vaktim olursa GPS in fotosunu cekip gosteririm..butun gun kullandim hic problem yok cok cok iyi calisiyor, arabadan kullaniyorum sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan96

touch screen nin hassaiyeti cok iyi, viewty ye gore cok ilerleme var, .. GPS programi JAD AND JAR olarak indiriliyor, bend JAD i install ettim program 230 KB:) sadece haritalar cok yertutuyor oda zoom a bagli olarak, 15 zoom da indirdim haritalari, detaylar cok cok iyi, vaktim olursa GPS in fotosunu cekip gosteririm..butun gun kullandim hic problem yok cok cok iyi calisiyor, arabadan kullaniyorum sorunsuz.

Alıntıları Göster
    arkadaslar GPS konusunda kisa zamanda size nasil yuklenicem nasil kullanilacak konusunda kisa bir inceleme yazarim, sizede sorunsuz bir sekilde yukler kullanirsiniz.kendinize iyi bakin.elimden geldigince ve vakit buldukca yardimci olmaya calisicam

• quote:

almanlardan bir inceleme daha.. bu arada telefonda 4gb kart dahilmis yazilana gore.. ustelik birde 32GB'a kadar yukseltilebilir hafiza varmis..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GFB BerLiN

Normalde kutudan 8gb kart çıkıyor

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

almanya fiyatı 549 euro ymuş, sanırım burdaki fiyat 1250 ytl den aşağı olmayacak,umarım yanılıyorumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: welat.

quote:

almanya fiyatı 549 euro ymuş, sanırım burdaki fiyat 1250 ytl den aşağı olmayacak,umarım yanılıyorumdur.

Alıntıları Göster
    fiyatı omnia gibi olur inşallah telefonu her geçen gün daha çok seviyorum incelemeleri en yakın zamanda bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: cr17

fiyatı omnia gibi olur inşallah telefonu her geçen gün daha çok seviyorum incelemeleri en yakın zamanda bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Kutudan 8gb kart çıkıyor. Bir de ekran koruyucu film çıkması lazım.
    Bunlar kutu içeriğinde mevcut değil mi cihazı alan arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

revolver in bize has çok iyi ve farklı bir inceleme yapacağından kuşkumuz yok. bu arada metbey lg nin inceleme için vereceği telefonu revolver hocamıza, lg olarak hediye edeceksiniz değil mi....

Alıntıları Göster
    özkan kardeşimiz 1 sayfa önce telefonunun kutu içeriğini göstermiş onda koruyucu film ve hafıza kartı bulunuyor
  • quote:

özkan kardeşimiz 1 sayfa önce telefonunun kutu içeriğini göstermiş onda koruyucu film ve hafıza kartı bulunuyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cr17

Doğru, o fotoyu unutmuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orjinalden alıntı: cr17

Doğru, o fotoyu unutmuşum.

Alıntıları Göster
    Peki Türkiye'ye gelince Fiyatı ne olacak bu telefonun??

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Peki Türkiye'ye gelince Fiyatı ne olacak bu telefonun??

Alıntıları Göster
    onu da Türkiye'ye gelince öğrenicez.
  • quote:

onu da Türkiye'ye gelince öğrenicez.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dolar kurunun düşmesi için dua edelim
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

bu olay ulkeden ulkeye degisiyor.. insallah almanyada 4gb bile olsa birsey gonderirler.. cunku aslinda almanyada hic kart koymazlar..

fakat 32gb'a yukseltme olayi dogrumu asli varmi arastiriyorum.. eger oyleyse bu telefon bu yilin telefonudur..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

bu olay ulkeden ulkeye degisiyor.. insallah almanyada 4gb bile olsa birsey gonderirler.. cunku aslinda almanyada hic kart koymazlar..

fakat 32gb'a yukseltme olayi dogrumu asli varmi arastiriyorum.. eger oyleyse bu telefon bu yilin telefonudur..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozkan96

arkadaslar GPS konusunda kisa zamanda size nasil yuklenicem nasil kullanilacak konusunda kisa bir inceleme yazarim, sizede sorunsuz bir sekilde yukler kullanirsiniz.kendinize iyi bakin.elimden geldigince ve vakit buldukca yardimci olmaya calisicam

ben programi indirdim viewty'e,fakat baglanti kuruyor programi devam baslatmak istesem..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozkan96

ben programi indirdim viewty'e,fakat baglanti kuruyor programi devam baslatmak istesem..

Alıntıları Göster
    ozkan96 biraz resim örneği koyabilirmisin,özellikle flaşlı gece çekimlerini bekliyoruz senden.gerçektende flaş ı bu kadar sorunlumu

• quote:

Orijinalden alıntı: welat.

ozkan96 biraz resim örneği koyabilirmisin,özellikle flaşlı gece çekimlerini bekliyoruz senden.gerçektende flaş ı bu kadar sorunlumu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: welat.

Kardeşim yok öyle bir şey. Phonearenanın amacını bir iki sayfa boyunca anlatıyoruz. Oralara bir göz at istersen. İso 100 ile gece çekimi yapılıp nasıl karanlık çıkarıldığını...

• quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orjinalden alıntı: welat.

Kardeşim yok öyle bir şey. Phonearenanın amacını bir iki sayfa boyunca anlatıyoruz. Oralara bir göz at istersen. İso 100 ile gece çekimi yapılıp nasıl karanlık çıkarıldığını...

Alıntıları Göster
    selam arkadaslar, bir resimkoyuyorum simdi, full karanlik ortam ve flashla cekildi.auto modda.hic bir ayariyla oynamadan direk cektim.bana sorarsaniz gece cekimleri cok iyi, dun gece clubda arkadasimla resim cekildim, ve sonuc cok iyi idi.o resmi koyamiyorum ama bu resme bakabilirsiniz.

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan96

selam arkadaslar, bir resimkoyuyorum simdi, full karanlik ortam ve flashla cekildi.auto modda.hic bir ayariyla oynamadan direk cektim.bana sorarsaniz gece cekimleri cok iyi, dun gece clubda arkadasimla resim cekildim, ve sonuc cok iyi idi.o resmi koyamiyorum ama bu resme bakabilirsiniz.

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===

Alıntıları Göster
    @ozkan96,
    Foto biraz parlak çıkmış, onu da iso ayarı ve diğer parlaklık / kontrast ayarlarıyla halledebiliriz.
    Ama senin bu fotondan şunu anlıyoruz ki söylenenin aksine güçlü bir flaşı var

• quote:

@ozkan96,
    Foto biraz parlak çıkmış, onu da iso ayarı ve diğer parlaklık / kontrast ayarlarıyla halledebiliriz.
    Ama senin bu fotondan şunu anlıyoruz ki söylenenin aksine güçlü bir flaşı var

Alıntıları Göster
    okadar yakından led flash bile aydınlatır odanın öbür ucundan çekmekte fayda var flashı denemek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanko78

okadar yakından led flash bile aydınlatır odanın öbür ucundan çekmekte fayda var flashı denemek için.

Alıntıları Göster
    otomatikte olsa Xenon'un parlatmaması lazım LED olsa tamam dicemde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanko78

Alıntıları Göster
    katılıyorum, flaş performansını bu mesafeden anlamak pek mümkün değil.
    ayrıca @Reis-i Eagles dediğin gibi xenon flaşın parlatmaması lazım. sanki led flaş gibi duruyor...

quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.